Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde sænkebord. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sænkebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: TVILUM Prima hæve sænkebord – hvid (150×80)

  • Dagens pris: 3999,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4449,-, nu kun 3999,-.
    Du sparer 450 kr. / 10 %
  • Fundet hos Boboonline.dk
  • Farve: Hvid

Vores første anbefaling er “TVILUM Prima hæve sænkebord – hvid (150×80)” som lige nu er på tilbud hos Boboonline.dk.

Her er prisen sat ned med 10 % og kan altså fås for kun 3999,- – en besparelse på 450 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her vil vi gerne vise dig et rigtigt flot Prima hæve/sænke skrivebord. Bordpladen har en smuk hvid farve på både bordplade og stel, hvilket giver skrivebordet et stilfuldt og enkelt look. Sikken et fantastisk flot skrivebord at have stående på hjemme…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: TVILUM Prima hæve sænkebord – hvid/sølvgråt stål (150×80)

Anden anbefaling har vi fundet hos Boboonline.dk, hvor du kan købe TVILUM Prima hæve sænkebord – hvid/sølvgråt stål (150×80) til kun 4479,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her vil vi gerne vise dig et rigtigt flot Prima hæve/sænke skrivebord. Bordpladen har en smuk hvid farve, og de sølvgrå stålben giver skrivebordet et stilfuldt og elegant look.  Sikken et fantastisk flot skrivebord at have stående på hjemmekontoret.
B…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

3: TVILUM Prima hæve sænkebord – sort/sølvgrå ask/stål, rektangulær (150×80)

Næste anbefaling er “TVILUM Prima hæve sænkebord – sort/sølvgrå ask/stål, rektangulær (150×80)”.

Dagens bedste tilbud på “TVILUM Prima hæve sænkebord – sort/sølvgrå ask/stål, rektangulær (150×80)” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 4479,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette produkt er helt nyt, og der er derfor ikke tilføjet en produkttekst endnu.
Hvis du har spørgsmål til det er du meget velkommen til at kontakte os på TLF, chat eller mail….

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: TVILUM Prima hæve sænkebord – hvid og sølvgrå stål, rektangulær (180×90)

Produkt nummer 4 på vores “sænkebord-liste” er TVILUM Prima hæve sænkebord – hvid og sølvgrå stål, rektangulær (180×90) som du lige nu kan købe for 4879,- hos Boboonline.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Her vil vi gerne vise dig et rigtigt flot Prima hæve sænkebord. Bordpladen har en smuk hvid farve, og de sølvgrå stålben giver skrivebordet et stilfuldt og elegant look.  Sikken et fantastisk flot skrivebord at have stående på hjemmekontoret.
Den stor…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

5: Hæve-/sænkebord | 160X80 Cm | Hvid Med Sølv Stel

  • Dagens pris: 5036,25 kr.
  • Fundet hos Engsig.dk
  • Farver: Sølv, Hvid

Sidste produkt på vores liste er Hæve-/sænkebord | 160X80 Cm | Hvid Med Sølv Stel som vi har fundet til 5036,25 hos Engsig.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pænt, stilrent og moderne design.
De firkantede søjler giver et moderne look der passer til alle kontormiljøer. 501-33 tager kun 7 minutter at samle – så nemt er det!501-33 er EN527 TÜV testet.Bordpladen har hvid melamin overflade på både over og un…

Se hos Engsig.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sænkebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sænkebord:

Dyreste Sænkebord på listen er High & Low Elektrisk Hæve-/sænkebord (ROPOX) fra Gloria Mundi Care DK med en pris på 25800.00. Billigste udvalgte Sænkebord er Steppie hæve/sænkebord, hvid som du kan købe for 509.00 hos Apuls.dk. Forskellen på de to priser er 25291 kr.
Ovenstående Sænkebord data og priser er hentet fra 7 butikker (Boboonline.dk, Engsig.dk, Proshop.dk, Apuls.dk, Kontor-inventar.dk, Ergopartner.dk, Gloria Mundi Care DK). Alle Sænkebord tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sænkebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sænkebord blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sænkebord: