Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal taburet. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal taburet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: ARGUN rund taburet – Natur fra Nordal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “ARGUN rund taburet – Natur fra Nordal” fås til 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 53, Dia: 48 cm. BEMÆRK AT MÅL VARIERER! Materiale: Elmeræ Denne flotte taburet er lavet af gammelt elmetræ og er en del af Argun serien fra Nordal. Taburetten er håndlavet og der er derfor forskel i udseende og størrelser, hvilket gør hver enkel…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: ARGUN taburet i elmetræ – Natur fra Nordal

  • Dagens pris: 1295,- kr.
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Nordal

Sidste produkt på vores liste er ARGUN taburet i elmetræ – Natur fra Nordal som vi har fundet til 1295,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Brug ARGUN taburet som en ekstra siddeplads ved spisebordet og skab nye minder, eller pryd den med en smuk vase blomster og brug den som en pyntegenstand i stuen….

Se hos ES Furniture ❯❯

Dyreste Nordal Taburet på listen er ARGUN taburet i elmetræ – Natur fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 1295.00. Billigste udvalgte Taburet er ARGUN rund taburet – Natur fra Nordal som du kan købe for 999.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 296 kr.
Ovenstående Nordal Taburet data og priser er hentet fra 2 butikker (Mostersskur.dk, ES Furniture). Alle Nordal Taburet tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Taburet guides:

Fandt du ikke det rigtige Taburet blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Taburet: