Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde sengeforhøjer. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sengeforhøjer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sengeforhøjer, 25 cm (4 stk.)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Sengeforhøjer, 25 cm (4 stk.)” fås til 550,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: BabyDan Sengeforhøjer – Baby Steps – 2-pak – Hvid

 • Dagens pris: 189,- kr.
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Baby Dan
 • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids-world, hvor du kan købe BabyDan Sengeforhøjer – Baby Steps – 2-pak – Hvid til kun 189,- kr.

Se hos Kids-world ❯❯

3: Baby dan sengeforhøjer – baby steps – hvid – 2 stk

 • Dagens pris: 161,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Baby Dan
 • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “Baby dan sengeforhøjer – baby steps – hvid – 2 stk”.

Dagens bedste tilbud på “Baby dan sengeforhøjer – baby steps – hvid – 2 stk” har vi fundet hos Med24 hvor prisen lige nu er 161,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smarte baby steps hjælper et sygdomsramt barn til bedre søvnBaby Steps forhøjer sengen, således at hovedgærdet løftes og sengen bliver skrå.
Der er 3 trin at justere mellem og det er nemt at regulere også selv i mørke.
Produktet er særdeles anvendeligt, h…

Se hos Med24 ❯❯

4: Bed blocks – sengeklodser – grå

 • Dagens pris: 179,95 kr.
 • Fundet hos Babadut.dk
 • Farve: Grå

Produkt nummer 4 på vores “sengeforhøjer-liste” er Bed blocks – sengeklodser – grå som du lige nu kan købe for 179,95 hos Babadut.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Sengeklodser Smarte sengekoldser / Bed blocks til at løfte dit barns seng.  Hvis dit barn døjer med mellemørebetændelse eller bare er snottet og forkølet, er disse bed block helt geniale. De hæver hovedgærdet og letter trykket i ørene og næsen…

Se hos Babadut.dk ❯❯

5: Bed blocks – Sengeklodser

Sidste produkt på vores liste er Bed blocks – Sengeklodser som vi har fundet til 179,95 hos Babadut.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sengeklodser Smarte sengekoldser / Bed blocks til at løfte dit barns seng.  Hvis dit barn døjer med mellemørebetændelse eller bare er snottet og forkølet, er disse bed block helt geniale. De hæver hovedgærdet og letter trykket i ørene og næsen…

Se hos Babadut.dk ❯❯

Dyreste Sengeforhøjer på listen er Sengeforhøjer, 25 cm (4 stk.) fra LivetSomSenior med en pris på 550.00. Billigste udvalgte Sengeforhøjer er Baby dan sengeforhøjer – baby steps – hvid – 2 stk som du kan købe for 161.00 hos Med24. Forskellen på de to priser er 389 kr.
Ovenstående Sengeforhøjer data og priser er hentet fra 4 butikker (LivetSomSenior, Kids-world, Med24, Babadut.dk). Alle Sengeforhøjer tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sengeforhøjer guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengeforhøjer blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengeforhøjer:

Det at blive ældre kan være forbundet med mange udfordringer. Udfordringer i hverdagen med ting, man ikke tidligere har haft problemer med.

Men kroppen bliver jo også ældre og kan i mange tilfælde ikke blive ved med at klare sig som tidligere.

Og blandt andet fysiske og motoriske udfordringer er meget naturligt at få med alderen.

Der kan naturligvis også være andre årsager end netop alderen, til at man støder på problemer af den slags. Måske mere midlertidige – eller kroniske årsager, som for eksempel operation, kronisk sygdom osv. En af udfordringerne kan være noget så dagligdags som at komme ud af sengen. Rent fysisk kan det for nogle mennesker være besværligt, måske næsten uoverkommeligt – pga. svigtende motorik.

Fordi sengen er blevet for lav i forhold til ens fysiske formåen.

Og her kan en sengeforhøjer, f.eks. sengeklodser, være en god hjælp – læs mere om hvorfor i det følgende

Udvalgte sengeforhøjere / sengeklodser :

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“126”]

Hvad er en sengeforhøjer?

En sengeforhøjer er en form for en klods, men en praktisk klods. Den har størrelse efter og er udformet til det formål at kunne sætte under et sengeben, således at sengen – med fire sengeforhøjere – bliver højere.

De findes i forskellige udgaver og i forskellige materialer, eksempelvis træ eller plastik. Men ens for dem er, at de er enkle og forholdsvis billige – og er hurtige og lette at tage i brug. Derudover er sengeklodser stabile og sikre at bruge, og robuste til at kunne klare ”opgaven”.

De fås i forskellige højder, afhængig af hvor højt man ønsker at få sin seng op.

Således har man et simpelt og enkelt hjælpemiddel, der straks kan tages i brug og være til stor gavn for brugeren

Hvem har brug for en sengeforhøjer?

Hvis man netop har fysiske/motoriske vanskeligheder og dermed har svært ved at komme op fra en normal sengs højde. Så er en sengeforhøjer værd at overveje. Man får på den måde sin seng højere op, hvorfor man selvfølgelig også sidder højere oppe i sengen, når man skal ud af den. Det kan være en stor hjælp for en bruger med eksempelvis besvær med ryggen, hofterne elle andre ting.

For da er man kommet op i en bedre højde til at kunne komme ud af sengen – end hvis sengen er nede i normal højde. Dette er også grunden til at man typisk ser sengeforhøjere ved plejesenge

Hvordan ser sengeklodser ud?

Klodserne kan være lavet i eksempelvis træ eller plastik og kan se forskellige ud. For eksempel kan man finde klodser i træ, der ser meget enkle ud.

De ligner blot almindelige træklodser, hvor der er ”huller” – eller nedsænkninger, hvor sengebenene kan stå i.

Desuden kan man finde træklodser, der kan vendes efter behov, således man har mulighed for tre forskellige højdeindstillinger.

Man kan også bruge plastikudgaver, der er lavet i et holdbart materiale og er udformet, så de på en måde ”omslutter” sengebenene, de skal stå under.

På den måde rutsjer de ikke nogen vegne. Disse klodser er lette at stable og opbevare – og praktiske i brug. Sengeklodser fås generelt i flere forskellige højder, afhængig af behov, ligesom mange af dem også kan være gode at bruge til andre møbler. Vil man for eksempel ligeledes gerne højere op at sidde i sin yndlingslænestol, kan klodserne være en god og enkel løsning, der er lette at tage i brug.

Til stor gavn for brugeren. Derforuden er sådanne klodser forholdsvis billige – afhængig af, hvilke man vælger

Hvorfor bruge sengeklodser?

Man kan gøre mange gode ting for sig selv og gøre tingene lettere i hverdagen netop ved at bruge relevante hjælpemidler. Ikke mindst, hvis man er kommet i en situation og/eller alder, hvor tingene er blevet mere besværlige, og hverdagen ikke længere fungerer optimalt. Det samme gælder ved sengeklodser.

Er det blevet problematisk at komme ud af sengen ved egen hjælp, er de enkle klodser en oplagt hjælpemulighed. Det handler blot om at finde ud af, hvilken højde de skal have, hvor mange man har brug for – og hvilken type man foretrækker. Derudover skal man også huske at være opmærksom på, at de vil kunne holde til den belastning, de vil blive udsat for. Men da har man også et praktisk hjælpemiddel, der ganske enkelt kan hjælpe til at give en god start på dagen

Hvilke fordele er der ved at bruge sengeforhøjer?

Man kan generelt gøre mange ting lettere for sig selv i hverdagen ved at gøre brug af hensigtsmæssige og relevante hjælpemidler. Og er man i en situation – eller alder – hvor det at komme ud af sengen ikke rigtig fungerer optimalt og er besværligt, er det rart, der er hjælp at hente.

Så da er det oplagt netop at bruge eksempelvis en sengeforhøjer. Det kan også være, der sammen hermed skal flere hjælpemidler til omkring brug af sengen, og der er heldigvis rigtig mange muligheder. Vælger man at bruge sengeforhøjere er det rart at vide, at der også er andre nyttige anvendelsesmuligheder ved dem.

For eksempel kan de også bruges til stoleben. Således kan man komme op i den rette højde, der fungerer bedst for en – også når man sidder i sin lænestol. Eller på spisebordsstolen. Det, man blot skal være opmærksom på ved hjælpemidlet er, at de kan holde til den belastning, de vil blive udsat for. Men så har man også et godt hjælpemiddel, der kan være med til at give brugeren en rigtig god start på dagen

VIDEOER: Hjælp og vejledning til de rette sengeforhøjere / sengeklodser

De 10 Bedste Sengeforhøjere https://www.youtube.com/watch?v=TvvAvASI4ec Sengeklodser // Forhøjerklodser i Træ til Seng/Sofa https://www.youtube.com/watch?v=vBOocoTQl_8 Sengeklodser // Sengeforhøjere i 2022 https://www.youtube.com/watch?v=k81NRkY3Ly4