Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal skammel. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal skammel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WICKY lille bænk/skammel i sort og med flet fra Nordal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “WICKY lille bænk/skammel i sort og med flet fra Nordal” fås til 1025,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skammel eller bænk, Wicky kan opfylde begge behov. …

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Nordal ARGUN skammel træ – natur 53

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Nordal ARGUN skammel træ – natur 53 til kun 1400,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Nordal ROUGH Skamler Natur – 53

Næste anbefaling er “Nordal ROUGH Skamler Natur – 53”.

Dagens bedste tilbud på “Nordal ROUGH Skamler Natur – 53” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1125,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Nordal TEAK Skammel Natur – 41

Sidste produkt på vores liste er Nordal TEAK Skammel Natur – 41 som vi har fundet til 1250,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Dyreste Nordal Skammel på listen er Nordal ARGUN skammel træ – natur 53 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 1400.00. Billigste udvalgte Skammel er WICKY lille bænk/skammel i sort og med flet fra Nordal som du kan købe for 1025.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 375 kr.
Ovenstående Nordal Skammel data og priser er hentet fra 1 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk). Alle Nordal Skammel tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skammel guides:

Fandt du ikke det rigtige Skammel blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skammel: