Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal sidebord. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal sidebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: CUBE sidebord – hvid marmor – lav – fra Nordal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “CUBE sidebord – hvid marmor – lav – fra Nordal” fås til 1750,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilfuldt, enkelt og moderne sidebord fra Nordal….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Midnight sort rundt sidebord i marmor fra Nordal

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Midnight sort rundt sidebord i marmor fra Nordal til kun 2070,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rundt sidebord i sort jern med marmorbordplade….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: NORDAL TOKE SIDEBORD – 48,5

Næste anbefaling er “NORDAL TOKE SIDEBORD – 48,5”.

Dagens bedste tilbud på “NORDAL TOKE SIDEBORD – 48,5” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1999,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Nordal CUBE Sidebord m/ Marmor Sort/Hvid – 100

Produkt nummer 4 på vores “Nordal sidebord-liste” er Nordal CUBE Sidebord m/ Marmor Sort/Hvid – 100 som du lige nu kan købe for 1925,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

5: ERIE rundt sidebord i marmor – Sort – Ø 40 cm fra Nordal

Forhandlerens beskrivelse:
Tidløs og moderne sort sidebord fra Nordal. Sidebordet er fremstillet i mangotræ og har en flot marmor bordplade i matchende sort.
Runde borde er blevet meget populære og dette bord er ingen undtagelse.
Et bord du kan have i rigtig mange år….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

8: Sidebord i jern med glas sort fra Nordal

Sidste produkt på vores liste er Sidebord i jern med glas sort fra Nordal som vi har fundet til 1200,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot sort sidebord fra Nordal….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal sidebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal sidebord:

Dyreste Nordal Sidebord på listen er Nordal SURMA Sidebord – Sort fra Packhouse.dk med en pris på 4899.00. Billigste udvalgte Sidebord er RIVA sidebord i rattan fra Nordal som du kan købe for 695.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 4204 kr.
Ovenstående Nordal Sidebord data og priser er hentet fra 3 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Packhouse.dk, ES Furniture). Alle Nordal Sidebord tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sidebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sidebord blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sidebord: