Når man skal ud at købe Pilleæske kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Pilleæske. Det forstår vi godt her på Hok.dk.

Derfor har vi her udvalgt 14 Pilleæske fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Pilleæske lidt nemmere.

Dyreste Pilleæske på listen er Elektronisk pilleæske fra Manillo.dk med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Pilleæske er Pilleæske 7 dage Plast som du kan købe for 24.95 hos Helsam. Forskellen på de to priser er 124.05 kr. – de 14 Pilleæske vi har fundet koster i gennemsnit 90.55 kr.
Nedenstående Pilleæske data og priser er hentet fra 8 butikker (Manillo.dk, Dealshoppen, LivetSomSenior, Med24, Sygeplejebutikken.dk, Helsebixen.dk, DinGadget.dk, Helsam). Alle Pilleæske tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Billede af Elektronisk intelligent pilleæske

3: Elektronisk intelligent pilleæske

Tilbud: Kun 199.00 139.00 hos Dealshoppen. Spar 60 kr. / 30 %

En intelligent pille boks, som er yderst effektiv til at opbevare og at huske medicin, da den kan programmere op til fem daglige alarmer med lyd og vibrationer. Derudover er lommens størrelse meget praktisk, og dens lufttætte sikkerhedslukning forhindr… læs mere hos Dealshoppen >>

Billede af ValMed Pilleæske - 1 stk.

6: ValMed Pilleæske – 1 stk.

Bedste pris: 49.95 hos Med24

Gør det lettere at huske pillerne med ValMed Pilleæske.ValMed Pilleæske har 21 rum opdelt på ugen syv dage, morgen, middag og aften. Med en pilleæske er det lettere at huske om du har taget dine pille, hvis du er på en medicinkur, uanset om det er en kron… læs mere hos Med24 >>

Billede af Vitility Smart pilleæske - hvid

7: Vitility Smart pilleæske – hvid

Bedste pris: 79.95 hos Med24

Vitility Smart pilleæske med 6 rum til din medicinDenne Smart pilleæske fra Vitility er lille og nem at have med på farten. Æsken har 6 rum, hvor du kan lægge medicin i. Der følger en app med til æsken, som hedder Pill Buddy og er tilgængelig til Android… læs mere hos Med24 >>

Billede af Pilleæske med timer

8: Pilleæske med timer

Bedste pris: 99.00 hos Sygeplejebutikken.dk

Pilleæske i plastik med alarm, rigtig god til dig, som kan have svært ved at huske, når du skal tage din medicin. Pilleboks i plastik, størrelse 90 x 50 x 19 mm, og leveres i kartonboks med batterier. Der er to rum til opbevaring af pillerne og tabletter…. læs mere hos Sygeplejebutikken.dk >>

Billede af Vitility Smart pilleæske - sort

10: Vitility Smart pilleæske – sort

Bedste pris: 79.95 hos Med24

Vitility Smart pilleæske er lille og nem at have med på fartenDenne Smart pilleæske fra Vitility er lille og nem at have med på farten. Æsken har 6 rum, hvor du kan lægge medicin i. Der følger en app med til æsken, som hedder Pill Buddy og er tilgængelig… læs mere hos Med24 >>

Billede af Smart elektronisk pilleæske med alarm

13: Smart elektronisk pilleæske med alarm

Bedste pris: 119.00 hos DinGadget.dk

Glemmer du at tage dine piller så har du her det perfekte hjælpemiddel! Med denne smarte pilleæske med alarm bliver du påmindet om hvornår det er tid til at skulle tage dine piller. Du kan sætte op til 5 alarmer af gangen. Æsken har en perfekt størrelse… læs mere hos DinGadget.dk >>

Flere Pilleæske guides:

Fandt du ikke det rigtige Pilleæske blandt de 14 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pilleæske:

Mennesker i alle aldre kan komme i omstændigheder, hvor man – i en periode eller mere permanent – bør/skal tage piller. Nogle en gang imellem, andre hver dag – måske endda flere forskellige piller på samme tid.

Uanset alder kan det være vanskeligt at skulle huske alting omkring pillerne: ”Har jeg taget mine piller i dag?”, ”Hvornår tog jeg sidst en pille?” og ”Mangler jeg at tage nogen af pillerne i dag?”, og så videre. For der er nok af andre ting at huske på i det daglige. Eller også husker man bare ikke så godt mere. Og når man rutinemæssigt tager piller, kan man sagtens blive i tvivl om, hvorvidt man har husket at tage dem eller ej.

Her kan en pilleæske vise sig at være en simpel og praktisk hjælp.

Hvorfor – og hvilke typer pilleæsker der findes, kan du læse mere om herunder

Pilleæsker:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“87”]

Hvad er en pilleæske – hvordan ser den ud?

En pilleæske kan være udformet på mange forskellige måder – og til flere forskellige behov. Ens for dem alle er, at de er praktiske i forhold til at opbevare piller. Der er for eksempel den helt enkle lille æske med ét rum, hvor man kan have nogle få piller i.

Praktisk at have med sig i tasken eller lommen, så man har et par piller med – måske blot i reserve, eller nogen, man skal have senere. Men der er også alverdens pilleæsker med flere rum.

Hvoraf mange af dem kan være meget nyttige for eksempelvis ældre mennesker, der skal have nogle ”faste” piller hver dag. Æsken kan for eksempel være opdelt i syv rum – med ugedagene skrevet på (noget som mange vil genkende som et klassisk hjælpemiddel til ældre på linje med en strømpepåtager eller voksenbleer) Således, at man selv (eller en hjælper) kan fylde de ”planlagte” piller i rummene en gang om ugen. Så ved brugeren præcis, hvilke piller der skal tages hver dag. Når man har pillerne sorteret og lagt frem på den måde, er man fri for at være i tvivl om, hvorvidt man har husket at tage pillerne eller ej.

For hvis pillerne er taget væk fra rummet, har man husket dem den dag. Disse typer findes i forskellige størrelser, ligesom man også kan finde pilleæsker med endnu flere rum (og uden ugedage påskrevet).

Dette kan give andre muligheder for opbevaring af piller – og for at samle sine medikamenter ét sted

Hvilken pilleæske har jeg brug for?

Der kan være så mange forskellige behov, når det kommer til opbevaring af piller – og dermed til krav til pilleæsken. Måske har man brug for et helt system sammen med pilleæsken, så man nøje kan holde styr på sine piller. Det kan også være, man har brug for at få en egentlig alarm eller påmindelse, når man skal tage sin pille/sine piller, fordi man ellers glemmer det.

Er det i så fald selve pilleæsken med pillerne, der bipper, tager man med det samme fat i pillerne, hvilket kan være en fordel for nogle.

Det kan også være, man foretrækker løsningen, hvor man har sine piller sorteret efter ugedage. Og for mange især ældre mennesker kan det være utrolig praktisk, netop hvis man skal huske at tage flere piller hver dag.

Og ellers er der jo de helt små og gængse pilleæsker, der også kan fås med flere (små) rum.

De kan være praktiske for mange, når man lige har brug for at tage et par piller med i lommen. Så det kommer meget an på, hvor meget styring og orden, man har brug for – ikke mindst set i forhold til den enkeltes pilleforbrug m.m.

Men helt sikkert er det, at der er mange forskellige slags pilleæsker at vælge imellem, så der er noget brugbart til ethvert behov

VIDEOER: Hjælp & Vejledning

24/7 MEDICASE – Dansk Designet Pilleæske https://www.youtube.com/watch?v=lD3klZK_FWo Pilleæske i flot kunstlæder (med rum til alle ugens dage) https://www.youtube.com/watch?v=krPmRxuO0vQ Seagull Pilleæske Med Timer https://www.youtube.com/watch?v=kpV2wdHqUgE

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk