Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde massagelys. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle massagelys tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: YesforLov Massagelys 120 g – Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Sinful.dk.

Her kan “YesforLov Massagelys 120 g – Hvid” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt romantikken i højsædet og giv hinanden sensuel massage med den smeltede olie fra et af de populære YESforLOV massagelys. Udforsk hinandens kroppe i skæret af det tændte massagelys, og lad jer forføre af de pirrende dufte. Den smeltede planteolie er…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Lelo Luksus Varmende Massagelys 150 g – Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Lelo Luksus Varmende Massagelys 150 g – Hvid til kun 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Giv hinanden en varm og forførende massage med LELO's varmende massagelys.
Perfekt til hedt forspil og intim kropskontakt.Massagelyset består af 150 ml størknet massageolie.
Tænd lyset og lad det være tændt i omkring 15 minutter.
Pust herefter lyset…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Sinful Vanilje Massagelys 30 g – Hvid

  • Dagens pris: 79,- kr.
  • Fundet hos Sinful.dk
  • Mærke: Sinful

Næste anbefaling er “Sinful Vanilje Massagelys 30 g – Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Sinful Vanilje Massagelys 30 g – Hvid” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt scenen til en forførende aften med levende lys og sensuel og udforskende massage med et Sinful massagelys. Massagelyset er den perfekte anledning til romatik eller måske som hed opvarmning til sex. Lad den blide duft af vanilje sprede sig, mens mass…

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: YESforLOV Massagelys

  • Dagens pris: 195,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 239.00, nu kun 195,-.
    Du sparer 44 kr. / 18 %
  • Fundet hos Sexshop.dk

Produkt nummer 4 på vores “massagelys-liste” er YESforLOV Massagelys som du lige nu kan købe for 195,- hos Sexshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Tænd lyset og brug den smeltede fløjlsbløde voks til at give en fræk og lun massage til din partner. Perfekt til et dejligt forspil, hvor I fokuserer på hinandens nydelse på en intim og utrolig romantisk facon. Elegant design med smart hældetud….

Se hos Sexshop.dk ❯❯

5: LELO Massagelys

Forhandlerens beskrivelse:
Varmende massagelys til sensuel og forførende massage – som en del af jeres forspil 150 ml størknet massage-olie i flot glasbeholder – nok til mange gange og med en brændetid på ca. 36 timer Indeholder abrikoskerne-olie, sheasmør, parfume og soya-vo…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

6: Lust Massagelys Med Vanilje Duft

  • Dagens pris: 79,20 kr.
  • Fundet hos Alor.dk

Sidste produkt på vores liste er Lust Massagelys Med Vanilje Duft som vi har fundet til 79,20 hos Alor.dk.

Se hos Alor.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste massagelys i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse massagelys:

Dyreste Massagelys på listen er Lelo Luksus Varmende Massagelys 150 g – Hvid fra Sinful.dk med en pris på 249.00. Billigste udvalgte Massagelys er PicoBong Massagelys som du kan købe for 23.20 hos Alor.dk. Forskellen på de to priser er 225.8 kr. – de 6 Massagelys vi har fundet koster i gennemsnit 397.73 kr.
Ovenstående Massagelys data og priser er hentet fra 6 butikker (Sinful.dk, Sexshop.dk, Alor.dk, ORION Erotik Shop, AltErTysTys.dk, SMRS.dk). Alle Massagelys tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massagelys guides:

Fandt du ikke det rigtige Massagelys blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massagelys:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk