Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde sammenklappelig stok. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sammenklappelig stok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Foldbar stok med blødt håndtag

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Foldbar stok med blødt håndtag” fås til 320,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: Foldbar stok | 1655BI

Anden anbefaling har vi fundet hos Bandageshoppen.dk, hvor du kan købe Foldbar stok | 1655BI til kun 239,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
TEYDER 1655BI foldbar stok Let og slidstærkt design. Fleksibel og højdejusterbar fra 82,5 cm til 92,5 cm. Kan bære 110 kg. Produktinformationer Fremstillet i letvægts aluminium, med et robust design. Vejer kun 360 gram. Er meget nemt at bære rundt på….

Se hos Bandageshoppen.dk ❯❯

3: Foldbar (sammenklappelig) stok i kulfiber fra Gastrock – Derby håndtag med slangeskindstryk

Næste anbefaling er “Foldbar (sammenklappelig) stok i kulfiber fra Gastrock – Derby håndtag med slangeskindstryk”.

Dagens bedste tilbud på “Foldbar (sammenklappelig) stok i kulfiber fra Gastrock – Derby håndtag med slangeskindstryk” har vi fundet hos Gloria Mundi Care hvor prisen lige nu er 825,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart foldbar stok med kulfiberskaft Foldbar stok i kulfibermateriale med Derby-håndtag fra Gastrock. Blødt håndtag med slangeskindsindtryk Håndtagets sider er beklædt med varmt ‘softgrip’-kunststof og dekoreret med slangeskindstryk.
Kunststofmateriale…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

4: Foldbar stok i kulfiber fra Gastrock med blødt Derby håndtag

Produkt nummer 4 på vores “sammenklappelig stok-liste” er Foldbar stok i kulfiber fra Gastrock med blødt Derby håndtag som du lige nu kan købe for 825,- hos Gloria Mundi Care

Forhandlerens beskrivelse:
Foldbar kulfiber stok smukt derby håndtag Foldbar stok i kulfibermateriale med Derby-håndtag. Håndtaget er flot svunget med en satinoverflade, som får stokken til at fremtræde særdeles elegant og gør det rart at bruge stokken. For enden af stokken er m…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

5: Foldbar stok i kulfiber fra Gastrock

Forhandlerens beskrivelse:
Sammenklappelig stok af kulfiber Foldbar stok med Derby-håndtag.
Hele stokken er fremstillet i kulfibermateriale.
Stokken kan foldes sammen i 4 stykker, der sammenfoldet kun fylder 32 cm i længden. Stokken kan let indstilles til din højde Stokken kan i…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

6: Sammenklappelig deluxe stok med Derby håndtag fra Gastrock (2 modeller)

Forhandlerens beskrivelse:
Luksuøse sammenføjninger Luksuriøs sammenklappelig stok, der består af 4 dele.
På de enkelte rør, stokken består af, er monteret særlige sammenføjninger, der giver stokken en pæn glat overflade, når den er samlet. Sammenfoldet fylder stokken kun 30 cm i…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

8: Sammenklappelig stok med lille håndtag og taske

Sidste produkt på vores liste er Sammenklappelig stok med lille håndtag og taske som vi har fundet til 470,- hos LivetSomSenior.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sammenklappelig stok i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sammenklappelig stok:

Dyreste Sammenklappelig Stok på listen er Foldbar (sammenklappelig) stok i kulfiber fra Gastrock – Derby håndtag med slangeskindstryk fra Gloria Mundi Care med en pris på 825.00. Billigste udvalgte Sammenklappelig Stok er Clips til foldbar stok som du kan købe for 29.00 hos LivetSomSenior. Forskellen på de to priser er 796 kr. – de 8 Sammenklappelig Stok vi har fundet koster i gennemsnit 1355.12 kr.
Ovenstående Sammenklappelig Stok data og priser er hentet fra 6 butikker (LivetSomSenior, Bandageshoppen.dk, Gloria Mundi Care, Med24, Elvvs.dk, Manillo.dk). Alle Sammenklappelig Stok tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Eftersom mange udfordringer kan melde sig, når man bliver ældre, kan det være rart med en stok at støtte sig til. Det kan blandt andet være gigt, knæ eller hofter, der driller – eller andre ting der gør, at man bliver udfordret, når man bevæger sig rundt. Det kan komme dertil, hvor man beslutter sig for at få en rollator, hvilket kan vise sig at være den rette løsning for mange. Men for mange mennesker vil en stok, i hvert fald til en start, være tilstrækkelig – og en fantastisk hjælp. Det kan også være, at det er optimalt at have begge hjælpemidler til rådighed.

Under alle omstændigheder vil en stok, der kan klappes sammen, være af den praktiske løsning, hvis man skal have en stok.

Du kan læse mere om hvorfor herunder

6 billige sammenklappelige stokke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’97’ orderby=’price’ order=’ASC’]

6 eksklusive sammenklappelige stokke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’97’ orderby=’price’ order=’DESC’]

Flere foldbare og sammenklappelige stokke

Her kan du se flere foldbare og sammenklappelige stokke.

Bemærk der er tale om et udvalg – klik her og se samtlige modeller >>>

[products limit=’18’ columns=’3′ category=’97’ orderby=’date’ order=’DESC’]
Bemærk ovenstående modeller kun er et udvalg – klik her og se samtlige modeller >>>

Hvorfor gå med stok?

I det hele taget kan det at vælge at begynde at gå med stok vise sig at være en rigtig god løsning.

For der kan være mange grunde til, at man er blevet mere eller mindre gangbesværet. Det kan dreje sig om noget midlertidigt, eksempelvis oven på en operation.

Men det kan også, som før nævnt, være problemer med gigt, knæ og hofter, der gør udslaget. Derudover kan alderen generelt være medvirkende faktor til, at bevægeapparatet ikke mere er, som det har været.

Alle tingene kan være årsager til, at det er mere besværligt at gå. Hvilket er en skam, da de fleste af os jo nok er vant til at færdes på gåben – i større eller mindre omfang.

Det betyder også, at mange dagligdagsting bliver mere besværlige – ja, måske endda umulige.

Fordi det er svært og måske smerteligt at gå. Kan en stok være tilstrækkelig støtte, kan den være et formidabelt hjælpemiddel. Udover at hjælpe med at aflaste det dårlige (eller dårligste) ben en anelse, hjælper den også med balancen.

Til de længere gåture kan en stok også være en god og trofast hjælp – uanset om man er decideret gangbesværet eller ej. For det kan være rart at have noget at støtte sig til og ”stå imod med”, såvel på lige veje, som i bakket eller andet terræn. Dette gør en stok til et alsidigt hjælpemiddel.

Det er da også et populært hjælpemiddel blandt ældre mennesker. Og vælger man en sammenklappelig stok, har man også et praktisk hjælpemiddel, der er let at medbringe, hvor man end så skal hen, modsat en traditionel spadserestok, vandrestav eller krykker der alle fylder en del mere

Hvorfor skal jeg vælge en foldbar eller sammenklappelig stok?

Den sammenklappelige stok er som regel lavet i materialer som aluminium eller kulfiber. Materialer, der er lette – og dermed dejligt lette at være bruger af.

Derudover vil den, som navnet antyder, kunne klappes sammen og er let at have med sig, ligesom nogle typer ved hjælp at teleskopprincippet kan indstilles i højden. Samlet gør dette den sammenklappelige stok meget brugervenlig, fleksibel og praktisk. Samtidig er disse typer stokke somme tider lavet med et greb i træ, så man har en god blanding af det nye, moderne og praktiske – og det elegante og klassiske.

Man ser derudover de moderne stokke i mange forskellige udformninger – og farver, mønstre og motiver på selve stokken

Hvilke greb har stokke?

Når man taler om spadserestokke, og dermed også sammenklappelige stokke, findes de med flere forskellige greb. Vi kender alle sammen den klassiske runde form, som man ofte ser på en træstok.

Men mange af de moderne stokke har et såkaldt derby-greb. Derby er et behageligt og brugervenligt greb, der minder lidt om et håndtag.

Med et sådan har man et godt greb om stokken, og så kan det bruges til både højre og venstre hånd. Der findes også deciderede ergonomiske greb, der er mere hensyntagende. Den type greb er godt for den bruger, der døjer med problemer i fingrene, hænderne eller håndleddene.

Men man skal dog huske på, at det ergonomiske greb kan bruges af enten den venstre eller den højre hånd

Hvilken foldbar stok skal jeg vælge?

Det handler om at finde ud af, hvilken type stok man hælder mest til og vil få mest gavn og glæde af at bruge.

Måske spiller prisen også en rolle.

Er der ergonomiske hensyn at tage og så videre. Men vælger man en sammenklappelig stok, kan man roligt regne med at få en praktisk og brugervenlig stok

VIDEOER: Hjælp og vejledning til sammenklappelige stokke

Sammenklappelig Stok
https://www.youtube.com/watch?v=-ZDCBRkDRQ0
Taske og clips til sammenklappelige stokke
https://www.youtube.com/watch?v=M47uyadQtNQ

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk