Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Marcus havestol. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Marcus havestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Marcus Havesæt M. 6 Havestole Inkl. Hvide Hynder, Naturfarvet

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk.

Her kan “Marcus Havesæt M. 6 Havestole Inkl. Hvide Hynder, Naturfarvet” fås til 15099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Marcus er et luksuriøst spisebordssæt med stil, som består af et rundt spisebord og seks lænestole med tilhørende hynder.
Spisebordssættet Marcus passer lige så godt ind i udestuen, som på terrassen og bliver en hyggelig samlingsplads for hele familien.
S…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: Marcus Havestol M. Hynde, Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk, hvor du kan købe Marcus Havestol M. Hynde, Grå til kun 1899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
BEMÆRK, AT DENNE STOL KUN SÆLGES PARVIS OG DER SKAL DERFOR BESTILLES 2, 4 ELLER 6 STK.
Marcus er en luksuriøs lænestol med tilhørende hynde.
Lænestolen Marcus passer lige så godt som fritstående lænestol som til spisebordet.
Uanset hvad den bruges til til…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

3: Marcus Havemøbelsæt M. 4 Havestole M. Hynder

Næste anbefaling er “Marcus Havemøbelsæt M. 4 Havestole M. Hynder”.

Dagens bedste tilbud på “Marcus Havemøbelsæt M. 4 Havestole M. Hynder” har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk hvor prisen lige nu er 11399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Marcus er et luksuriøst havemøbelsæt med stil, som består af et rektangulært havebord og fire havestole med tilhørende hynder.
Sættet Marcus passer lige så godt ind i udestuen, som på terrassen og bliver en hyggelig samlingsplads for hele familien.
Sættet…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

4: Marcus Havesæt M. 6 Light Havestole M. Hynder, Sort

Produkt nummer 4 på vores “Marcus havestol-liste” er Marcus Havesæt M. 6 Light Havestole M. Hynder, Sort som du lige nu kan købe for 12799,- hos MyHomeMøbler.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Marcus er et luksuriøst spisebordssæt med stil, som består af et rundt spisebord og seks havestole med tilhørende hynder.
Spisebordssættet Marcus passer lige så godt ind i udestuen, som på terrassen og bliver en hyggelig samlingsplads for hele familien.
S…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

5: Marcus Loungesæt M. To Havestole Og Bord, Sort

Sidste produkt på vores liste er Marcus Loungesæt M. To Havestole Og Bord, Sort som vi har fundet til 3999,- hos MyHomeMøbler.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Marcus er et luksuriøst loungesæt bestående af en hjørnesofa med åben ende, et sofabord, to loungestole samt tilhørende hynder og rygpuder.
Loungesættet Marcus passer lige så godt ind i udestuen som på terrassen og bliver en hyggelig samlingsplads for hel…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Marcus havestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Marcus havestol:

Dyreste Marcus Havestol på listen er Marcus Havesæt M. 6 Havestole M. Hynder, Grå fra MyHomeMøbler.dk med en pris på 15199.00. Billigste udvalgte Havestol er Marcus Light Havestol M. Hynde, Sort som du kan købe for 1399.00 hos MyHomeMøbler.dk. Forskellen på de to priser er 13800 kr.
Ovenstående Marcus Havestol data og priser er hentet fra 1 butikker (MyHomeMøbler.dk). Alle Marcus Havestol tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Havestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Havestol blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Havestol: