Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Spejl » Prandina Spejl

Bedste Prandina Spejl: Se top 10

(opdateret september 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Prandina spejle. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Prandina spejle | ✅ Spejl-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Prandina spejle

Her kan du se de 3 bedste Prandina spejle ud af de 10 spejle fra Prandina vi har på vores liste her på Hok.dk
De 3 spejle er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Prandina spejle | ✅ Spejl-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Prandina Luisa S1 hængelampe, 2.700 K, hvid/spejl

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Prandina Luisa S1 hængelampe, 2.700 K, hvid/spejl” fås til 7476,64 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
LED-pendellampe Luisa S1 med mat hvidlakerede metalelementer og glasskærm Luisa er et pendelarmatur i mat hvidlakeret metal og mundblæst glas, som ikke kun overbeviser visuelt, men også med sin lyseffekt.
I midten af armaturets skærm er der monteret varmt hvide LED’er bag en opalhvid, cylindrisk formet skærm, hvis lys stråler blændfrit rundt omkring og sætter den mundblæste glasskærm perfekt i scene i sin perfektion.
LED’ernes meget gode farvegengivelsesindeks med en værdi på Ra >90 giver et naturligt lys, hvor farverne fremstår uforfalskede.
Gauzak, et studio for produktdesign, der blev grundlagt i 2011 af designeren Leire Perez og designerne Juan T.
Carboneras og Arkaitz Bogen med kontorer i Barcelona og Palma de Mallorca, har designet armaturserien Luisa for den italienske producent Prandina.
Mundblæste glasskærme af høj kvalitet kendetegner armaturerne fra denne producent, for hvem kvalitet er altafgørende i produktionen af armaturer.
I samarbejde med kendte designere og arkitekter producerer Prandina armaturer af høj kvalitet, som kan findes i nogle af de førende hotelkæder og i kendte virksomheders forretningslokaler….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Prandina Luisa T1 bordlampe 2.700 K messing/spejl

 • Dagens pris: 7167,27 kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Prandina
 • Farve: Messing

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe Prandina Luisa T1 bordlampe 2.700 K messing/spejl til kun 7167,27 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
LED-bordlampe Luisa T1 med mundblæst glasskærm Luisa-bordlampen præsenterer sig ædelt og strålende med kombinationen af en metalramme i messingfinish og en mundblæst skærm af glas.
Metalrammen løber centralt gennem glasskærmen og ender i bunden i tre små fødder, der blinker ud af skærmen, og i toppen i et bærehåndtag, der også titter ud af skærmen.
Varmhvide LED’er med en meget behagelig lysfarve og et særligt godt farvegengivelsesindeks på Ra >90 sidder bag den cylindriske skærm i midten af skærmen.
Den satinfarvede diffusor lader lyset skinne meget jævnt.
Luisa T1 er en fantastisk bordlampe til stuen, men også til sengebordet i soveværelset eller på hotellet.
Designet i Spanien, fremstillet i Italien – Luisa T1 LED-bordlampen er designet af Gauzak, et designstudie med kontorer i Barcelona og Palma de Mallorca. Gauzak har designet lampeserien for den italienske producent Prandina, en virksomhed, der blev grundlagt i 1982 af Sergio Prandina, og hvis produkter med de unikke mundblæste glasskærme har en høj genkendelsesværdi.
I samarbejde med verdensberømte designere og arkitekter pryder Prandinas højkvalitetsarmaturer ikke kun nogle af de største hotelkæder, men også forretningslokaler hos forskellige kendte virksomheder….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: Prandina Luisa S1 dimm pendel 2.700 K krom/spejl

Næste anbefaling er “Prandina Luisa S1 dimm pendel 2.700 K krom/spejl”.

Dagens bedste tilbud på “Prandina Luisa S1 dimm pendel 2.700 K krom/spejl” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 8198,52 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lysdæmpbar LED pendel Luisa S1 – forkromet metal med glasskærm Skærmen på Luisa S1 LED-pendellampen er mundblæst og kombineret med forkromede metalelementer.
Resultatet er et glamourøst armatur, der kan bruges på mange måder i både private og kommercielle områder og skaber en sensation, når det tændes eller slukkes.
Den cylindriske diffusor i midten af skærmen indeholder varmt hvide LED’er, der kan dæmpes med en passende lysdæmper (Dali/DSI – SwitchDIM – 110V – 010, lysdæmper ikke inkluderet).
Lyset fra LED’erne er også kendetegnet ved en særlig god farvegengivelse (farvegengivelsesindeks Ra >90), så alle farver i lyset fremstår meget naturligt.
Gauzak, et designstudie, der blev grundlagt i 2011 i Spanien med kontorer i Barcelona og Palma de Mallorca, har designet Luisa armaturserien for den italienske producent Prandina.
Prandina fremstiller armaturer af høj kvalitet i Italien med skærme hovedsageligt fremstillet af mundblæst glas og stiller krav til den højeste kvalitet af sine produkter.
Virksomheden samarbejder med mange kendte designere og arkitekter og har f.eks.
indrettet nogle førende hotelkæder samt mange forretningslokaler for kendte virksomheder med sine belysningsprodukter….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: Prandina Luisa T1 bordlampe, 2.700 K, hvid/spejl

Produkt nummer 4 på vores “Prandina spejl-liste” er Prandina Luisa T1 bordlampe, 2.700 K, hvid/spejl som du lige nu kan købe for 6548,52 hos Lampegiganten DK

Forhandlerens beskrivelse:
Luisa T1 bordlampe i glas med hvidt metalstel På en ramme lakeret i mat hvid med tre små fødder sidder den smukke skærm på Luisa T1-bordlampen, som er lavet af mundblæst glas og næsten helt omslutter rammen.
I midten af rammen, der går gennem hele skærmen og kun rager lidt ud i toppen og bunden, er der bag en cylinderformet, opalhvid skærm installeret varmt hvide LED’er, som lader den satinerede skærm lyse jævnt og udmærker sig ved en meget god farvegengivelse (Ra >90) ud over den hyggelige lysfarve.
Mundblæste glasskærme er producentens varemærke for denne Luisa armaturserie.
Prandina armaturer er en producent med base i Italien, hvis produkter har en høj genkendelsesværdi på grund af de unikke, mundblæste skærme.
Sergio Prandina grundlagde virksomheden i 1982, som samarbejder med mange verdensberømte arkitekter og designere og stiller de højeste kvalitetskrav til sine produkter.
Luisa lampeserien er et design af designfirmaet Gauzak, et designstudie, der blev grundlagt i 2011 i Spanien med kontorer i Barcelona og Palma de Mallorca….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

5: Prandina Luisa S1 pendel, 2.700 K messing/spejl

 • Dagens pris: 8404,77 kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Prandina
 • Farve: Messing

Forhandlerens beskrivelse:
LED-pendellampe Luisa S1 i messing med mundblæst skærm Blankt, messingfarvet metal og en mundblæst, perfekt formet skærm af ædelt glas – det er Luisa S1 pendellampen, en kvalitetslampe fra Prandina.
I den opalhvide diffusor i midten af skærmen er der varmt hvide LED’er, der belyser omgivelserne på en energieffektiv og meget behagelig måde og er kendetegnet ved et særligt godt farvegengivelsesindeks på Ra >90, så omgivelserne fremstår meget naturlige og uforfalskede i lyset.
Hos den italienske armaturproducent Prandina kommer kvaliteten af armaturerne i første række.
Prandina’s armaturer har en høj genkendelsesværdi, hvilket især skyldes de mundblæste, perfekte nuancer på armaturerne.
Prandina armaturer blev grundlagt i 1982 af Sergio Prandina og fremstiller armaturer, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder.
Virksomheden samarbejder med kendte designere og arkitekter over hele verden.
Designet af Luisa armaturserien blev skabt i Gauzak design studio, et designbureau, der blev grundlagt i 2011 af designeren Leire Perez og designerne Juan T.
Carboneras og Arkaitz Bogen med kontorer i Barcelona og Palma de Mallorca….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

6: Prandina Luisa S1 dimm 2.700 K messing/spejl

 • Dagens pris: 8198,52 kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Prandina
 • Farve: Messing

Forhandlerens beskrivelse:
Lysdæmpbar LED-pendellampe Luisa S1 med mundblæst skærm Luisa S1 LED pendelarmaturet kan bruges på mange forskellige måder.
Den består af en mundblæst glasskærm og metalelementer med en skinnende messingfinish og passer ind i mange kommercielle og private områder, enten enkeltvis eller kombineret i flere.
Luisa S1 pendelarmaturet giver en varm hvid belysning takket være LED’erne i midten af skærmen bag en satineret, cylindrisk formet skærm, som også kan dæmpes via en passende lysdæmper (Dali/DSI – SwitchDIM – 110V – 010) takket være udstyret med en dæmpbar forkobling.
Desuden skal LED’ernes særligt gode farvegengivelse nævnes, så omgivelserne fremstår meget naturlige og uforvrængede i lyset fra LED’erne.
Farvegengivelsesindekset er Ra > 90.
Luisa S1 LED pendelarmaturet er et kvalitetsprodukt fra Prandina, en armaturproducent, der producerer armaturer af høj kvalitet i Italien, som hovedsageligt er udstyret med mundblæste glasskærme.
Virksomheden, som har eksisteret siden 1982, har de højeste kvalitetsstandarder for sine produkter og samarbejder med mange verdenskendte designere og arkitekter.
Dette er også tilfældet med Luisa-serien.
Designet stammer fra Gauzak, et designstudie, der blev grundlagt i 2011 i Spanien med kontorer i Barcelona og Palma de Mallorca….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

7: Prandina Gong S3 hængelampe, metalliseret spejl

Forhandlerens beskrivelse:
Gong S3 vedhængslampe med blæst glasskærm Skærmen på pendellampen Gong S3 er designet i to farver.
Den var mundblæst af glas.
Det nederste område blev efterladt gennemsigtigt, det store øverste område blev farvet og delvist metalliseret.
Gong S3 er en ædel pendellampe af høj kvalitet, der kan integreres i enhver indretningsstil og kan belyse mange områder, hvad enten det er i stuen, spisestuen, køkkenet eller gangen i private rum eller også på et hotel, en restaurant eller enhver anden virksomhed.
Gong-lampeserien er designet af Sergio Prandina og produceres i det navngivne belysningsfirma, som han grundlagde i 1982 og som er baseret i Italien.
Produkterne fra Prandina er kendetegnet ved deres nuancer, som hovedsageligt er fremstillet af mundblæst glas og er af fremragende kvalitet.
Virksomheden samarbejder med verdensberømte designere og arkitekter.
Nogle store hotelkæder og mange kendte virksomheder af forskellig art på verdensplan hører til Prandina’s kundekreds….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

8: Prandina Luisa S1 dimm pendel 2.700K hvid/spejl

Forhandlerens beskrivelse:
Lysdæmpbar LED-pendellampe Luisa S1 i mat hvid med glasskærm Mundblæst glas og metal med en mat hvid lakering – det er de materialer, som Luisa S1 pendellampen er fremstillet af.
I midten af den perfekt designede glasskærm sidder en opalhvid skærm, som lader LED’erne indeni skinne uden at blænde.
Takket være udstyret med en dæmpbar forkobling er lyset ikke kun dæmpbart (Dali/DSI – SwitchDIM 110V – 010V), men er også kendetegnet ved en meget god farvegengivelse med et farvegengivelsesindeks på Ra >90, hvilket sikrer en behagelig lysudstråling, der til enhver tid kan reguleres med en passende lysdæmper.
Designet af armaturet stammer fra Gauzak, et produktdesignstudie, der blev grundlagt i 2011 af designeren Leire Perez og designerne Juan T.
Carboneras og Arkaitz Bogen med kontorer i Barcelona og Palma de Mallorca. Gauzak har designet armaturserien for Prandina armaturer, en italiensk producent, hvis produkter har en høj genkendelsesværdi på grund af de mundblæste glasskærme og et særligt design.
En høj kvalitetsstandard er den højeste prioritet i produktionen af armaturer hos Prandina.
Virksomheden, der blev grundlagt i 1982, samarbejder med mange kendte designere og arkitekter verden over….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

9: Prandina Gong mini S1 hængelampe spejl

Forhandlerens beskrivelse:
Gong mini S1 – lille vedhængslampe med mundblæst glasskærm Gong mini S1 pendellampen med sin mundblæste glasskærm er lille, men elegant.
Den nederste del af skærmen er gennemsigtig, mens den øverste del har et smukt kontrasterende metalliseret eller hvidt design.
Det betyder, at der findes en passende pendel til ethvert anvendelsesområde, enten som enkeltstående lampe eller kombineret med flere andre.
Gong mini S1 pendellampen er et produkt fra den italienske belysningsproducent Prandina.
Lamperne fra Prandina har en høj genkendelsesværdi, hvilket især skyldes de unikt formede lampeskærme af mundblæst glas.
Virksomheden Prandina blev grundlagt i 1982 af Sergio Prandina, som også har designet lampeserien Gong.
I samarbejde med kendte arkitekter og designere har Prandina-virksomheden udstyret flere store hotelkæder som Hilton, Marriott, Radisson og forskellige forretningslokaler i kendte virksomheder med sine lamper af høj kvalitet….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

10: Prandina Luisa S1 hængelampe, 2.700 K, krom/spejl

Sidste produkt på vores liste er Prandina Luisa S1 hængelampe, 2.700 K, krom/spejl som vi har fundet til 8095,39 hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
LED pendel Luisa S1 med mundblæst glasskærm og forkromet metal Luisa LED-pendellampen har et glamourøst udseende takket være kombinationen af skinnende forkromet metal og mundblæst glas.
Inde i den smukt formede skærm sidder en opalhvid diffusor i cylindrisk form, hvori der er monteret varmt hvide LED’er.
De udsender deres behagelige lys med en meget god farvegengivelse (farvegengivelsesindeks Ra >90) hele vejen rundt og oplyser dermed et stort område, samtidig med at de sætter armaturets glas- og ædle skygge i scene.
Luisa S1 pendellampen er en kvalitetslampe fra Prandina – fremstillet i Italien.
Virksomheden Prandina-Luminaires blev grundlagt i 1982 af Sergio Prandina og fremstiller lamper, der opfylder høje krav til kvalitet.
Prandina arbejder sammen med berømte designere og arkitekter over hele verden.
Designet af Luisa armaturserien stammer fra Gauzak, et designstudie, der blev grundlagt i 2011 af designeren Leire Perez og designerne Juan T.
Carboneras og Arkaitz Bogen med kontorer i Barcelona og Palma de Mallorca….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3 yderligere spejle fra Prandina

De 10 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på det bedste spejl fra Prandina i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de spejle vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 3 Prandina spejle:

Andre mærker af spejle

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste spejle på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige spejl til dine behov: