Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde pilleæske. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle pilleæske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smart elektronisk pilleæske med alarm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos DinGadget.dk.

Her kan “Smart elektronisk pilleæske med alarm” fås til 119,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Glemmer du at tage dine piller så har du her det perfekte hjælpemiddel! Med denne smarte pilleæske med alarm bliver du påmindet om hvornår det er tid til at skulle tage dine piller.
Du kan sætte op til 5 alarmer af gangen.
Æsken har en perfekt størrelse…

Se hos DinGadget.dk ❯❯

2: Nygaard Tønder Pilleæske M. Blindskrift (1 stk)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Nygaard Tønder Pilleæske M. Blindskrift (1 stk) til kun 139,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk pilleæske med blindeskrift….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: 2 stk. pilleæske travelsafe

Næste anbefaling er “2 stk. pilleæske travelsafe”.

Dagens bedste tilbud på “2 stk. pilleæske travelsafe” har vi fundet hos OutdoorPro.dk hvor prisen lige nu er 39,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Travelsafe pilleæsker har 8 rum med låg, hvor ugens første bogstav er angivet.
På denne måde kan du se, hvilken dag du stadig skal tage din medicin. Pilleboksen er super smart, at have med på rejsen, da man ikke behøver at tage sine pilleglas med på farte…

Se hos OutdoorPro.dk ❯❯

4: Ekstra sæt til 1-uges pilleæske

Sidste produkt på vores liste er Ekstra sæt til 1-uges pilleæske som vi har fundet til 75,- hos LivetSomSenior.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste pilleæske i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse pilleæske:

Dyreste Pilleæske på listen er Elektronisk pilleæske fra Manillo.dk med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Pilleæske er Pilleæske 7 dage Plast som du kan købe for 24.95 hos Helsam. Forskellen på de to priser er 124.05 kr. – de 4 Pilleæske vi har fundet koster i gennemsnit 358.95 kr.
Ovenstående Pilleæske data og priser er hentet fra 12 butikker (DinGadget.dk, Helsebixen.dk, OutdoorPro.dk, RejseGear.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, LivetSomSenior, Med24, Sygeplejebutikken.dk, Helsam, Dealshoppen, Manillo.dk). Alle Pilleæske tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pilleæske guides:

Fandt du ikke det rigtige Pilleæske blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pilleæske:

Mennesker i alle aldre kan komme i omstændigheder, hvor man – i en periode eller mere permanent – bør/skal tage piller. Nogle en gang imellem, andre hver dag – måske endda flere forskellige piller på samme tid.

Uanset alder kan det være vanskeligt at skulle huske alting omkring pillerne: ”Har jeg taget mine piller i dag?”, ”Hvornår tog jeg sidst en pille?” og ”Mangler jeg at tage nogen af pillerne i dag?”, og så videre. For der er nok af andre ting at huske på i det daglige. Eller også husker man bare ikke så godt mere. Og når man rutinemæssigt tager piller, kan man sagtens blive i tvivl om, hvorvidt man har husket at tage dem eller ej.

Her kan en pilleæske vise sig at være en simpel og praktisk hjælp.

Hvorfor – og hvilke typer pilleæsker der findes, kan du læse mere om herunder

Pilleæsker:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“87”]

Hvad er en pilleæske – hvordan ser den ud?

En pilleæske kan være udformet på mange forskellige måder – og til flere forskellige behov. Ens for dem alle er, at de er praktiske i forhold til at opbevare piller. Der er for eksempel den helt enkle lille æske med ét rum, hvor man kan have nogle få piller i.

Praktisk at have med sig i tasken eller lommen, så man har et par piller med – måske blot i reserve, eller nogen, man skal have senere. Men der er også alverdens pilleæsker med flere rum.

Hvoraf mange af dem kan være meget nyttige for eksempelvis ældre mennesker, der skal have nogle ”faste” piller hver dag. Æsken kan for eksempel være opdelt i syv rum – med ugedagene skrevet på (noget som mange vil genkende som et klassisk hjælpemiddel til ældre på linje med en strømpepåtager eller voksenbleer) Således, at man selv (eller en hjælper) kan fylde de ”planlagte” piller i rummene en gang om ugen. Så ved brugeren præcis, hvilke piller der skal tages hver dag. Når man har pillerne sorteret og lagt frem på den måde, er man fri for at være i tvivl om, hvorvidt man har husket at tage pillerne eller ej.

For hvis pillerne er taget væk fra rummet, har man husket dem den dag. Disse typer findes i forskellige størrelser, ligesom man også kan finde pilleæsker med endnu flere rum (og uden ugedage påskrevet).

Dette kan give andre muligheder for opbevaring af piller – og for at samle sine medikamenter ét sted

Hvilken pilleæske har jeg brug for?

Der kan være så mange forskellige behov, når det kommer til opbevaring af piller – og dermed til krav til pilleæsken. Måske har man brug for et helt system sammen med pilleæsken, så man nøje kan holde styr på sine piller. Det kan også være, man har brug for at få en egentlig alarm eller påmindelse, når man skal tage sin pille/sine piller, fordi man ellers glemmer det.

Er det i så fald selve pilleæsken med pillerne, der bipper, tager man med det samme fat i pillerne, hvilket kan være en fordel for nogle.

Det kan også være, man foretrækker løsningen, hvor man har sine piller sorteret efter ugedage. Og for mange især ældre mennesker kan det være utrolig praktisk, netop hvis man skal huske at tage flere piller hver dag.

Og ellers er der jo de helt små og gængse pilleæsker, der også kan fås med flere (små) rum.

De kan være praktiske for mange, når man lige har brug for at tage et par piller med i lommen. Så det kommer meget an på, hvor meget styring og orden, man har brug for – ikke mindst set i forhold til den enkeltes pilleforbrug m.m.

Men helt sikkert er det, at der er mange forskellige slags pilleæsker at vælge imellem, så der er noget brugbart til ethvert behov

VIDEOER: Hjælp & Vejledning

24/7 MEDICASE – Dansk Designet Pilleæske https://www.youtube.com/watch?v=lD3klZK_FWo Pilleæske i flot kunstlæder (med rum til alle ugens dage) https://www.youtube.com/watch?v=krPmRxuO0vQ Seagull Pilleæske Med Timer https://www.youtube.com/watch?v=kpV2wdHqUgE

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk