Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Sika Design havestol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Sika Design havestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sika Design Marie Exterior Havestol Antik – 87

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Sika Design Marie Exterior Havestol Antik – 87” fås til 1910,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Sika Design Ofelia Exterior Havestol Antik – 89

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Sika Design Ofelia Exterior Havestol Antik – 89 til kun 1525,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Sika Design Emma Exterior Havestol Antik – 80

Næste anbefaling er “Sika Design Emma Exterior Havestol Antik – 80”.

Dagens bedste tilbud på “Sika Design Emma Exterior Havestol Antik – 80” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 3695,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Sika Design Charlot Exterior Havestol Antik – 86

Sidste produkt på vores liste er Sika Design Charlot Exterior Havestol Antik – 86 som vi har fundet til 2975,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Sika Design havestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Sika Design havestol:

Dyreste Sika Design Havestol på listen er Sika Design Emma Exterior Havestol Antik – 80 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 3695.00. Billigste udvalgte Havestol er Sika Design Ofelia Exterior Havestol Antik – 89 som du kan købe for 1525.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 2170 kr. – de 4 Sika Design Havestol vi har fundet koster i gennemsnit 2526.25 kr.
Ovenstående Sika Design Havestol data og priser er hentet fra 1 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk). Alle Sika Design Havestol tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Havestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Havestol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Havestol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Sika Design:

Er du vild med Sika Design, men Havestol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Sika Design: