Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde rygpude. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rygpude tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rygpude med armstøtte – Læsepude fra Borg Living – 70x45x45

 • Dagens pris: 399,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799.95, nu kun 399,95.
  Du sparer 400 kr. / 50 %
 • Fundet hos Dynezonen.dk
 • Mærke: Borg Living

Vores første anbefaling er “Rygpude med armstøtte – Læsepude fra Borg Living – 70x45x45” fra mærket Borg Living.

Produktet er lige nu på tilbud hos Dynezonen.dk hvor prisen er sat ned fra 799.95 til 399,95 – en besparelse på 400 kr. / 50 %

Forhandlerens beskrivelse:
Borg Living – RygpudeGod armstøtte Specialpude – høj komfort…

Se hos Dynezonen.dk ❯❯

2: Sierra cafesæt (OBS uden rygpude.)

 • Dagens pris: 1699,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1999.00, nu kun 1699,-.
  Du sparer 300 kr. / 15 %
 • Fundet hos Davidsenshop.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Sierra cafesæt (OBS uden rygpude.) til kun 1699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Komfortabel cafesæt OBS: leveres uden rygpude.
Skal dine havemøbler opgraderes til sommerens grillfester og danne rammerne for rigtig god udehygge Sierra cafésæt er den bedste kombination mellem komfort og godt design.
Sierra er perfekt til både større og…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Spisebordsstol i bøgetræ med sæde- og rygpude i stof

Næste anbefaling er “Spisebordsstol i bøgetræ med sæde- og rygpude i stof”.

Dagens bedste tilbud på “Spisebordsstol i bøgetræ med sæde- og rygpude i stof” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 749,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Materiale: Ben i massivt bøgetræ, Sæde- og rygpude i stof Sædemål: L46 * P40 * H45 cm, ryghøjde: 81 cm Maksimal belastning: 120 kg, vægt: 7 kg Enkel samling, skruer og stik inkluderet Disse æstetiske og ergonomisk designede spisestole.
Me…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Vitility rygpude

 • Dagens pris: 249,95 kr.
 • Fundet hos Med24

Produkt nummer 4 på vores “rygpude-liste” er Vitility rygpude som du lige nu kan købe for 249,95 hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
Vitility rygpude reducerer og forebygger rygproblemerDenne ringpude fra Vitility er med til at reducere og forebygge rygproblemer.
Puden er præformet og lavet af skum, som giver ekstra støtte til lænden.
Ringpuden lindrer belastningen på lænden, hvilket e…

Se hos Med24 ❯❯

5: Sipacare Hot/Cold rygpude – 1 stk.

 • Dagens pris: 226,- kr.
 • Fundet hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
Spændinger og ømhed i ryggen kan afhjælpes med Hot+Cold gelé pude fra Sipacare.Hot and cold gelépuder fra Sipacare lindrer de lette smerter og ømhed i ryg og lænd.
Hot and cold gelépuder indeholder geléperler, som nemt opvarmes i mikroovnen eller afkøles…

Se hos Med24 ❯❯

6: Läckö gråmeleret rygpude til modul loungesofa fra Hillerstorp

 • Dagens pris: 529,- kr.
 • Fundet hos ES Furniture
 • Mærke: Hillerstorp

Sidste produkt på vores liste er Läckö gråmeleret rygpude til modul loungesofa fra Hillerstorp som vi har fundet til 529,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Gråmeleret rygpude i dralon til Läckö modul loungesofa….

Se hos ES Furniture ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rygpude i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rygpude:

Dyreste Rygpude på listen er Sierra cafesæt (OBS uden rygpude.) fra Davidsenshop.dk med en pris på 1699.00. Billigste udvalgte Rygpude er Carpoint, Basic, Rygpude, Sort – 1stk. som du kan købe for 109.00 hos Carlab.dk. Forskellen på de to priser er 1590 kr. – de 6 Rygpude vi har fundet koster i gennemsnit 823.32 kr.
Ovenstående Rygpude data og priser er hentet fra 7 butikker (Dynezonen.dk, Davidsenshop.dk, Lammeuld.dk, Med24, ES Furniture, Carlab.dk, ILVA). Alle Rygpude tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rygpude guides:

Fandt du ikke det rigtige Rygpude blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rygpude:

Det kan være let at komme til at falde sammen i en dum siddestilling, hvis og når vi sidder ned i det daglige. Uanset om vi er på tur i bilen, passer vores arbejde på kontoret, sidder ved middagsbordet og spiser eller slapper af i sofaen. Og netop hvis man har en tendens til at falde sammen, når man sidder ned, kan det blive hårdt for vores ryg.

Det er nemlig meget uhensigtsmæssigt for ryggen på den måde at blive ”trykket sammen”, og hvis man ikke passer på, kan man ende ud i mange rygsmerter/lændesmerter.

Hvis man vil prøve at bryde det dårlige mønster med at sidde uhensigtsmæssigt, kan man anskaffe sig en rygpude.

Hvordan den kan hjælpe til en bedre siddestilling, kan du læse mere om herunder

Hvordan ser en rygpude ud?

Rygpuden – eller lændepuden, som den også kaldes, er en pude, der er udformet på en måde, der er meget hensigtsmæssig.

Hensigtsmæssig i forhold til at give ryggen/lænden optimal støtte, når man sidder ned. Den har runde former og skal placeres mellem ens ryg og ryglænet, således den giver en behagelig støtte til ryggen/lænden.

Får man den placeret korrekt, vil puden således støtte ind på den nedre del af ryggen. På den måde vil man få tvunget sin krop til at sidde mere oprejst

Hvordan hjælper rygpuden ryggen?

En sådan speciel pude kan gå ind at hjælpe der, hvor man selv egentlig blot glemmer at sidde ergonomisk korrekt. For vi ved jo godt alle sammen, at det er bedst at sidde ”ordentligt” i stedet for at falde sammen. Det er bare så let at komme til at falde sammen – hvis man ikke lige har sin opmærksomhed på det hele tiden.

Og det gælder uanset, om man er ung eller gammel – og om det er på kontorstol, i bil eller i kørestol, man sidder. Men med en rygpude i ryggen er man godt i gang med at gøre noget godt for sin ryg.

For det andet kan blive alt for hårdt for ryggen, hvilket jo kan resultere i forskellige grader af ryggener og -smerter. Og de kan være ganske vanskelige at blive kvit igen. Med andre ord kan rygpuden give den støtte til ryggen, der gør, at rygsøjlen bevarer sit naturlige svaj – uden at man selv skal huske på at ”sidde pænt”.  Den hjælper en med at sidde ergonomisk korrekt, hvilket kan være med til at skåne en for uhensigtsmæssige siddestillinger, så man undgår rygsmerter. Derudover kan puden med tiden være behjælpelig med at styrke ryggen og dens muskulatur

Hvem kan bruge rygpuder?

Der er rigtig mange af os, der vil kunne have stor glæde og gavn af at bruge en rygpude.

For det er gavnligt for os alle at sidde ergonomisk korrekt.

Derfor er det værd at overveje at anskaffe sig en sådan pude, hvis man netop har en tendens til at sidde og falde sammen. Derudover selvfølgelig, hvis man oven i købet sidder meget ned i løbet af en dag. Hvis man har et kontorjob, er dårligt gående og sidder i en kørestol eller lænestol det meste af tiden… Eller hvis man for eksempel kører i bil i mange timer hver dag. Puden er meget fleksibel og er let at have med sig. Der findes dog mange forskellige størrelser og udformninger, hvoraf nogle er bedre egnet til en stol end andre.

Ligesom nogle er godt egnet til sengebrug eller i bilen. På den måde findes hjælpemidlet til mange forskellige behov. Man skal dog være opmærksom på, at det i starten kan føles ret hårdt for ryggen at komme i gang med at bruge puden. Men det skyldes, at ryggen er kommet på arbejde, og det kræver lidt tid og tilvænning for den. Når man pludselig kræver af kroppen, at den skal sidde mere oprejst og korrekt.

Men fortvivl ikke, der er bedre tider på vej – og snart vil ryggen elske, at man giver den meget bedre ergonomiske betingelser

VIDEOER: Hjælp og vejledning til den rette rygpude

Rygpude/Lændepude fra TEMPUR

Rygpude, eller længepude til støtte af ryggen

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk