Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde pilleæske. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle pilleæske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stærk uge pilleæske giver dig overblikket

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Altideals.

Her kan “Stærk uge pilleæske giver dig overblikket” fås til 159,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne pille / vitamin æske giver dig et stort overblik + det er muligt at tage en æske med til en enkelt dage. Farve Sort…

Se hos Altideals ❯❯

2: Pilleæske med timer

Anden anbefaling har vi fundet hos Sygeplejebutikken.dk, hvor du kan købe Pilleæske med timer til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pilleæske i plastik med alarm, rigtig god til dig, som kan have svært ved at huske, når du skal tage din medicin. Pilleboks i plastik, størrelse 90 x 50 x 19 mm, og leveres i kartonboks med batterier. Der er to rum til opbevaring af pillerne og tabletter….

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

3: Vandtæt pilleæske med 4 rum

Næste anbefaling er “Vandtæt pilleæske med 4 rum”.

Dagens bedste tilbud på “Vandtæt pilleæske med 4 rum” har vi fundet hos Altideals hvor prisen lige nu er 59,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rund pilleæske i høj kvalitet. Lavet i Acrylic og plasticMål: 6,5 cm i bredde og 3,5 cm i højdenPris: 59,00 inkl. moms og levering.  …

Se hos Altideals ❯❯

4: ValMed Pilleæske (1 stk)

  • Dagens pris: 52,95 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 54,95, nu kun 52,95.
    Du sparer 2 kr. / 3 %
  • Fundet hos Helsebixen.dk

Produkt nummer 4 på vores “pilleæske-liste” er ValMed Pilleæske (1 stk) som du lige nu kan købe for 52,95 hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Gør det lettere at huske pillerne med ValMed Pilleæske.ValMed Pilleæske har 21 rum opdelt på ugen syv dage, morgen, middag og aften.
Med en pilleæske er det lettere at huske om du har taget dine pille, hvis du er på en medicinkur, uanset om det er en kron…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: Pilleæske 7 dage Plast

  • Dagens pris: 24,95 kr.
  • Fundet hos Helsam
  • Materiale: Plast

Forhandlerens beskrivelse:
HOLD STYR PÅ DIT PILLEINDTAG Nygaard Tønder Pilleæske hjælper dig med at holde styr på dit pilleindtag.
Æsken kan opbevare alle dine piller til en hel uge af gangen.
Æsken er fremstillet af plast og farven er assorteret….

Se hos Helsam ❯❯

6: Pilleæske med dispenser til 7 dage

Forhandlerens beskrivelse:
Pilleboks til hele ugen med 7 separate pilleæsker, én til hver dag, der hver især indeholder 4 rum til morgen, middag, aften og nat.
Her får du en praktisk pilleboks, der gør det let for dig at planlægge dit medicinindtag på ugebasis, hjælper dig med at f…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

7: Pilleæske med alarm og digitalt ur – 4 rum

Forhandlerens beskrivelse:
InnovaGoods gør det nemt for dig at prioritere din personlige pleje uden nogen undskyldninger, da du finder de bedste og seneste nye skønheds-, afslapnings- og velværeartikler! [bElektronisk intelligent pilleæske Pilly InnovaGoods Wellness Care er et godt…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

8: Pilleæske af bambusfiber med 3 rum

Sidste produkt på vores liste er Pilleæske af bambusfiber med 3 rum som vi har fundet til 49,- hos Hafaro.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pilleboks med 3 rum der f.eks.
kan bruges morgen, middag og aften.
Her får du en miljøvenlig pilleæske af slidstærk bambusfiber, der ikke fylder meget og nemt kan medbringes på ferie.
Pilleboksens design er enkelt og diskret og velegnet til dig, der ikke…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste pilleæske i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse pilleæske:

Dyreste Pilleæske på listen er Stor multifunktionel pilleæske fra Altideals med en pris på 169.00. Billigste udvalgte Pilleæske er Pilleæske 7 dage Plast som du kan købe for 24.95 hos Helsam. Forskellen på de to priser er 144.05 kr.
Ovenstående Pilleæske data og priser er hentet fra 11 butikker (Altideals, Sygeplejebutikken.dk, Helsebixen.dk, Helsam, Hafaro.dk, LivetSomSenior, shoppio.dk, Med24, Outmore.dk, Manillo.dk, DinGadget.dk). Alle Pilleæske tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pilleæske guides:

Fandt du ikke det rigtige Pilleæske blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pilleæske:

Mennesker i alle aldre kan komme i omstændigheder, hvor man – i en periode eller mere permanent – bør/skal tage piller. Nogle en gang imellem, andre hver dag – måske endda flere forskellige piller på samme tid.

Uanset alder kan det være vanskeligt at skulle huske alting omkring pillerne: ”Har jeg taget mine piller i dag?”, ”Hvornår tog jeg sidst en pille?” og ”Mangler jeg at tage nogen af pillerne i dag?”, og så videre. For der er nok af andre ting at huske på i det daglige. Eller også husker man bare ikke så godt mere. Og når man rutinemæssigt tager piller, kan man sagtens blive i tvivl om, hvorvidt man har husket at tage dem eller ej.

Her kan en pilleæske vise sig at være en simpel og praktisk hjælp.

Hvorfor – og hvilke typer pilleæsker der findes, kan du læse mere om herunder

Pilleæsker:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“87”]

Hvad er en pilleæske – hvordan ser den ud?

En pilleæske kan være udformet på mange forskellige måder – og til flere forskellige behov. Ens for dem alle er, at de er praktiske i forhold til at opbevare piller. Der er for eksempel den helt enkle lille æske med ét rum, hvor man kan have nogle få piller i.

Praktisk at have med sig i tasken eller lommen, så man har et par piller med – måske blot i reserve, eller nogen, man skal have senere. Men der er også alverdens pilleæsker med flere rum.

Hvoraf mange af dem kan være meget nyttige for eksempelvis ældre mennesker, der skal have nogle ”faste” piller hver dag. Æsken kan for eksempel være opdelt i syv rum – med ugedagene skrevet på (noget som mange vil genkende som et klassisk hjælpemiddel til ældre på linje med en strømpepåtager eller voksenbleer) Således, at man selv (eller en hjælper) kan fylde de ”planlagte” piller i rummene en gang om ugen. Så ved brugeren præcis, hvilke piller der skal tages hver dag. Når man har pillerne sorteret og lagt frem på den måde, er man fri for at være i tvivl om, hvorvidt man har husket at tage pillerne eller ej.

For hvis pillerne er taget væk fra rummet, har man husket dem den dag. Disse typer findes i forskellige størrelser, ligesom man også kan finde pilleæsker med endnu flere rum (og uden ugedage påskrevet).

Dette kan give andre muligheder for opbevaring af piller – og for at samle sine medikamenter ét sted

Hvilken pilleæske har jeg brug for?

Der kan være så mange forskellige behov, når det kommer til opbevaring af piller – og dermed til krav til pilleæsken. Måske har man brug for et helt system sammen med pilleæsken, så man nøje kan holde styr på sine piller. Det kan også være, man har brug for at få en egentlig alarm eller påmindelse, når man skal tage sin pille/sine piller, fordi man ellers glemmer det.

Er det i så fald selve pilleæsken med pillerne, der bipper, tager man med det samme fat i pillerne, hvilket kan være en fordel for nogle.

Det kan også være, man foretrækker løsningen, hvor man har sine piller sorteret efter ugedage. Og for mange især ældre mennesker kan det være utrolig praktisk, netop hvis man skal huske at tage flere piller hver dag.

Og ellers er der jo de helt små og gængse pilleæsker, der også kan fås med flere (små) rum.

De kan være praktiske for mange, når man lige har brug for at tage et par piller med i lommen. Så det kommer meget an på, hvor meget styring og orden, man har brug for – ikke mindst set i forhold til den enkeltes pilleforbrug m.m.

Men helt sikkert er det, at der er mange forskellige slags pilleæsker at vælge imellem, så der er noget brugbart til ethvert behov

VIDEOER: Hjælp & Vejledning

24/7 MEDICASE – Dansk Designet Pilleæske https://www.youtube.com/watch?v=lD3klZK_FWo Pilleæske i flot kunstlæder (med rum til alle ugens dage) https://www.youtube.com/watch?v=krPmRxuO0vQ Seagull Pilleæske Med Timer https://www.youtube.com/watch?v=kpV2wdHqUgE