Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Njord fleece. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Njord fleece tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Härkila – Njord Fleece Dametrøje Large

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos GrejFreak.dk.

Her kan “Härkila – Njord Fleece Dametrøje Large” fås til 849,- kr.

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

2: Härkila – Njord Fleece Dametrøje Medium

Sidste produkt på vores liste er Härkila – Njord Fleece Dametrøje Medium som vi har fundet til 849,- hos GrejFreak.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Njord Lady fleecen er fremstillet i letvægtsmaterialet Arc-Stretch™, der ikke bare er strækbart, men også åndbart, svedtransporterende og hurtigttørrende.
— Overfald midt foran Radiolomme med lynlås Sidelommer med lynlås Elastiske manchetter og elasti…

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

Dyreste Njord Fleece på listen er Härkila – Njord Fleece Dametrøje Large fra GrejFreak.dk med en pris på 849.00. Billigste udvalgte Fleece er Härkila – Njord Fleece Dametrøje Large som du kan købe for 849.00 hos GrejFreak.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Njord Fleece data og priser er hentet fra 1 butikker (GrejFreak.dk). Alle Njord Fleece tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fleece guides:

Fandt du ikke det rigtige Fleece blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fleece: