Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Muubs fodskammel. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muubs fodskammel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muubs Stol og Fodskammel – Dakota

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Muubs Stol og Fodskammel – Dakota” fås til 8799,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Muubs Fodskammel Dakota – 75

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Muubs Fodskammel Dakota – 75 til kun 3699,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Muubs Chamfer fodskammel – antracit/sort

Næste anbefaling er “Muubs Chamfer fodskammel – antracit/sort”.

Dagens bedste tilbud på “Muubs Chamfer fodskammel – antracit/sort” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 1795,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fodskammel Chamfer Anthracite er en endnu en tilføjelse til den populære Chamfer serie med den genkendelige, geometriske profil. Fodskamlen er designet i samarbejde med designteamet SaysWho, som netop fokuserer på geometri for at opnå den bedste komfort….

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Muubs Chamfer fodskammel – Desert/sort

Produkt nummer 4 på vores “Muubs fodskammel-liste” er Muubs Chamfer fodskammel – Desert/sort som du lige nu kan købe for 1795,- hos Erling Christensen Møbler

Forhandlerens beskrivelse:
Den populære Chamfer serie har fået endnu en tilføjelse i form af denne stilfulde Chamfer Desert fodskammel. Fodskamlen er ideel sammen med Chamfer loungestolen, hvor man med fordel kan placere disse to møbler sammen i et opholdsrum for at skabe det perfe…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

5: Muubs Dakota fodskammel – natur

Forhandlerens beskrivelse:
Fodskammel i nyt teaktræ fra Muubs, som passer til Dakota stolen.
Teak fodskamlen har et forførende, organisk og skulpturelt udtryk, som inviterer til at slænge sig i skygge eller solen.
Dakota fodskamlen kan bruges både inde og ude.
Hvis skamlen bruges u…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

6: Muubs Dakota stol m. fodskammel – natur

Sidste produkt på vores liste er Muubs Dakota stol m. fodskammel – natur som vi har fundet til 8799,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Dakota teak stol og fodskammel sæt fra Muubs, som kan bruges både ude og inde.
Ved at sammensætte Dakota lænestolen med teak fodskamlen skabes et nærmest skulpturelt element i hjemmet.
Teak lænestolssættet indbyder til hygge- og afslapningsstunder.
Skab e…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Muubs Fodskammel på listen er Muubs Stol og Fodskammel – Dakota fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 8799.00. Billigste udvalgte Fodskammel er Muubs Chamfer fodskammel – antracit/sort som du kan købe for 1795.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 7004 kr.
Ovenstående Muubs Fodskammel data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Muubs Fodskammel tilbud er opdateret i dag 02-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fodskammel guides:

Fandt du ikke det rigtige Fodskammel blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fodskammel: