Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde rollator. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rollator tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dietz Rollator XXL

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Senior24.dk.

Her kan “Dietz Rollator XXL” fås til 4595,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dietz XXL rollator, ekstra stor og robust rollator. Dietz XXL Rollator er en ekstra stor og kraftig rollator beregnet til store mennesker. Dietz XXL rollatoren tåler belastning op til 200 kilo og er som de øvrige Dietz rollatorer fremstillet i en go…

Se hos Senior24.dk ❯❯

2: Carl-Oskar Udendørs rollator med massive hjul

Anden anbefaling har vi fundet hos Senior24.dk, hvor du kan købe Carl-Oskar Udendørs rollator med massive hjul til kun 3695,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Carl-Oskar udendørs rollator, den klassiske rollator med store massive hjul. Carl-Oskar udendørs rollator, her i udgaven med de store massive hjul. Du kan også vælge Carl-Oskar rollatoren med luftfyldte hjul, som er lidt dyrere, men den giver en lid…

Se hos Senior24.dk ❯❯

3: Gepard Kulfiber Rollator

Næste anbefaling er “Gepard Kulfiber Rollator”.

Dagens bedste tilbud på “Gepard Kulfiber Rollator” har vi fundet hos Senior24.dk hvor prisen lige nu er 3895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Letvægts rollator i kulfiber, eksklusiv sammenklappelig letvægtsrollator. Gepard/Athlon rollatoren adskiller sig fra stort set alle andre rollatorer på markedet ved at være fremstillet i kulfiber og aluminium. Det betyder, at Gepard rollatoren vejer ca….

Se hos Senior24.dk ❯❯

4: Udendørs rollator med underarms støtte

Produkt nummer 4 på vores “rollator-liste” er Udendørs rollator med underarms støtte som du lige nu kan købe for 5295,- hos Senior24.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Udendørs rollator i aluminium med underarms støtte.
Kan klappes sammen. Rollator med underarms støtte godkendt til udendørs brug.
I modsætning til vores almindelig rollator med underarms støtte, der kun må anvendes indendørs på et plant underlag, så er d…

Se hos Senior24.dk ❯❯

5: TrustCare ‘Lets Go Out’ Udendørs Rollator inkl. taske

Forhandlerens beskrivelse:
Lets Go Out udendørs rollator fra svenske TrustCare.
Flot letvægtsdesign i aluminium og kunstlæder. BESTIL INDEN KL.
12:00 PÅ HVERDAGE – OG VI SENDER GRATIS SAMME DAG ! TrustCare Let’s Go Out er en elegant og smidig rollator til udendørs brug.
Til t…

Se hos Senior24.dk ❯❯

6: TrustCare ‘Let’s Go’ Indendørs Rollator med bakke og stofkurv.

Forhandlerens beskrivelse:
Lets Go indendørs rollator med bakke fra svenske TrustCare.
Flot letvægtsdesign og gratis stofkurv. TrustCare Let’s Go er en fleksibel indendørs rollator i et elegant letvægts design.
Dens kompakte størrelse gør den nem at færdes med selv i små rum so…

Se hos Senior24.dk ❯❯

7: Carl-Oskar Udendørs rollator med luftgummi hjul

Forhandlerens beskrivelse:
Carl-Oskar udendørs rollator, den klassiske rollator med de store luftgummihjul. Carl-Oskar udendørs rollator, her i udgaven med de store luftfyldte hjul, som giver et behagelig gang fordi de absorberer ujævnheder og rystelser. Du kan også vælge Car…

Se hos Senior24.dk ❯❯

8: Leopard Letvægts rollator med softhjul

Sidste produkt på vores liste er Leopard Letvægts rollator med softhjul som vi har fundet til 2595,- hos Senior24.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den populære Leopard Letvægts rollator.
Her i udgaven med behagelige softhjul. Leopard letvægts rollator med komfortable softhjul, vælg mellem 4 friske farver. På Senior24 har vi omkring 45 forskellige rollatorer i sortimentet.
Og vi vil påstå, at Leo…

Se hos Senior24.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rollator i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rollator:

Dyreste Rollator på listen er Udendørs rollator med store hjul – Trionic Veloped 14 fra Gloria Mundi Care med en pris på 8945.00. Billigste udvalgte Rollator er Impala Rollator, billig letvægts rollator som du kan købe for 1095.00 hos Senior24.dk. Forskellen på de to priser er 7850 kr. – de 8 Rollator vi har fundet koster i gennemsnit 19775.63 kr.
Ovenstående Rollator data og priser er hentet fra 2 butikker (Senior24.dk, Gloria Mundi Care). Alle Rollator tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rollator guides:

Fandt du ikke det rigtige Rollator blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rollator:

Når man begynder at komme op i årene, kan der komme begyndende problemer med bevægeapparatet. Man kan blandt andet blive gangbesværet, og her kan en rollator med tiden vise sig at være en rigtig god løsning for mange.

Den kan nemlig yde en fantastisk hjælp i hverdagen, hvor man har den som støtte til balancen – både generelt, men især også når man går. Sagt på en anden måde kan den være medvirkende til, at man, selv om man er gangbesværet, pludselig kan få mod på at gå længere ture. Hvilket man måske ellers ikke ville have.

Samlet set kan en rollator være med til at gøre en gangbesværets dag lettere.

Men hvordan er det nu med dette hjælpemiddel. Hvilke typer findes der, og hvad skal man huske at overveje, før man køber en? Det kan du læse mere om i det følgende

Forhandlere af rollatorer:


Livet Som Senior – Dansk Webshop

 • Livet Som Senior er en dansk webshop der siden 2013 har fokuseret på at levere de bedste produkter til danske seniorer. Butikken drives af Jeppe og Helle som værdsætter den gode kundeservice og købsoplevelse.
  • Trustscore: 9,6/10 – 404 anmeldelser. Rangeret som #1 i kategorien ‘Mobilitetshjælpemidler’
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Leveringspris: Gratis ved køb af rollator
  • 365 dages fortrydelsesret


  Senior24 – Dansk Webshop

 • Senior24 blev grundlagt i 2014, og drives af Morten. Senior24 findes både i Danmark og i Sverige og har et stort udvalg af både rollatorer og andre senior-produkter.
  • Trustscore: 9,2/10 – 407 anmeldelser.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Leveringspris: Gratis ved køb af rollator
  • 14 dages fortrydelsesret


  Gloria Mundi Care – avancerede modeller

 • Gloria Mundi Care blev grundlagt i 2011 og fokuserer primært på hjælpemidler til både ældre og funktionsnedsatte.

  De har dog også et udvalg af rollatorer, men det er typisk modeller i den højere prisklasse du finder her.

  • Trustscore: 7,8/10 – 3 anmeldelser.
  • Levering: 1-5 hverdage
  • Leveringspris: Gratis ved køb af rollator
  • 14 dages fortrydelsesret


  6 billige rollatorer:

  6 eksklusive rollatorer

  Rollatorer på tilbud

  Her kan du se hvis der er rollatorer på tilbud – bemærk at det ikke er sikkert at der er tilbud på rollatorer (eller det er den bedste pris), så kig også under ‘billige rollatorer’ eller ‘alle rollatorer’

  [products limit=’18’ on_sale=’true’ columns=’3′ category=’102′ orderby=’date’ order=’DESC’]

  Se alle rollatorer

  Her kan du se nogle af de mange rollatorer vi har her på siden – der er dog for mange til at vise alle i købsguiden, så du kan også klikke her og se samtlige modeller >>> Husk at ovenstående var et udvalg – klik her for at se samtligt modeller >>>

  Hvilke typer rollatorer findes der?

  Der findes et stort og bredt udvalg af det rullende hjælpemiddel. Hvilket kun er en god ting, da der er mange forskellige behov, når det kommer til den støtte og hjælp, den kan give. Det handler om, hvilken støtte og hjælp, man har brug for, hvilke forhold man skal bruge rollatoren i og mange andre ting.

  For eksempel findes der dem, der er bedst egnede til indendørs brug – andre er gode til turene udenfor.

  Der er også forskel på, hvilke hjul der er på, hvor god styring der er, og om den er indstillelig. Der er de store, robuste typer, der er gode til de udendørs ture, og de mindre typer, der ofte er mere praktiske til indebrug.

  Derudover kan man også få rollatorer med eller uden sæde samt en form for taske eller kurv

  Hvad skal man huske at overveje, før man køber en rollator?

  Som det er nævnt ovenfor, findes der mange forskellige typer af hjælpemidlet.

  Derfor er det vigtigt at overveje, hvilke behov man har i forhold til det. Skal den bruges ude eller inde? Hvis ude, hvilket terræn drejer det sig så om? Skal der være god styring og ordentlige hjul i forhold til at kunne manøvrere rundt uden problemer? Hjulene fås i mange forskellige typer, både store og små, i plastik og med luft.

  Jo mere og bredere, man skal rundt uden for hjemmet, jo større er behovet for nogle ordentlige (luft)hjul. Har man brug for det støttende stativ til indendørs brug, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor stort det er.

  For det må ikke være større, end at man kan komme igennem døråbningerne i huset, ligesom det helst ikke skal vælte alt omkring sig, når man bruger det. Derudover kommer der andre praktiske ting, såsom: skal man kunne sidde ned på rollatoren undervejs, for eksempel på en indkøbstur? Har man brug for en indkøbstaske eller kurv på den, så man kan opbevare for eksempel købmandsvarer eller en trøje? Og hvordan skal højden være – skal den kunne indstilles? Desuden kan det for mange brugere være praktisk, hvis man får sig en sammenklappelig rollator. Så den dels kan pakkes sammen, hvis man eksempelvis ikke bruger den hver dag, dels kan tages med i bil m.m

  Hvorfor vælge en sammenklappelig rollator?

  Når man har gjort sig de første overvejelser omkring valg af dette fantastiske hjælpemiddel, er man godt på vej.

  Det er dog også meget relevant at overveje, om rollatoren skal være sammenklappelig, for det kan vise sig at være meget praktisk. Der er flere grader af behov for hjælp til gangbesværede.

  Nogle mennesker har brug for – og gør brug af – det rullende stativ hver dag og kan næsten ikke undvære det. Andre bruger det af og til – for eksempel kun til de længere udendørs ture. For disse brugere kan det være belejligt at kunne pakke køretøjet sammen og stille det lidt væk, når det ikke er i brug. For det fylder alligevel noget at have stående.

  Er det sammenklappeligt, er det enkelt at folde det sammen og stille lidt til side. Det at kunne klappe rollatoren sammen kan også være en nyttig funktion, hvis man skal have den med på tur – for eksempel i bil.

  Da kan man bedre finde plads til at have den med, i forhold til at skulle have den med i fuld størrelse. På den måde er det meget relevant at skænke denne mulighed en tanke

  Hvilke typer rollatorer er sammenklappelige?

  Der er mange af de forskellige typer rollatorer, der også er sammenklappelige.

  Det vil normalt stå i produktbeskrivelserne, om de er sammenklappelige eller ej, så her vil man kunne finde svar. Samlet set handler det om at forholde sig til sine behov i forhold til en rollator – og derudfra finde en, der lever op til disse krav.

  Det kan være, faglig vejledning kan være oplagt, hvor man for eksempel også kan sikre sig, at man har fat i en sammenklappelig rollator.

  Og så man er sikker på, man generelt får valgt det rette produkt, der kan være en trofast og praktisk hjælp og støtte for en

  Hvilken rollator skal jeg vælge?

  Når man har gjort sig nogle af disse overvejelser, før man vælger en rollator, er man godt på vej. Samlet set handler det i det store billede blot om at forholde sig til sine behov. Der er så mange forskellige kombinationer af hjælpemidlets hjælpemuligheder, hvorfor man for det meste kan finde et, der passer til en. Og lever op til ens krav og behov.

  Og derfra kan man bare glæde sig over at få netop den hjælp og støtte, man får i sin nye rollator.

  Så man kan føle sig mere uafhængig af andres hjælp – og mere fri til at kunne bevæge sig rundt i det daglige

  VIDEOER: Hjælp & Vejledning

  Sådan Bruger Du En Rollator


  Sammenklappelig Letvægts-Rollator


  https://www.youtube.com/watch?v=nR_RBnQviso

  Leopard – Funktionel & Elegant Letvægts-Rollator


  https://www.youtube.com/watch?v=RweK3lU8EkI

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk