Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Omron blodtryksmåler. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Omron blodtryksmåler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Omron M3 Blodtryksmåler (1 stk)

 • Dagens pris: 595,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699.00, nu kun 595,-.
  Du sparer 104 kr. / 14 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Omron

Vores første anbefaling er “Omron M3 Blodtryksmåler (1 stk)” som lige nu er på tilbud hos Helsebixen.dk.

Her er prisen sat ned med 14 % og kan altså fås for kun 595,- – en besparelse på 104 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Automatisk blodtryksmåler til overarmen!…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Omron M7 Intelli IT Digital Blodtryksmåler (1 stk)

 • Dagens pris: 799,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 899.00, nu kun 799,-.
  Du sparer 100 kr. / 11 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Omron

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Omron M7 Intelli IT Digital Blodtryksmåler (1 stk) til kun 799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
BLODTRYKSMÅLER Digital blodtryksmåler fra Omron, der måler blodtrykket sikkert og præcist.
Blodtryksmåleren har hukommelse, der dækker 100 målinger for 2 personer med tid og dato.
Desuden kan den udregne gennemsnittet af dine 2-3 sidste målinger og dit u…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Omron RS6 Blodtryksmåler

 • Dagens pris: 733,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 815.00, nu kun 733,50.
  Du sparer 81 kr. / 10 %
 • Fundet hos Viivaa.dk
 • Mærke: Omron

Næste anbefaling er “Omron RS6 Blodtryksmåler”.

Dagens bedste tilbud på “Omron RS6 Blodtryksmåler” har vi fundet hos Viivaa.dk hvor prisen lige nu er 733,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart blodtryksmåler til håndled fra Omron….

Se hos Viivaa.dk ❯❯

4: Omron m3 comfort blodtryksmåler

 • Dagens pris: 595,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Omron

Produkt nummer 4 på vores “Omron blodtryksmåler-liste” er Omron m3 comfort blodtryksmåler som du lige nu kan købe for 595,- hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
Omron M3 comfort blodtryksmåler er et fuldautomatisk blodtryksapparat til overarmen med fast manchetOmron M3 fuldautomatisk blodtryksapparat med hukommelse til 60 målinger for 2 personer.
Omron M3 er klinisk testet / valideret, hvilket er garanti for den…

Se hos Med24 ❯❯

5: Omron RS7 Intelli IT blodtryksmåler

 • Dagens pris: 749,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Omron

Forhandlerens beskrivelse:
Omron RS7 Intelli IT blodtryksmåler til håndleddet måler puls og blodtryk nemt og hurtigt, hvor som helst!Forhøjet blodtryk er en af de vigtigste risikofaktorer for hjerte-kredsløbs sygdomme, og derfor er det vigtigt jævnligt at få målt sit blodtryk.
Dett…

Se hos Med24 ❯❯

6: Omron M4 intelli IT blodtryksmåler

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Omron

Forhandlerens beskrivelse:
Omron M4 intelli IT digtital blodtryksmåler med BluetoothOmron M4 er en fuldautomatisk blodtryksapparat med hukommelse til 60 målinger for 2 personer.
Omron M4 er klinisk testet / valideret, hvilket er garanti for den højeste sikkerhed ved blodtryksmåling…

Se hos Med24 ❯❯

7: Omron M6 Blodtryksmåler Comfort

 • Dagens pris: 764,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Omron

Forhandlerens beskrivelse:
Omron M6 comfort er yderst nem at betjene, og kan gemme data fra to brugere.
Omron M6 fuldautomatisk blodtryksapparat med hukommelse på 100 målinger for 2 personer.
Omron M6 er klinisk testet / valideret, hvilket er garanti for den højeste sikkerhed ved b…

Se hos Med24 ❯❯

8: Omron M2 blodtryksmåler – 1 stk.

 • Dagens pris: 499,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Omron

Sidste produkt på vores liste er Omron M2 blodtryksmåler – 1 stk. som vi har fundet til 499,- hos Med24.

Forhandlerens beskrivelse:
Omron M2 intelli blodtryksmålerOmron M2 intelli er en klinisk valideret blodtryksmåler egnet til hjemme måling.
Blodtryksmåleren bruger oppumpningssystemet "IntelliSense", der selv registrerer, hvor meget manchetten skal pumpes op for at måle et…

Se hos Med24 ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Omron blodtryksmåler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Omron blodtryksmåler:

Dyreste Omron Blodtryksmåler på listen er Blodtryksmåler Omron M7 med automatisk oppumpningssystem fra Sygeplejebutikken.dk med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Blodtryksmåler er Omron M2 blodtryksmåler – 1 stk. som du kan købe for 499.00 hos Med24. Forskellen på de to priser er 500 kr. – de 8 Omron Blodtryksmåler vi har fundet koster i gennemsnit 972.56 kr.
Ovenstående Omron Blodtryksmåler data og priser er hentet fra 5 butikker (Helsebixen.dk, Well.dk, Viivaa.dk, Med24, Sygeplejebutikken.dk). Alle Omron Blodtryksmåler tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blodtryksmåler guides:

Fandt du ikke det rigtige Blodtryksmåler blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blodtryksmåler:

At holde øje med sit blodtryk behøver ikke at have noget med alderen at gøre. Men jo ældre man bliver, jo flere gode grunde kan der komme til at tjekke det jævnligt. Der kan eksempelvis være tale om et forhøjet blodtryk, hvilket man ikke nødvendigvis mærker til i det daglige.

Det kan blive med store konsekvenser til følge, hvis man ignorerer eller ikke kender til et forhøjet (eller et for lavt) blodtryk. Derfor er det fornuftigt at følge med i det – få det tjekket med jævne mellemrum.

For de fleste mennesker foregår det hos lægen, når man alligevel får tjekket for nogle andre ting.

Hvilket også er rigtig fint – og for manges vedkommende tilstrækkeligt – at få gjort.

Men får man behov for at holde mere øje med blodtrykket i en kortere eller længere periode, kan det være rart og praktisk at have sin egen blodtryksmåler. Læs mere i det følgende om, hvorfor en Omron blodtryksmåler er et godt valg

Omron Blodtryksmålere

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“85”]

Hvorfor købe sin egen blodtryksmåler?

Som udgangspunkt er det som sagt fornuftigt at få tjekket sit blodtryk med jævne mellemrum – og meget gerne ved lægen. På den måde er det ikke som sådan nødvendigt at anskaffe sin egen blodtryksmåler. Desuden er man i trygge hænder hos lægen, der kyndigt måler ens blodtryk, og man bliver hurtigt orienteret om, hvordan det ser ud. Men står man over for en situation, hvor lægen faktisk gør opmærksom på, at ens blodtryk ligger i den høje eller lave ende… Hvad så? Det er selvfølgelig lægen, der giver yderligere oplysninger, vejledninger og ytrer sig om behandlingsmuligheder. Men ofte vil der være behov for netop at holde øje med blodtrykket.

At måle blodtrykket – måske dagligt – i en periode. Og så er det mest praktisk, hvis patienten selv kan stå for målingerne hjemme i sengen eller i sin vela stol.

Man kan i mange tilfælde låne en blodtryksmåler hos lægen, og denne kan også vejlede en i at bruge apparatet. Men mange foretrækker at anskaffe sig sin egen blodtryksmåler. Det er rart og praktisk at have ”sit eget”, og så kan man fortsætte med at måle blodtrykket efter den fastsatte periode. ”Hjemmemålinger” vil desuden ofte giver et mere reelt resultat, end når man er hos lægen og måske er nervøs og utilpas. Sidst, men ikke mindst, kan man, når man køber selv, vælge det apparat, man selv helst vil have. For eksempel en Omron blodtryksmåler

Hvorfor skal jeg vælge en Omron blodtryksmåler?

Omron er en af verdens førende virksomheder, når det handler om at udvikle blodtryksapparater.

Derfor er man sikker på at få sig et kvalitetsprodukt, når man vælger at købe en Omron blodtryksmåler. Derudover laver de, udover de mere tekniske og komplekse løsninger til professionelt brug, også brugervenlige produkter til brug i hjemmet. Apparater, der er til at sætte sig ind i at bruge – og ikke tekniske og besværlige

Hvordan bruger jeg en blodtryksmåler?

Når man går i gang med at måle sit blodtryk, bør man have holdt sig i ro i de seneste 5-10 minutter. Man skal have sat et ”bælte” med velcro-lukning, også kaldet en manchet, rundt om sin arm.

Manchetten bør passe til ens arm, altså ikke for stor, ikke for lille.

I manchetten er en ballon, der skal pustes op for at lukke for blodomløbet til armen. Efterhånden som luften stille og roligt siver ud af manchetten, kommer der igen blod ud i armen. Under denne proces registrerer blodtryksmåleren tre værdier: systolisk tryk (det høje blodtryk), diastolisk tryk (hviletrykket) samt pulsen.

Ideen med det hele er så at skrive de målte værdier ned og sammenligne dem med givne normalværdier. Her vil det ofte give god mening at have lægen med indover. Med en Omron blodtryksmåler er man godt på vej, hvis man vil sig selv og sit blodtryk det godt

VIDEOER: Hjælp & Vejledning

Sådan Måler Du Dit Blodtryk https://www.youtube.com/watch?v=jktZggPAZxk Omron M6 Comfort Blodtryksmåler https://www.youtube.com/watch?v=8TFxIxFI5wM Omron M7 Intelli IT Blodtryksmåler https://www.youtube.com/watch?v=GoxWtjpf6xA

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Omron:

Er du vild med Omron, men Blodtryksmåler var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Omron: