Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde rygpude. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rygpude tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rygpude af fast memoryskum med formstøbning

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Rygpude af fast memoryskum med formstøbning” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rygpude med formstøbning der er velegnet på kontorstolen eller i bilen, hvor den giver en fantastisk støtte til hele rygmuskulaturen og hjælper dig til en mere oprejst og korrekt siddeposition, hvor du undgår at falde sammen i ryggen.
En rygpude som denne…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Rygpude med massageknopper

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Rygpude med massageknopper til kun 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rygpude med behagelige massageknopper der holder gang i blodcirkulationen og også er velegnet som nakkepude.
Denne rygpude er en såkaldt luftpude, der skal fyldes med luft med en pumpe, hvilket gør rygpuden utrolig fleksibel i forhold til støtte og aflast…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Rygpude med armlæn – god til læsestunder

Næste anbefaling er “Rygpude med armlæn – god til læsestunder”.

Dagens bedste tilbud på “Rygpude med armlæn – god til læsestunder” har vi fundet hos Hafaro.dk hvor prisen lige nu er 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rygpude med armlæn der kan bruges i sengen eller på sofaen, når du læser en bog eller hygger ved PC eller Ipad.Rygpuden kan også bruges direkte på gulvet som støttepude og hyggelig læsekrog til børnene.
Puden indeholder fleksibelt, fast skum med et blødt,…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

4: Rygpude med fleksibel modulopbygning

Produkt nummer 4 på vores “rygpude-liste” er Rygpude med fleksibel modulopbygning som du lige nu kan købe for 199,- hos Hafaro.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rygpude med fleksibel modulopbygning der kan foldes og tilpasses mange forskellige behov.
Den modulopbyggede støttepude kan bruges i mange forskellige positioner, som giver dig mulighed for at støtte lænd, ryg, ben eller nakke alt efter behov.
Rygpudens f…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

5: Rygpude der støtter lænd og rygsøjle effektivt

Forhandlerens beskrivelse:
Rygpude med formstøbning der sikrer optimal støtte til den nedre del af ryggen samt lænden.
En lændepude som denne af formbar memoryskum er både fleksibel og behagelig i brug, da den tilpasser sig personen, som bruger den.
Rygpuden er ideel til dig, der a…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

6: Spisebordsstol i bøgetræ med sæde- og rygpude i stof

Sidste produkt på vores liste er Spisebordsstol i bøgetræ med sæde- og rygpude i stof som vi har fundet til 749,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Materiale: Ben i massivt bøgetræ, Sæde- og rygpude i stof * Sædemål: L46 * P40 * H45 cm, ryghøjde: 81 cm * Maksimal belastning: 120 kg, vægt: 7 kg * Enkel samling, skruer og stik inkluderet Disse æstetiske og ergonomi…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rygpude i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rygpude:

Dyreste Rygpude på listen er Sierra cafesæt (OBS uden rygpude.) fra Davidsenshop.dk med en pris på 1999.00. Billigste udvalgte Rygpude er AutoStyle Comfortline, Rygpude – Sort – 36x26cm som du kan købe for 153.00 hos Carlab.dk. Forskellen på de to priser er 1846 kr.
Ovenstående Rygpude data og priser er hentet fra 8 butikker (Hafaro.dk, Lammeuld.dk, Dynezonen.dk, Davidsenshop.dk, Carlab.dk, Med24, ILVA, ES Furniture). Alle Rygpude tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rygpude guides:

Fandt du ikke det rigtige Rygpude blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rygpude:

Det kan være let at komme til at falde sammen i en dum siddestilling, hvis og når vi sidder ned i det daglige. Uanset om vi er på tur i bilen, passer vores arbejde på kontoret, sidder ved middagsbordet og spiser eller slapper af i sofaen. Og netop hvis man har en tendens til at falde sammen, når man sidder ned, kan det blive hårdt for vores ryg.

Det er nemlig meget uhensigtsmæssigt for ryggen på den måde at blive ”trykket sammen”, og hvis man ikke passer på, kan man ende ud i mange rygsmerter/lændesmerter.

Hvis man vil prøve at bryde det dårlige mønster med at sidde uhensigtsmæssigt, kan man anskaffe sig en rygpude.

Hvordan den kan hjælpe til en bedre siddestilling, kan du læse mere om herunder

Hvordan ser en rygpude ud?

Rygpuden – eller lændepuden, som den også kaldes, er en pude, der er udformet på en måde, der er meget hensigtsmæssig.

Hensigtsmæssig i forhold til at give ryggen/lænden optimal støtte, når man sidder ned. Den har runde former og skal placeres mellem ens ryg og ryglænet, således den giver en behagelig støtte til ryggen/lænden.

Får man den placeret korrekt, vil puden således støtte ind på den nedre del af ryggen. På den måde vil man få tvunget sin krop til at sidde mere oprejst

Hvordan hjælper rygpuden ryggen?

En sådan speciel pude kan gå ind at hjælpe der, hvor man selv egentlig blot glemmer at sidde ergonomisk korrekt. For vi ved jo godt alle sammen, at det er bedst at sidde ”ordentligt” i stedet for at falde sammen. Det er bare så let at komme til at falde sammen – hvis man ikke lige har sin opmærksomhed på det hele tiden.

Og det gælder uanset, om man er ung eller gammel – og om det er på kontorstol, i bil eller i kørestol, man sidder. Men med en rygpude i ryggen er man godt i gang med at gøre noget godt for sin ryg.

For det andet kan blive alt for hårdt for ryggen, hvilket jo kan resultere i forskellige grader af ryggener og -smerter. Og de kan være ganske vanskelige at blive kvit igen. Med andre ord kan rygpuden give den støtte til ryggen, der gør, at rygsøjlen bevarer sit naturlige svaj – uden at man selv skal huske på at ”sidde pænt”.  Den hjælper en med at sidde ergonomisk korrekt, hvilket kan være med til at skåne en for uhensigtsmæssige siddestillinger, så man undgår rygsmerter. Derudover kan puden med tiden være behjælpelig med at styrke ryggen og dens muskulatur

Hvem kan bruge rygpuder?

Der er rigtig mange af os, der vil kunne have stor glæde og gavn af at bruge en rygpude.

For det er gavnligt for os alle at sidde ergonomisk korrekt.

Derfor er det værd at overveje at anskaffe sig en sådan pude, hvis man netop har en tendens til at sidde og falde sammen. Derudover selvfølgelig, hvis man oven i købet sidder meget ned i løbet af en dag. Hvis man har et kontorjob, er dårligt gående og sidder i en kørestol eller lænestol det meste af tiden… Eller hvis man for eksempel kører i bil i mange timer hver dag. Puden er meget fleksibel og er let at have med sig. Der findes dog mange forskellige størrelser og udformninger, hvoraf nogle er bedre egnet til en stol end andre.

Ligesom nogle er godt egnet til sengebrug eller i bilen. På den måde findes hjælpemidlet til mange forskellige behov. Man skal dog være opmærksom på, at det i starten kan føles ret hårdt for ryggen at komme i gang med at bruge puden. Men det skyldes, at ryggen er kommet på arbejde, og det kræver lidt tid og tilvænning for den. Når man pludselig kræver af kroppen, at den skal sidde mere oprejst og korrekt.

Men fortvivl ikke, der er bedre tider på vej – og snart vil ryggen elske, at man giver den meget bedre ergonomiske betingelser

VIDEOER: Hjælp og vejledning til den rette rygpude

Rygpude/Lændepude fra TEMPUR

Rygpude, eller længepude til støtte af ryggen