Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde massageolie. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle massageolie tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme 200 ml – Klar

 • Dagens pris: 80,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 149,-, nu kun 80,-.
  Du sparer 69 kr. / 46 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Vores første anbefaling er “Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme 200 ml – Klar” som lige nu er på tilbud hos Sinful.dk.

Her er prisen sat ned med 46 % og kan altså fås for kun 80,- – en besparelse på 69 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Durex Play 2i1 er en kombineret massageolie og glidecreme. Slip for at have flere flasker stående, da denne dækker alle behov. Durex Play 2i1 er vandbaseret og er derfor også kondom-sikker.
Cremen er tilpasset den intime PH-balance….

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Flutschi Orgy Massageolie 500 ml – Klar

 • Dagens pris: 109,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179,-, nu kun 109,-.
  Du sparer 70 kr. / 39 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Flutschi Orgy Massageolie 500 ml – Klar til kun 109,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flutschi Orgy Massageolien er det perfekte valg til jer, der ønsker en langvarig glideevne eller har frække lege med flere partnere på samme tid. Hæld en god håndfuld udover din(e) partner(e) og leg så længe I lyster. Orgy "olien" er vandbaser…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Kama Sutra Massageolie 236 ml – Klar

Næste anbefaling er “Kama Sutra Massageolie 236 ml – Klar”.

Dagens bedste tilbud på “Kama Sutra Massageolie 236 ml – Klar” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 229,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kama Sutra Massageolie består af rene æteriske olier, specielt blandet for at skabe den bedste virkning på sind, krop og sjæl og er ideel til sensuel massage og fræk forførelse. Massageolien styrker og plejer huden med nærende E-vitamin….

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Sinful Mandel Massageolie 200 ml – Gul

 • Dagens pris: 149,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Mærke: Sinful
 • Farve: Gul

Produkt nummer 4 på vores “massageolie-liste” er Sinful Mandel Massageolie 200 ml – Gul som du lige nu kan købe for 149,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Sinful Mandel Massageolie er et oplagt valg til brug ved erotisk kropsmassage og forførende forspil. Olien er let parfumeret med mandel duft samt rig på E-vitamin, som plejer huden og hjælper den med at opretholde sin naturlige elasticitet. Sinful…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: Swede Senze Massageolie 150 ml

Sidste produkt på vores liste er Swede Senze Massageolie 150 ml som vi har fundet til 99,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab en sensuel stemning og få en intim aften med en skøn massage, når I bruger denne Senze massageolie fra Swede til at vække sanserne.
Vælg imellem adskillige dufte og få inspiration til at gnide og kærtegne hele natten lang.  Tag hånd om din part…

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste massageolie i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse massageolie:

Dyreste Massageolie på listen er Økologisk Basis Massageolie 2 (2500 ml.) fra Den Intelligente Krop med en pris på 899.00. Billigste udvalgte Massageolie er Lansinoh Earth Friendly Baby Shea Butter Massageolie – 125 ml som du kan købe for 29.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 870 kr.
Ovenstående Massageolie data og priser er hentet fra 21 butikker (Sinful.dk, SMRS.dk, NiceHair.dk, Helsebixen.dk, Din6shop.dk, Bandageshoppen.dk, Funtoys, Apuls.dk, Helsegrossisten.dk, AltErTysTys.dk, ORION Erotik Shop, WiStore, Secretly.dk, Hobbix.dk, Med24, Plusshop.dk, Sexshop.dk, Helsehelse.dk, Den Intelligente Krop, Helsam, Flenci.dk). Alle Massageolie tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massageolie guides:

Fandt du ikke det rigtige Massageolie blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massageolie: