Hok.dk » Alle guides » Helse » Restitution » Diverse restitutionsudstyr » Pimpsten

Bedste Pimpsten: Se top 10

(opdateret september 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde pimpsten. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pimpsten | ✅ Pimpsten-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

1: Stor pimpsten 2-pak der fjerner hård hud

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Stor pimpsten 2-pak der fjerner hård hud” fås til 99,- kr.

 • Fjerner tør, hård hud
 • Porøs lavasten eksfolierer skånsomt
 • Silkeblød hud efter brug
 • Pakke med 2 pimpsten
 • Praktisk snor til ophængning

Stor pimpsten 2-pak er en effektiv måde at fjerne hård hud på hæle, knæ og hænder. Produktet består af porøs lavasten, som eksfolierer og fjerner tør, hård hud. Brug pimpstenen i badet eller i forbindelse med et fodbad, hvor huden og pimpstenen er fugtige. Pimpstenen fjerner døde hudceller og eksfolierer skånsomt huden, hvilket efterlader den silkeblød. Samtidig forebygger den dannelse af ny, hård hud.

Pakken indeholder 2 stk. pimpsten med praktisk snor til ophængning. Det anbefales altid at bruge pimpstenen på våd, blødgjort hud og efterfølgende lade den lufttørre. Stor pimpsten 2-pak er et ideelt produkt til personer, der ønsker at fjerne hård hud og opnå en blødere hud på hæle, knæ og hænder.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Pimpsten 3-pak der giver fløjlsblød hud under fødderne

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Pimpsten 3-pak der giver fløjlsblød hud under fødderne til kun 99,- kr.

 • Fjerner hård og død hud
 • Skånsom filning af huden
 • Antibakterielle sølv-ioner
 • Kan bruges på knæ og albuer
 • 3 stk. på 12 x 5 x 3,5 cm

Pimpsten 3-pakken er det ultimative produkt til dig, der ønsker fløjlsblød hud under fødderne. Med denne pakke kan du nemt og ubesværet fjerne hård hud og døde hudceller, så du kan få de blødeste fødder nogensinde.

Pimpstenen kan også bruges på knæ og albuer og kan med fordel anvendes i badet eller i forbindelse med et dejligt fodbad, hvor huden er fugtig og blødgjort. Den skånsomme filning af huden fjerner også revner og krakeleret hud under hælene, hvor bakterier og urenheder ofte gemmer sig.

Det er vigtigt altid at bruge pimpstenen på våd og blødgjort hud og skylle den efter brug. Pimpstenene i denne pakke er antibakterielle, da de indeholder sølv-ioner, der bekæmper bakterier og svamp i selve pimpstenene.

Pakken indeholder tre pimpsten, der hver måler ca. 12 x 5 x 3,5 cm, så du kan få bløde fødder igen og igen. Med Pimpsten 3-pakken kan du forkæle dine fødder og få den fløjlsbløde hud, du fortjener.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Fodskrubber til badet med pimpsten – masserer, stimulerer og renser

Næste anbefaling er “Fodskrubber til badet med pimpsten – masserer, stimulerer og renser”.

Dagens bedste tilbud på “Fodskrubber til badet med pimpsten – masserer, stimulerer og renser” har vi fundet hos Hafaro.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fodmåtte til badet med tre lette trin til blødere fødder.
Massagemåtten renser og masserer dine fødder med de to forskellige områder af bløde, fleksible børster, hvilket samtidig øger blodcirkulationen.
I midten af måtten sidder en stor pimpsten som fjern…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

4: Grillrenser sten – Til rengøring af Grillen

 • Dagens pris: 39,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99,-, nu kun 39,-.
  Du sparer 60 kr. / 60 %
 • Fundet hos Capida.dk

Produkt nummer 4 på vores “pimpsten-liste” er Grillrenser sten – Til rengøring af Grillen som du lige nu kan købe for 39,- hos Capida.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Grillrenser i pimpsten som nemt kan bruges til rengøring af grillristen.
Pimpsten er effektivt til at fjerne fastbrændte madrester, samt fedt som typisk sidder fast efter madlavning.
Der er ikke brugt nogle kemikalier eller andre ting, som kan være skadelig for dig og din madlavning, ved brug af pimpstenen….

Se hos Capida.dk ❯❯

5: puremetics – Hårbørste – Combo Vegan

Forhandlerens beskrivelse:
Combo hårbørste fra puremetics er fremstillet udelukkende af naturlige råvarematerialer: Bambus som skaft Sisal som børsterhår Naturgummi som børstens pude   Hårbørsten er et godt vegansk alternativ til andre combo hårbørster, som normalt består af svi…

Se hos Organic Beauty Supply ❯❯

6: So Eco Natural Lava Pumice

 • Dagens pris: 45,- kr.
 • Fundet hos NiceHair.dk
 • Mærke: So Eco

Forhandlerens beskrivelse:
So Eco Natural Lava Pumice Pimpsten Pimpsten/Lavesten blødgør din hud og fjern døde hudceller og hård hud med denne lækre naturlige lava sten.
Den grove struktur sikrer at dine fødder samt hud er er silkeblød.
Gnid stenen på de ønskede områder i cirkulære…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

7: So Eco Lava Stone Brush & Pumice

 • Dagens pris: 59,- kr.
 • Fundet hos NiceHair.dk
 • Mærke: So Eco

Forhandlerens beskrivelse:
FODBØRSTE OG LAVASTEN   Lava stenen virker eksfolierende på fødderne og fjerner dødt og hårdt hud, så de bliver meget blødere. VÆRD AT VIDE OM SO ECO LAVA STONE BRUSH & PURMICE   Den anden side har børstehår der er god til at vaske og rengøre fødderne….

Se hos NiceHair.dk ❯❯

8: Badeanstalten Pimpsten

Forhandlerens beskrivelse:
Badeanstalten Pimpsten – natursten som let og effektivt fjerner hård hud Denne fine og mørke natur-pimpsten fra Badeanstalten kan bruges til at file og slibe områder, hvor huden synes særligt tør og hård – for eksempel på fødder, hænder, knæ og albuer.
Pi…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

9: PARSA Llava pumice stone

Forhandlerens beskrivelse:
Parsa Pimpsten fjerner skånsomt overskydende hård hud på fødderne Denne lavapimpsten er velegnet til skånsomt at fjerne overskydende hård hud på fødderne.
Takket være formen, ligger lavapimpstenen perfekt i hånden og kan desuden hænges op takket være en p…

Se hos Proshop.dk ❯❯

10: Ifö Sanitetsviskelæder (Pimpsten)

Sidste produkt på vores liste er Ifö Sanitetsviskelæder (Pimpsten) som vi har fundet til 90,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Ifo sanitetsviskelæder…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Pimpsten fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste pimpsten på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige pimpsten til dine behov: