Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Muubs skrivebord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muubs skrivebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muubs Skrivebord Denver/sort m/sort glas – 90

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Muubs Skrivebord Denver/sort m/sort glas – 90” fås til 3999,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Muubs Skrivebord Hitch – 90

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Muubs Skrivebord Hitch – 90 til kun 3215,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Muubs Denver skrivebord – sort m/sort glas – 90 x 74 cm

Næste anbefaling er “Muubs Denver skrivebord – sort m/sort glas – 90 x 74 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Muubs Denver skrivebord – sort m/sort glas – 90 x 74 cm” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 3999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Et godt miljø at arbejde i som opfordrer til kreativitet samtidig med at det er smukt at se på, er præcis det Denver skrivebordet er.
De rene grafiske linjer og de distinkte detaljer tilfører en storby følelse i interiøret.
Bordet fra Muubs er lavet af so…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Muubs Hitch skrivebord – Antique brass/sort

Sidste produkt på vores liste er Muubs Hitch skrivebord – Antique brass/sort som vi har fundet til 4495,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Birgitte Rømer, Muubs Koncept: Hitch skrivebordet fra Muubs er designet I jern med en smuk bordplade af antik messing jern.
Et enkelt og minimalistiske design, som er yderst æstetisk og pynter i ethvert rum det bliver placeret i.
Skrivebordet ha…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Muubs Skrivebord på listen er Muubs Hitch skrivebord – Antique brass/sort fra Erling Christensen Møbler med en pris på 4495.00. Billigste udvalgte Skrivebord er Muubs Skrivebord Hitch – 90 som du kan købe for 3215.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 1280 kr.
Ovenstående Muubs Skrivebord data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Muubs Skrivebord tilbud er opdateret i dag 02-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skrivebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Skrivebord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skrivebord: