Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal madras. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal madras tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordal Bali daybed med grå madras – 203 cm

Sidste produkt på vores liste er Nordal Bali daybed med grå madras – 203 cm som vi har fundet til 6450,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bali day bed med grå madras fra Nordal. Daybeden Bali er lavet i naturfarvet rattan og har et helt særligt skønt design.
Din indretning får masser af skøn boheme stemning, som du vil elske.
Oplev den skønneske daybed, som du kan slappe helt af i.
Den fung…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Dyreste Nordal Madras på listen er Nordal Bali daybed med grå madras – 203 cm fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 6450.00. Billigste udvalgte Madras er Nordal Bali daybed med grå madras – 203 cm som du kan købe for 6450.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Nordal Madras data og priser er hentet fra 1 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk). Alle Nordal Madras tilbud er opdateret i dag 02-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Madras guides:

Fandt du ikke det rigtige Madras blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Madras: