Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde pedaltræner. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle pedaltræner tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pedaltræner med display

  • Dagens pris: 475,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 495,-, nu kun 475,-.
    Du sparer 20 kr. / 4 %
  • Fundet hos Abilica Online

Vores første anbefaling er “Pedaltræner med display” som lige nu er på tilbud hos Abilica Online.

Her er prisen sat ned med 4 % og kan altså fås for kun 475,- – en besparelse på 20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hold nemt formen ved lige med den nye, smarte pedaltræner! Nu med smart digitalt display, som viser omdrejninger, tid og kalorier, så du kan følge din træning og fremgang.
Samtidig kan vores nye model klappes sammen og pakkes væk, så den ikke tager unødig…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Pedaltræner til arme og ben – styrker hele kredsløbet

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Pedaltræner til arme og ben – styrker hele kredsløbet til kun 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pedaltræner til brug i hjemmet som effektivt træner musklerne i ben og arme og styrker hele kredsløbet.
Sæt dig i din lænestol eller sofa og placér pedaltræneren foran dig på gulvet, hvis du vil træne benene.
Vil du træne armene kan du placere pedaltræner…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Pedaltræner til arme og ben – træner muskler og styrker led

Næste anbefaling er “Pedaltræner til arme og ben – træner muskler og styrker led”.

Dagens bedste tilbud på “Pedaltræner til arme og ben – træner muskler og styrker led” har vi fundet hos Hafaro.dk hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pedaltræner til hjemmebrug der træner både arme og ben.
Sæt dig i lænestolen og træd i pedalerne mens du læser avisen eller læn dig godt tilbage i sofaen og nyd en god film, mens du styrker muskler og led på en behagelig og effektiv måde.
Pedaltræneren ka…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

4: Pedaltræner – elektrisk med fjernbetjening

Produkt nummer 4 på vores “pedaltræner-liste” er Pedaltræner – elektrisk med fjernbetjening som du lige nu kan købe for 1249,- hos Hafaro.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Pedaltræner og sofacykel med fjernbetjening der gør det nemt at ændre hastigheden og belastningen.
Med denne lækre, elektriske pedaltræner kan du vælge mellem hele 12 forskellige hastigheder og belastninger.
Pedaltræneren har et overskueligt LCD-display,…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

5: Pedaltræner til passiv fysisk træning – elektrisk

Forhandlerens beskrivelse:
Pedaltræner til passiv, fysisk træning der er særligt velegnet til ældre med nedsat fysisk formåen, eller til inaktive og meget stillesiddende mennesker, der har brug for at holde benene lidt igang.
Den elektriske pedaltræner, eller sofacykel som den også…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

6: Pedaltræner til arme og ben med justerbar højde

Sidste produkt på vores liste er Pedaltræner til arme og ben med justerbar højde som vi har fundet til 599,- hos Hafaro.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pedaltræner 2 i 1 der kan træne både arme og ben, mens du sidder ned.
En pedaltræner er specielt udviklet til dig, der ikke har lyst til at gå i fitness center, gerne vil træne i trygge rammer hjemme i stuen, har en stillesiddende livsstil eller er begræn…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste pedaltræner i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse pedaltræner:

Dyreste Pedaltræner på listen er Pedaltræner med modstand og omdrejningstæller fra LivetSomSenior med en pris på 2450.00. Billigste udvalgte Pedaltræner er Pedaltræner, robust sammenklappelig som du kan købe for 285.00 hos Senior24.dk. Forskellen på de to priser er 2165 kr.
Ovenstående Pedaltræner data og priser er hentet fra 6 butikker (Abilica Online, Hafaro.dk, LivetSomSenior, Bandageshoppen.dk, Gucca.dk, Senior24.dk). Alle Pedaltræner tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Vi har alle sammen godt af at røre os. At få noget motion og få bevæget kroppen. Det er godt for mange ting – for krop og sind, men også for eksempel blodomløbet.

Det er dog ikke altid, det er let at få motionen ind i hverdagen.

Måske sidder man og arbejder hele dagen på kontoret, har travlt med familieræset osv., og så må man prioritere. Når man begynder at blive ældre, kan der være samme eller andre grunde til, at man ikke får dyrket motion. Det kan have noget at gøre med, at man ikke kan eller vil ”ud” i motionsræset. Det kan også være, det kniber med bevægeapparatet, og benene vil måske ikke være med til så meget.

På den måde kan der være flere grunde til at sørge for at dyrke noget motion i hjemmet. Det er en meget fleksibel måde at gøre det på – når man lige har tiden til det, eller når overskuddet er der. Et rigtig godt bud på et redskab til dét formål, er en pedaltræner. Den kan du læse mere om i det følgende

Alle pedaltrænere

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“86”]

Hvad er en pedaltræner?

Vi kender alle sammen motionscyklen. Cyklen, der står inde i træningslokaler eller private hjem – og ikke kører nogen steder. En pedaltræner er så at sige ”det bedste” fra motionscyklen, idet det er to pedaler på et lille praktisk stativ. Den fås i forskellige modeller, men går ud på det samme: at træde i pedalerne uden at skulle finde cyklen frem.

Man kan indstille belastningen på pedaltræneren, der fås i forskellige modeller, hvoraf nogle er udstyret med for eksempel omdrejningstæller. Dette kan være en fordel for nogen, hvis man vil holde øje med, hvor langt man ”cykler” – eller måske vil slå sin egen rekord

Hvor og hvordan kan man bruge pedaltræneren?

Når man anskaffer sig pedaler på stativ, har man et praktisk og fleksibelt motionsredskab, der kan bruges mange steder. På kontoret, mens man sidder på stolen og arbejder. I sengen, mens man ligger ned.

I sofaen eller lænestolen, mens man læser eller ser en film. Man kan også tage den med på ferie. Pedaltræneren er ikke større, end at man sagtens kan flytte rundt med den og have den med. Nogle modeller er også sammenklappelige.

Men ikke nok med, at man kan holde blodomløbet i gang i benene. Armene kan også blive motioneret af pedalerne.

Ved at sætte stativet op på for eksempel et bord, kan man træde pedalerne rundt med hænder/arme.

Man skal blot huske at indstille belastningen derefter, da den typisk skal være lidt mindre ved armene end ved benene

Hvem kan bruge en pedaltræner?

Pedaltræneren er for alle, der ønsker at få noget mere motion ind i hverdagen, men kan være særligt god hvis man af den ene eller anden grund har svært ved at gå uden hjælpemidler som en vandrestav eller en rollator. I hjemmet, på arbejde, på ferien, eller hvor man ønsker at have stativet med.

Netop fordi den er så forholdsvis lille og let, er den utrolig praktisk for de fleste.

Den fylder ikke ret meget at have stående, og den er let at flytte rundt med.

Og så er pedaltræning ganske enkelt god motion, der er godt for alle aldre. Er man midlertidigt eller mere permanent sengeliggende, er pedalerne også et godt bud på motion.

For stativet er ikke større, end at man kan have det oppe i sengen, hvor man eventuelt kan indstille det lidt skråt – og så motionere.

Fødderne på stativet har gode gummidutter, der sørger for, at pedalerne ikke rutsjer væk, mens man træner – i sengen, i stolen, i sofaen… Eller hvor man nu lige befinder sig, når man har tid og overskud til at få lidt god pedal-motion

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Pedaltrænere

Pedaltræner til arme og ben https://www.youtube.com/watch?v=rc1lGI7qvzs Pedaltræner fra LivetSomSenior https://www.youtube.com/watch?v=WByFma-NmFo Pedaltræner med Omdrejningstæller https://www.youtube.com/watch?v=k16RuonlTXM