Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde rengøringssæt. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rengøringssæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rengøringssæt til pool

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Abilica Online.

Her kan “Rengøringssæt til pool” fås til 799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette basis rengøringssæt får du både en teleskopstang, 38 mm x 6 m slange, bundnet og bundsugerbørste, som du kan bruge til at rengøre din pool….

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Rengøringssæt til VP Globe – Verpan

  • Dagens pris: 495,- kr.
  • Fundet hos Luxlight.dk
  • Mærke: Verpan

Anden anbefaling har vi fundet hos Luxlight.dk, hvor du kan købe Rengøringssæt til VP Globe – Verpan til kun 495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Producent Verpan Koncept Rengøringssæt til VP Globe pendel består af en væske, en pasta og to klude, der er helt ideelle til rengøring og fjernelse af små ridser på lampens akrylskaller. Følg beskrivelsen for rengøring: Rengør skallerne med den m…

Se hos Luxlight.dk ❯❯

3: Makita Rengøringssæt 194852-0

Næste anbefaling er “Makita Rengøringssæt 194852-0”.

Dagens bedste tilbud på “Makita Rengøringssæt 194852-0” har vi fundet hos Dorch Danola AS hvor prisen lige nu er 440,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rengøringssæt til gassømpistol.Tekniske dataAntal1…

Se hos Dorch Danola AS ❯❯

4: Festool Rengøringssæt til håndværkere RS-HW D 36-Plus

Produkt nummer 4 på vores “rengøringssæt-liste” er Festool Rengøringssæt til håndværkere RS-HW D 36-Plus som du lige nu kan købe for 1295,- hos Dorch Danola AS

Forhandlerens beskrivelse:
AnvendelseOptimal rengøringsydelseUniverselt mundstykkesæt for maksimal rengøringsydelse takket være støvsugerslange med 36 mm diameter.universelt mundstykkesæt med D 36 støvsugerslange for forbedret rengøringsydelseLeveringsomfangbøjning D 36 HR-K ASgulv…

Se hos Dorch Danola AS ❯❯

5: Festool Rengøringssæt til værkstedsgulv RS-BD D 36-Plus

Forhandlerens beskrivelse:
AnvendelseIdeel til store gulvfladerDet brede mundstykke med to hjul og børstestrimmel-indsatserne gør dette rengøringssæt optimalt til rengøring af store gulvflader.perfekt til store gulvflader takket være bredt mundstykke med højdejusterbar børstekransL…

Se hos Dorch Danola AS ❯❯

6: Weber Rengøringssæt til gasgrill

Forhandlerens beskrivelse:
Dette rengøringssæt fra Weber er uundværligt, hvis du ønsker at holde din grill ren og pæn, således den kan holde i mange år.
Sættet består af en børste og skaber, der effektiv rengør din grill efter brug, så den altid er ready-to-use!…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: Bestway Rengøringssæt til spabad

  • Dagens pris: 149,- kr.
  • Fundet hos Moreland
  • Mærke: Bestway

Forhandlerens beskrivelse:
Komplet rengøringssæt til det oppustelige spabad med net, børste og skrubbehandske. Nette er designet med runde kanter, så den nemt og ubesværet kan komme rundt i alle hjørner af spabadet.
Det dybe net gør, at skidt nemt kan samles ind. Børsten har nylo…

Se hos Moreland ❯❯

8: Moreland pool rengøringssæt

  • Dagens pris: 1199,- kr.
  • Fundet hos Moreland

Sidste produkt på vores liste er Moreland pool rengøringssæt som vi har fundet til 1199,- hos Moreland.

Forhandlerens beskrivelse:
Moreland rengøringssæt til pools.
Ønskes nem og hurtig rengøring af poolen er dette rengøringssæt perfekt.
Det består af følgende: Frisbee pool robot som er automatisk og genopladelig.
Den køre selv rundt på bunden af poolen og rengøre nemt og effek…

Se hos Moreland ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rengøringssæt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rengøringssæt:

Dyreste Rengøringssæt på listen er Festool Rengøringssæt til værkstedsgulv RS-BD D 36-Plus fra Dorch Danola AS med en pris på 1895.00. Billigste udvalgte Rengøringssæt er Nordic Season BBQ rengøringssæt EGT211908 som du kan købe for 74.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 1821 kr. – de 8 Rengøringssæt vi har fundet koster i gennemsnit 2559.88 kr.
Ovenstående Rengøringssæt data og priser er hentet fra 30 butikker (Abilica Online, Luxlight.dk, Lampemesteren.dk, Dorch Danola AS, Toolster.dk, KitchenOne.dk, Moreland, Mammashop.dk, Elgiganten, Hjemmets, Kids world.dk, Gixmo.dk, Mackabler.dk, Outmore.dk, MAXiPRO, By Tika, Legekammeraten.dk, InCover.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Homeshop.dk, Cykelpartner, Cykelexperten.dk, Dealshoppen, DanskOutlet.dk, Ovellie, Toolworld.dk, Quickparts.dk, vvs.dk, ILVA). Alle Rengøringssæt tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rengøringssæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Rengøringssæt blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rengøringssæt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk