Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Philips dispenser. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips dispenser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips Avent, Milk Powder Dispenser, 3-rums Opbevaringsbøtte, Ideel Til Rejsebrug

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos byhappyme.com.

Her kan “Philips Avent, Milk Powder Dispenser, 3-rums Opbevaringsbøtte, Ideel Til Rejsebrug” fås til 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super smart mælkepulverbeholder / opbevaringsbøtte i hverdagen og til turen Philips Avent mælkedispenser til modermælkserstatning / opbevaringsbøtte med hældetud og 3-rums opbevaring.
Perfekt til opbevaring af mælk og frugt i hverdagen og til turen. Dis…

Se hos byhappyme.com ❯❯

2: Philips Avent Mælkepulver Dispenser – Turkis

  • Dagens pris: 109,- kr.
  • Fundet hos Kids world
  • Mærke: Philips

Sidste produkt på vores liste er Philips Avent Mælkepulver Dispenser – Turkis som vi har fundet til 109,- hos Kids world.

Se hos Kids world ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Philips dispenser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Philips dispenser:

Dyreste Philips Dispenser på listen er Philips Avent Mælkepulver Dispenser – Turkis fra Kids world med en pris på 109.00. Billigste udvalgte Dispenser er Philips Avent, Milk Powder Dispenser, 3-rums Opbevaringsbøtte, Ideel Til Rejsebrug som du kan købe for 79.00 hos byhappyme.com. Forskellen på de to priser er 30 kr. – de 2 Philips Dispenser vi har fundet koster i gennemsnit 94 kr.
Ovenstående Philips Dispenser data og priser er hentet fra 2 butikker (byhappyme.com, Kids world). Alle Philips Dispenser tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dispenser guides:

Fandt du ikke det rigtige Dispenser blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dispenser:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Philips:

Er du vild med Philips, men Dispenser var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Philips: