Hok.dk » Alle guides » Helse » Restitution » Massageudstyr » Massagemåtte

Bedste Massagemåtte: Se top 5

(opdateret september 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde massagemåtter. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på massagemåtter | ✅ Massagemåtte-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

1: Massagemåtte m/varmefunktion – 3 massage zoner – fjernbetjening

 • Dagens pris: 249,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 449,-, nu kun 249,-.
  Du sparer 200 kr. / 44 %
 • Fundet hos Satana.dk

Vores første anbefaling er “Massagemåtte m/varmefunktion – 3 massage zoner – fjernbetjening” som lige nu er på tilbud hos Satana.dk.

Her er prisen sat ned med 44 % og kan altså fås for kun 249,- – en besparelse på 200 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Massagemåtte til kropsmassage, stol / bilsæde Denne fuld-massagemåtte giver dig mulighed for at få noget skøn wellness massage direkte i sofaen eller i bilen når du på farten.
Sæt måtten godt i bilsædet eller spred den ud på din sofa, lænestol eller seng…

Se hos Satana.dk ❯❯

2: Elektrisk massagemåtte blød og polstret 171 x 57 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Elektrisk massagemåtte blød og polstret 171 x 57 cm til kun 699,- kr.

 • Elektrisk massagemåtte på 171 x 57 cm
 • 10 vibrationsmotorer fordelt over 4 zoner
 • Individuel massage med 2 varmezoner
 • Fleksibel og nem at bruge
 • Autosluk-funktion efter 15 minutter

Den elektriske massagemåtte blød og polstret med målene 171 x 57 cm er en afslappende og terapeutisk måde at løsne spændinger og infiltrationer i kroppen. Med hele 10 vibrationsmotorer, der er fordelt over 4 zoner til nakke/skuldre, ryg, lænd og ben, kan du opleve en afslappende fornemmelse i hele kroppen. Efter bare 15 minutter på massagemåtten kan du føle et boost af fornyet energi og en afspænding af kroppen.

Massagemåtten er designet til individuel massage, så du kan vælge at få en fuld helkrops massage eller blot aktivere de 4 zoner enkeltvis efter behov. Der er også 2 separate varmezoner i ryggen, der giver ekstra velvære og hjælper med at mindsker stivhed og ømmer muskler.

Massagemåtten er yderst fleksibel og kan bruges på langs i sofaen, sengen eller direkte på gulvet. Der er også stropper på bagsiden, så du kan fastgøre den til en lænestol. Det er nemt at bruge massagemåtten – tilslut den til en stikkontakt, tryk på on/off og vælg et af de 5 programmer, vælg intensitet, aktiver varmen og de 4 kropszoner alt efter behov og ønsker.

Den elektriske massagemåtte er ekstra blød og polstret, hvilket gør den komfortabel at bruge i længere tid. Den måler 171 x 57 x 5,5 cm og kan foldes sammen for nem opbevaring. Massagemåtten er også udstyret med en autosluk-funktion efter 15 minutter.

Så hvis du har brug for en afslappende og terapeutisk massageoplevelse i dit eget hjem, så er dette produktet for dig.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Massagemåtte med varmefunktion til nakke, ryg, lænd og ben

 • Dagens pris: 799,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1299,-, nu kun 799,-.
  Du sparer 500 kr. / 38 %
 • Fundet hos Satana.dk

Næste anbefaling er “Massagemåtte med varmefunktion til nakke, ryg, lænd og ben”.

Dagens bedste tilbud på “Massagemåtte med varmefunktion til nakke, ryg, lænd og ben” har vi fundet hos Satana.dk hvor prisen lige nu er 799,- kr.

 • Elektrisk massagemåtte med varmefunktion
 • 20 roterende massagehoveder og 9 indstillinger
 • Velegnet til nakke, ryg, lænd og ben
 • Effekt på 36 W og let at transportere
 • Lindre muskelsmerter og forbedrer blodcirkulationen

Massagemåtte med varmefunktion til nakke, ryg, lænd og ben er en elektrisk massagemåtte, der er designet til at give dig den ultimative afslapning og velvære. Med dens 20 roterende massagehoveder og 9 forskellige indstillinger er der rig mulighed for at finde den perfekte massage til dine specifikke behov.

Denne massagemåtte er velegnet til brug, mens du sidder eller ligger ned, og dens varmefunktion kan tændes og slukkes efter behov. Den er lavet af polyester og skum og er let og behagelig at anvende.

Når du føler dig træt og spændt i nakke, ryg, lænd eller ben, kan denne massagemåtte være en stor hjælp. Den er specialdesignet til at lindre muskelsmerter og fjerne ømheden i kroppen. Den forbedrer også blodcirkulationen og mindsker muskelspændinger.

Massagemåtten har en effekt på 36 W, og dens mål er 51 x 20 x 36 cm. Den vejer ca. 3 kg og kan nemt transporteres og opbevares. Den er perfekt til at bruge derhjemme eller på kontoret.

Det er vigtigt at bemærke, at massagemåtten ikke kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen, men den kan aftørres med en fugtig klud. Fragtvægten er 3,6 kg, og dens størrelse er 51 × 36 × 20 cm.

Se hos Satana.dk ❯❯

4: MEDISANA MM 825 – massage mat

 • Dagens pris: 612,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Medisana

Produkt nummer 4 på vores “massagemåtte-liste” er MEDISANA MM 825 – massage mat som du lige nu kan købe for 612,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Denne MM 825-massagemåtte fra Medisana vil forbedre dit velvære efter en stressfuld dag.
Massageeffekten er især god til at behandle stramme muskler og udmattet væv.
Fire massagezoner (øvre ryg, nedre ryg, lår, lægge), som kan reguleres separat.
Kombinationen af massage og varme helt ideel til en effektiv og afslappende seance.
Indstillingerne kan nemt justeres ved hjælp af den brugervenlige fjernbetjening Produktmål: 180 x 62 x 10 cm (L x B x H) Strømforsyning: 100 – 240 V Frekvens: 50 / 60 Hz Strømforbrug: 14,4 W Automatisk slukning: Efter omtrent 15 minutter Opbevaringstemperatur: 0 °C – maks.
40 °C Stof: Polyester: 100%…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Zikko Dr. Rock Pad Bian Stone massagemåtte

Sidste produkt på vores liste er Zikko Dr. Rock Pad Bian Stone massagemåtte som vi har fundet til 4999,- hos Gixmo.dk.

Se hos Gixmo.dk ❯❯

Massagemåtter fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 5 bedste massagemåtter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige massagemåtte til dine behov: