Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Muubs sofabord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muubs sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muubs Sofabord Hitch Square – 65

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Muubs Sofabord Hitch Square – 65” fås til 1994,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Muubs Sofabord Hitch Organic Round – 75

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Muubs Sofabord Hitch Organic Round – 75 til kun 1539,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Muubs Sofabord Space Natural – 90

Næste anbefaling er “Muubs Sofabord Space Natural – 90”.

Dagens bedste tilbud på “Muubs Sofabord Space Natural – 90” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 6499,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Muubs Sofabord Space Smoked røget – 90

Sidste produkt på vores liste er Muubs Sofabord Space Smoked røget – 90 som vi har fundet til 4750,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Muubs sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Muubs sofabord:

Dyreste Muubs Sofabord på listen er Muubs Sofabord Inverse – 80 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 7475.00. Billigste udvalgte Sofabord er Muubs – Nebraska Sofabord som du kan købe for 1499.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 5976 kr. – de 4 Muubs Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 19611.5 kr.
Ovenstående Muubs Sofabord data og priser er hentet fra 3 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Erling Christensen Møbler, Coolshop.dk). Alle Muubs Sofabord tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Muubs:

Er du vild med Muubs, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Muubs: