Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde siddepude. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle siddepude tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: SISSEL siddepude/sædepude donut (Rund)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Den Intelligente Krop.

Her kan “SISSEL siddepude/sædepude donut (Rund)” fås til 369,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne sædepude stimulerer til bevægelse i hofter, bækken og ryg, når du sidder. Du kan bruge den alle mulige steder, fra gulv, til stol, til bil mv.Den hjælper eller muliggør ogs&ar…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

2: Siddepude af gel med bikubestruktur

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Siddepude af gel med bikubestruktur til kun 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Siddepude af stødabsorberende gel med bikubestruktur der fordeler din kropsvægt på en måde, som reducerer trykket på dit haleben.
Denne siddepude til voksne hjælper dig til at opretholde en behagelig og afslappende siddestilling, der skåner lænd og rygsøj…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Siddepude Mirra 45 x 45 cm

Næste anbefaling er “Siddepude Mirra 45 x 45 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Siddepude Mirra 45 x 45 cm” har vi fundet hos Altanbutikken.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Siddepude fra Bungalow i de fineste farver med en Inderpude der er produceret i Danmark og fyldt med de lækreste andefjer og dun.
Kvadratisk og praktisk form, gør at hynden passer til de fleste stole og bænke, eller lige der hvor du har brug for ekstra si…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

4: Elodie Details Konvertibel Siddepude/Kørepose, Pink Nouveau

 • Dagens pris: 679,20 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 849,-, nu kun 679,20.
  Du sparer 169 kr. / 20 %
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Elodie Details
 • Farve: Pink

Produkt nummer 4 på vores “siddepude-liste” er Elodie Details Konvertibel Siddepude/Kørepose, Pink Nouveau som du lige nu kan købe for 679,20 hos Mammashop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
KøbElodie Details Konvertibel Siddepude/Kørepose – Pink Nouveauonline hos Loukrudt.dk.
Stort udvalg til dine favorit minimennesker….

Se hos Mammashop.dk ❯❯

5: Elodie Details Konvertibel Siddepude/Kørepose, Grøn Nouveau

 • Dagens pris: 679,20 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 849,-, nu kun 679,20.
  Du sparer 169 kr. / 20 %
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Elodie Details
 • Farve: Grøn

Sidste produkt på vores liste er Elodie Details Konvertibel Siddepude/Kørepose, Grøn Nouveau som vi har fundet til 679,20 hos Mammashop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
KøbElodie Details Konvertibel Siddepude/Kørepose – Grøn Nouveauonline hos Loukrudt.dk.
Stort udvalg til dine favorit minimennesker….

Se hos Mammashop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste siddepude i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse siddepude:

Dyreste Siddepude på listen er Cinas – Rib Bænk 3 pers- Sort med siddepude i Lysebrun Læder fra Coolshop.dk med en pris på 3298.00. Billigste udvalgte Siddepude er Hunters Choice Siddepude som du kan købe for 39.00 hos Handelshuset Aulum. Forskellen på de to priser er 3259 kr.
Ovenstående Siddepude data og priser er hentet fra 26 butikker (Den Intelligente Krop, Hafaro.dk, Altanbutikken.dk, Mammashop.dk, GrejFreak.dk, Bandageshoppen.dk, LivetSomSenior, Apuls.dk, Ergopartner.dk, Outmore.dk, Handelshuset Aulum, Gunpit.dk, Iversen-Import.dk, Sengekompagniet, Norliving, Gloria Mundi Care DK, Randomshop, Bolig & Haven, Børn i balance, Med24, Manillo.dk, Babadut.dk, Cykelpartner, ScandiHills.dk, Coolshop.dk, Helsebixen.dk). Alle Siddepude tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Siddepude guides:

Fandt du ikke det rigtige Siddepude blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Siddepude:

Virkeligheden er desværre den, at jo ældre vi bliver, jo mere skrøbelige bliver vores kroppe. Men heldigvis lever vi i en moderne tid, hvor vi kan købe produkter, der hjælper og støtter vores slidte kroppe, til at holde længere ud. Et af disse produkter er en siddepude.

Hvis du oplever smerter eller ubehag når du sidder, så kan siddepuder være løsningen på dine problemer. Siddepuder kan fås i mange forskellige varianter og til forskellig brug.

Her får du et overblik over hvilke siddepuder du kan købe, og hvordan de kan hjælpe dig

Se alle siddepudder

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“106”]

Siddepuder til bil

Mange oplever smerter og ubehag i benene eller nakken når de kører bil, eller bare sidder i en bil. Ved at placere en denne pude på bilsædet, kan du minimere dine smerter eller ubehag, og dermed også lindre udviklingen af smerter i fremtiden.

Den ændrer på din position, så du sidder så ergonomisk korrekt som muligt.

Siddepuder til biler kan fås i mange varianter, alt efter hvad dit behov er. Ved at føle efter i din krop lige præcis hvor dine smerter eller ubehag er, kan du finde ud af hvilken pude der er bedst til dit behov. Derefter kan du igen nyde at køre bil i mange år fremover, uden at være i konstante smerter eller ubehag

Siddepuder til stole

Hvis du oplever smerter eller ubehag ved at køre bil, har du nok også oplevet det samme, når du sidder i en almindelig stol.

Her kan du også købe en siddepude, der vil ændre på din position, så du sidder så behageligt som muligt, samtidig som det også lindrer dine smerter. Hvilken siddepude du skal købe til en stol, kommer an på dit behov og hvilken slags stol der er tale om. Find derfor ud af hvor i kroppen du føler smerter eller ubehag, og hvilken stol du ofte sidder i, når du føler smerterne.

Derefter kan du finde en pude, der er opfylder dit behov, og som samtidig også passer til din stol. Mange der bruger siddepuder eksperimenterer også med lændepuder eller kilepuder da de kan afhjælpe nogle af de samme problemer

Siddepuder med luft

I forhold til de mere traditionelle siddepuder lavet af skum, har en pude med luft to store fordele.

En pude med skum kan ændre form med tiden, jo mere du sidder på den. Til sidst vil den have ændret så meget form, at du nok bliver nødt til at købe en ny pude. En pude med luft i ændrer ikke form, og vil altid beholde den samme form, som du købte den i. Den anden fordel er, at når du sidder på en pude med luft, har du nemmere ved at bevæge din position, fordi du ikke sidder lige så fast, som du gør på en pude med skum. Dette bidrager til, at din balance holdes ved lige og forbedres, mens du også holder gang i musklerne i ryggen og lænder, som kan forhindre små skader i fremtiden.

Siddepuder med luft kan fås til både biler og stole, og du vil have ligeså mange muligheder at vælge imellem, som du har med puder med skum

VIDEOER: Hjælp og vejledning til siddepuder

Almindelig Siddepude https://www.youtube.com/watch?v=a3AbM4sX_H8 Trykaflastende Siddepude https://www.youtube.com/watch?v=StIec8oShbQ TEMPUR Siddepude https://www.youtube.com/watch?v=shTLi6A21NA