Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Pedaltræner

Bedste Pedaltræner: Se top 14

(opdateret december 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde pedaltræner. Vi har udvalgt de 14 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 14 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pedaltræner | ✅ Pedaltræner-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

1: Pedaltræner til passiv fysisk træning – elektrisk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Pedaltræner til passiv fysisk træning – elektrisk” fås til 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pedaltræner til passiv, fysisk træning der er særligt velegnet til ældre med nedsat fysisk formåen, eller til inaktive og meget stillesiddende mennesker, der har brug for at holde benene lidt igang.
Den elektriske pedaltræner, eller sofacykel som den også…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Pedaltræner til arme og ben – styrker hele kredsløbet

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Pedaltræner til arme og ben – styrker hele kredsløbet til kun 299,- kr.

 • Træner både arme og ben
 • Nem at sætte op i hjemmet
 • Kombiner træning med hygge
 • Velegnet til genoptræning og ældre
 • Let og kan klappes sammen

Pedaltræneren til arme og ben er et fantastisk produkt til dig, der gerne vil træne kroppen på en effektiv og behagelig måde. Med denne pedaltræner kan du træne både dine arme og ben samtidig, og styrke hele kredsløbet.

Pedaltræneren er designet til at bruges i hjemmet, og den er utrolig nem at sætte op. Du kan placere den foran dig på gulvet, hvis du vil træne benene, eller du kan sætte den på spisebordet og træne armene. Det er helt op til dig!

En af de store fordele ved denne pedaltræner er, at du kan kombinere træning med hygge. Du kan sidde i din lænestol eller sofa og læse avis eller se TV, mens du træner i pedalerne. Det er en fantastisk måde at slå to fluer med ét smæk på!

Pedaltræneren er særligt velegnet til genoptræning efter f.eks. et slagtilfælde eller ulykker på bevægeapparatet. Den er også ideel til folk med nedsat balanceevne eller ældre, der sidder meget ned i løbet af dagen. Intensitetsniveauet kan justeres efter behov og evne, så du kan tilpasse træningen til din egen krop.

Pedaltræneren er lavet af ABS med en metalkonstruktion og skridsikre gummihætter, så den står fast under brug. Der er også et digitalt display, der viser tid, omdrejninger pr. minut og kalorier, så du kan følge med i din træning. Pedaltræneren er let og vejer kun ca. 2,4 kg, og den kan klappes sammen, når den ikke er i brug.

Alt i alt er Pedaltræneren til arme og ben et fantastisk produkt, der kan hjælpe dig med at styrke hele kredsløbet på en behagelig og effektiv måde.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Pedaltræner – elektrisk med fjernbetjening

Næste anbefaling er “Pedaltræner – elektrisk med fjernbetjening”.

Dagens bedste tilbud på “Pedaltræner – elektrisk med fjernbetjening” har vi fundet hos Hafaro.dk hvor prisen lige nu er 849,- kr.

 • Elektrisk pedaltræner med fjernbetjening
 • 12 hastigheder og belastninger
 • LCD-display viser hastighed og kalorieforbrænding
 • Skridsikre pedaler med tre-trins justering
 • Effektiv træning og genoptræning af kroppen

Pedaltræner – elektrisk med fjernbetjening er et fantastisk produkt, der kan hjælpe dig med at træne og genoptræne ben og overkrop. Med en fjernbetjening kan du nemt ændre hastighed og belastning, og du kan vælge mellem hele 12 forskellige hastigheder og belastninger. Pedaltræneren har et overskueligt LCD-display, som viser både hastighed, tid, distance i km, kalorieforbrænding og scanning alt efter behov.

Pedaltræneren har skridsikre pedaler med tre-trins justering, som forhindrer din fod i at glide. De ergonomiske pedaler kan rotere i begge retninger, så du får alle benmusklerne i spil blot ved et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Den elektriske pedaltræner er super effektiv og kan bruges af alle, men er også den helt rette løsning ved genoptræning efter lammelser og blodpropper.

En pedaltræner, eller sofacykel, som den også kaldes, træner både overkrop og underkrop og dermed hele kredsløbet. Det er en super nem måde at træne på, da du kan bruge den mens du ser TV eller læser avis. Når benene bevæges, holdes der gang i blodcirkulationen og det er sundt for kroppens generelle velbefindende.

Pedaltræneren kan bruges som effektivt træningsredskab til dig, der gerne vil bevare en sund fysisk eller den kan bruges ved genoptræning fra f.eks. et slagtilfælde, efter en hofteoperation eller en ulykke på bevægeapparatet. Pedaltræneren er fremstillet af ABS, TPR og metal og kan bære en maksimal brugervægt på 120 kg. Ved levering skal fødder samt pedaler monteres.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

4: Pedaltræner til arme og ben med justerbar højde

Produkt nummer 4 på vores “pedaltræner-liste” er Pedaltræner til arme og ben med justerbar højde som du lige nu kan købe for 479,- hos Hafaro.dk

 • Justerbar højde og modstand
 • Kan træne arme og ben
 • Digital aktivitetstæller med flere funktioner
 • Styrker kredsløbet og musklerne
 • Nem at montere og bruge

Pedaltræner til arme og ben med justerbar højde er et fantastisk produkt til dig, der ønsker at træne i trygge rammer hjemme i stuen. Denne pedaltræner er specielt udviklet til personer med en stillesiddende livsstil eller personer, der er begrænset i deres fysiske formåen og skal genoptræne efter ulykker eller sygdomme, der har sat sig på balancen og motorikken.

Denne sofacykel er ergonomisk udformet og har en justerbar højde og modstand, der gør det nemt for dig at indstille den til den ønskede træningsintensitet. Derudover har den massageknopper på håndtagene, der giver en dejlig massage, mens du træner.

Pedaltræneren kan både træne arme og ben og er derfor ideel til en fuld krops træning. Det anbefales dog at træne arme eller ben skiftevis og ikke samtidig for at undgå overanstrengelse. Den digitale aktivitetstæller måler omdrejninger, afstand, tid og kalorier, så du kan følge med i din træningsudvikling.

Pedaltræneren styrker hele kredsløbet, øger blodcirkulationen, toner musklerne og styrker leddene. Den er lavet af stål, ABS, PP og PVC og kan bære en maksimal vægt på 120 kg. Den er også nem at montere med det medfølgende monteringsværktøj og den danske vejledning.

Med dette produkt kan du træne mens du ser tv, film og serier, hvilket gør det nemt at holde koncentrationen i længere tid ad gangen. Pedaltræneren er en nem og enkel måde at holde kroppen i form derhjemme.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

5: Pedaltræner til arme og ben – træner muskler og styrker led

 • Dagens pris: 449,- kr.
 • Fundet hos Hafaro.dk
 • Mærke: InnovaGoods
 • Effektiv træning af arme og ben
 • Justerbart intensitetsniveau efter behov
 • Digital LCD-tæller med flere funktioner
 • Velegnet til genoptræning og ældre
 • Kompakt design og nem at montere

Pedaltræner til arme og ben er et effektivt træningsredskab, som giver dig mulighed for at træne muskler og styrke led på en behagelig måde. Denne træner er designet til hjemmebrug, og er derfor nem at montere og bruge. Den har et modstandsdygtigt og kompakt design, og den er lavet af ABS og har en metalkonstruktion.

På pedaltræneren kan du indstille intensitetsniveauet efter dine behov. Derudover har den flere funktioner med en digital LCD-tæller, så du kan se tid, afstand, antal omdrejninger og kalorier. Den kan bruges både til at træne benene og armene, da den kan placeres i en passende højde på skrive- eller spisebordet. Den er velegnet til genoptræning, folk med nedsat balanceevne eller ældre der sidder meget ned, da den styrker kroppens kardiovaskulære system, øger blodcirkulationen og toner musklerne.

Med pedaltræner til arme og ben kan du træne, mens du læser avisen eller ser en god film. Det er et godt værktøj til at holde kroppen og det korte kredsløb effektivt ved lige. Den er udstyret med et batteri (1 x AAA), som er inkluderet, og måler ca. 35 x 31 x 39 cm.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

6: Sammenklappelig pedaltræner – standard

 • Dagens pris: 395,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 495,-, nu kun 395,-.
  Du sparer 100 kr. / 20 %
 • Fundet hos Billige Hjælpemidler

Forhandlerens beskrivelse:
God, funktionel og til en skarp pris!  Pedaltræner, bentræner, fodcykel eller sofa cykel – kært barn har mange navne. Har du brug for at få gang i blodomløbet, genoptræne dine benmuskler, eller har du blot lyst til motion, mens du f.eks.
ser tv eller sidd…

Se hos Billige Hjælpemidler ❯❯

7: Sammenklappelig pedaltræner med display – standard

 • Dagens pris: 465,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 570,-, nu kun 465,-.
  Du sparer 105 kr. / 18 %
 • Fundet hos Billige Hjælpemidler

Forhandlerens beskrivelse:
God, funktionel og til en skarp pris!  Pedaltræner, bentræner, fodcykel eller sofa cykel – kært barn har mange navne. Har du brug for at få gang i blodomløbet, genoptræne dine benmuskler, eller har du blot lyst til motion, mens du f.eks.
ser tv eller sidd…

Se hos Billige Hjælpemidler ❯❯

8: Basic pedaltræner

 • Dagens pris: 295,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 355,-, nu kun 295,-.
  Du sparer 60 kr. / 16 %
 • Fundet hos Billige Hjælpemidler

Forhandlerens beskrivelse:
God, funktionel og til en skarp pris!  Har du brug for at få gang i blodomløbet, genoptræne dine benmuskler, eller har du blot lyst til motion, mens du f.eks.
ser tv eller sidder i stolen, så er denne pedaltræner et rigtig godt valg.
Bemærk, at modellen i…

Se hos Billige Hjælpemidler ❯❯

9: Foldbar pedaltræner med display til arme og ben

 • Dagens pris: 795,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 895,-, nu kun 795,-.
  Du sparer 100 kr. / 11 %
 • Fundet hos Billige Hjælpemidler

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du vores bedste og mest moderne pedaltræner, som både er beregnet til træning af ben og arme.
Har du brug for at få gang i blodomløbet, genoptræne dine arm- eller benmuskler, eller har du blot lyst til motion, mens du f.eks.
ser tv eller sidder i…

Se hos Billige Hjælpemidler ❯❯

10: Digital foldbar pedaltræner 2,5 kg. Luksus model. Smart og enkel. Køb den her!

 • Dagens pris: 799,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 899,-, nu kun 799,-.
  Du sparer 100 kr. / 11 %
 • Fundet hos Seniorpleje

Forhandlerens beskrivelse:
Find din nye enkle pedaltræner/ ?sofacykel? her! Digital foldbar pedaltræner med omdrejningstæller, der kan bruges til at træne både dine arme og ben.
    På denne pedaltræner, indstiller man selv modstanden manuelt ved hjælp af en enkelt en enkelt skr…

Se hos Seniorpleje ❯❯

11: Foldbar pedaltræner 2,5 kg. Standard. Smart og enkel at bruge. Køb den her!

Forhandlerens beskrivelse:
Få professionel råd og vejledning hos vores sygeplejerske.
Ring 40563841.
Foldbar pedaltræner, der kan bruges til at træne både dine arme og ben.
På denne pedaltræner, indstiller man selv modstanden manuelt, så hvis du godt kan lide dine træningsredskab…

Se hos Seniorpleje ❯❯

12: Pedaltræner med modstand og omdrejningstæller

 • Stabil og tung (10,5 kg)
 • Magnetisk modstand for naturlig cykling
 • Ekstra store pedaler med hælkapper
 • Display viser hastighed, tid og distance
 • Effektivt og praktisk træningsprodukt

Pedaltræneren med modstand og omdrejningstæller er et ideelt produkt til dem, der ønsker at træne deres benmuskler i komforten af deres eget hjem. Modellen er kendt som “B’fit Mini” og er en af de bedste på markedet. En af dens fordele er dens størrelse og vægt på 10,5 kg, hvilket giver en stabilitet, der gør det muligt at træne uden risiko for, at pedalerne flytter sig.

En anden fordel ved B’fit Mini er dens magnetiske modstand, som giver en naturlig følelse, når du cykler på den. Du kan let regulere modstanden ved at justere på det store hjul bagerst på pedaltræneren. Denne form for modstand er også kendt for at have en lang levetid, hvilket betyder, at produktet kan bruges i mange år.

Pedaltræneren har også ekstra store pedaler, som giver optimal støtte til hele foden. Derudover er pedalerne udstyret med hælkapper, som giver ekstra støtte og hjælper med at forhindre skader i foden.

På toppen af ​​pedaltræneren er der et display, som viser hastighed, tid og distance. Displayet kan huske distancen fra gang til gang, så du kan sætte dig et mål og følge din fremgang.

Samlet set er pedaltræneren med modstand og omdrejningstæller et produkt af høj kvalitet, der er ideelt til træning derhjemme. Med dens stabilitet, magnetiske modstand, store pedaler og indbyggede display, er det et produkt, der er både praktisk og effektivt.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

13: Pedaltræner med hjælpemotor (til både arme og ben)

 • Hjælper med at træne arme og ben
 • Indbygget motor trækker pedaler rundt
 • Fjernbetjening med display til indstilling
 • Regulerbar hastighed i 12 intervaller
 • Delvist samlet og nem at samle

Pedaltræneren med hjælpemotor er en smart og funktionel træningsmaskine, der kan hjælpe dig med at træne både arme og ben. Den indbyggede motor sørger for at trække pedalerne rundt, så du kan træne selvom du har nedsatte kræfter. Pedaltræneren er let at indstille, da den har en fjernbetjening med et display, der viser hastighed, tid, distance og kalorieforbrænding. Hastigheden kan reguleres i 12 intervaller, og den kan både køre forlæns og baglæns. På laveste niveau kører den 30 omdrejninger i minuttet og på det højeste niveau kører den 90 omdrejninger i minuttet. Det er også muligt at bruge den uden at tænde for hjælpemotoren.

Pedaltræneren skal tilsluttes en stikkontakt for at hjælpemotoren kan bruges. Den er forsynet med en ledning på ca. 1 meter. Hvis den ikke tilsluttes strøm kan den dog stadig anvendes som en almindelig pedaltræner, blot uden funktionen fra hjælpemotoren.

Ved modtagelse er pedaltræneren delvist samlet. Den leveres i en pakke på 22 x 30 x 43 cm og vejer 5 kg, så pakken er nem at håndtere. For at gøre den klar til brug skal de to fødder klikkes på og fastgøres med skruer. Derefter skal pedalerne skrues ind i pedaltræneren. Begge dele gøres nemt med det medfølgende værktøj, og det tager kun få minutter. Der medfølger en dansk brugervejledning, der også indeholder billeder af, hvordan den samles.

Pedaltræneren med hjælpemotor er et godt valg, hvis du ønsker en træningsmaskine, der kan hjælpe dig med at træne på trods af nedsatte kræfter. Den er nem at indstille og bruge, og kan hjælpe med at forbedre både styrke og udholdenhed i både arme og ben.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

14: Sammenklappelig pedaltræner (uden display)

Sidste produkt på vores liste er Sammenklappelig pedaltræner (uden display) som vi har fundet til 395,- hos LivetSomSenior.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

1 yderligere pedaltræner

De 14 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste pedaltræner i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de pedaltræner vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 1 pedaltræner:

Pedaltræner fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 14 bedste pedaltræner på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige pedaltræner til dine behov:

Købsguide til pedaltræner

Vi har alle sammen godt af at røre os. At få noget motion og få bevæget kroppen. Det er godt for mange ting – for krop og sind, men også for eksempel blodomløbet.

Det er dog ikke altid, det er let at få motionen ind i hverdagen.

Måske sidder man og arbejder hele dagen på kontoret, har travlt med familieræset osv., og så må man prioritere. Når man begynder at blive ældre, kan der være samme eller andre grunde til, at man ikke får dyrket motion. Det kan have noget at gøre med, at man ikke kan eller vil ”ud” i motionsræset. Det kan også være, det kniber med bevægeapparatet, og benene vil måske ikke være med til så meget.

På den måde kan der være flere grunde til at sørge for at dyrke noget motion i hjemmet. Det er en meget fleksibel måde at gøre det på – når man lige har tiden til det, eller når overskuddet er der. Et rigtig godt bud på et redskab til dét formål, er en pedaltræner. Den kan du læse mere om i det følgende

Alle pedaltrænere

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“86”]

Hvad er en pedaltræner?

Vi kender alle sammen motionscyklen. Cyklen, der står inde i træningslokaler eller private hjem – og ikke kører nogen steder. En pedaltræner er så at sige ”det bedste” fra motionscyklen, idet det er to pedaler på et lille praktisk stativ. Den fås i forskellige modeller, men går ud på det samme: at træde i pedalerne uden at skulle finde cyklen frem.

Man kan indstille belastningen på pedaltræneren, der fås i forskellige modeller, hvoraf nogle er udstyret med for eksempel omdrejningstæller. Dette kan være en fordel for nogen, hvis man vil holde øje med, hvor langt man ”cykler” – eller måske vil slå sin egen rekord

Hvor og hvordan kan man bruge pedaltræneren?

Når man anskaffer sig pedaler på stativ, har man et praktisk og fleksibelt motionsredskab, der kan bruges mange steder. På kontoret, mens man sidder på stolen og arbejder. I sengen, mens man ligger ned.

I sofaen eller lænestolen, mens man læser eller ser en film. Man kan også tage den med på ferie. Pedaltræneren er ikke større, end at man sagtens kan flytte rundt med den og have den med. Nogle modeller er også sammenklappelige.

Men ikke nok med, at man kan holde blodomløbet i gang i benene. Armene kan også blive motioneret af pedalerne.

Ved at sætte stativet op på for eksempel et bord, kan man træde pedalerne rundt med hænder/arme.

Man skal blot huske at indstille belastningen derefter, da den typisk skal være lidt mindre ved armene end ved benene

Hvem kan bruge en pedaltræner?

Pedaltræneren er for alle, der ønsker at få noget mere motion ind i hverdagen, men kan være særligt god hvis man af den ene eller anden grund har svært ved at gå uden hjælpemidler som en vandrestav eller en rollator. I hjemmet, på arbejde, på ferien, eller hvor man ønsker at have stativet med.

Netop fordi den er så forholdsvis lille og let, er den utrolig praktisk for de fleste.

Den fylder ikke ret meget at have stående, og den er let at flytte rundt med.

Og så er pedaltræning ganske enkelt god motion, der er godt for alle aldre. Er man midlertidigt eller mere permanent sengeliggende, er pedalerne også et godt bud på motion.

For stativet er ikke større, end at man kan have det oppe i sengen, hvor man eventuelt kan indstille det lidt skråt – og så motionere.

Fødderne på stativet har gode gummidutter, der sørger for, at pedalerne ikke rutsjer væk, mens man træner – i sengen, i stolen, i sofaen… Eller hvor man nu lige befinder sig, når man har tid og overskud til at få lidt god pedal-motion

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Pedaltrænere

Pedaltræner til arme og ben https://www.youtube.com/watch?v=rc1lGI7qvzs Pedaltræner fra LivetSomSenior https://www.youtube.com/watch?v=WByFma-NmFo Pedaltræner med Omdrejningstæller https://www.youtube.com/watch?v=k16RuonlTXM