Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Laforma sofabord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laforma sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LAFORMA Disset sofabord – natur akacietræ og metal, rektangulær (125×70)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Boboonline.dk.

Her kan “LAFORMA Disset sofabord – natur akacietræ og metal, rektangulær (125×70)” fås til 3089,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi er glade for at kunne præsentere dette Disset sofabord for dig.
Det rektangulære sofabord er fra Laforma, og har en bordplade lavet i massivt akacietræ i bleget naturlig finish og fine ben i metal. Her får du et stilrent sofabord i moderne design, som…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: LAFORMA Plum sofabord – klar/sølv glas/stål, rektangulær (120×70)

Anden anbefaling har vi fundet hos Boboonline.dk, hvor du kan købe LAFORMA Plum sofabord – klar/sølv glas/stål, rektangulær (120×70) til kun 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi er glade for at kunne præsentere dette Plum sofabord for dig.
Det rektangulære sofabord er fra Laforma, og har en bordplade i klart hærdet glas, og fine ben i sølvfarvet forkromet stål. Her får du et stilrent sofabord i moderne design, som du kan have…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

3: LAFORMA Surf sofabord – hvid/natur træ, oval (120×70)

Næste anbefaling er “LAFORMA Surf sofabord – hvid/natur træ, oval (120×70)”.

Dagens bedste tilbud på “LAFORMA Surf sofabord – hvid/natur træ, oval (120×70)” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 3897,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi er glade for at kunne præsentere dette Surf sofabord for dig.
Det ovale sofabord er fra Laforma, og har en bordplade i hvidt matlakeret træ, og fine ben i naturfarvet træ med asketræsstruktur.
Her får du et stilrent sofabord i moderne design, som du ka…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: LAFORMA Thais sofabord – grå minditræ, rund (Ø80)

Sidste produkt på vores liste er LAFORMA Thais sofabord – grå minditræ, rund (Ø80) som vi har fundet til 2579,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi er glade for at kunne præsentere dette Thais sofabord for dig.
Det runde sofabord er fra Laforma, og er lavet i naturligt gråvasket massivt minditræ.
Bemærk den lille forhøjning på bordpladens kant.
Flot, synes du ikke? Her får du et stilrent sofabord…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Laforma sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Laforma sofabord:

Dyreste Laforma Sofabord på listen er Tulsi, Sofabord by LaForma (H: 38 cm. B: 120 cm. L: 70 cm., Natur/Klar) fra Likehome.dk med en pris på 4599.00. Billigste udvalgte Sofabord er LAFORMA kvadratisk Tilo sofabord – klar glas og sort metal (60×60) som du kan købe for 949.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 3650 kr. – de 4 Laforma Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 15716.5 kr.
Ovenstående Laforma Sofabord data og priser er hentet fra 2 butikker (Boboonline.dk, Likehome.dk). Alle Laforma Sofabord tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Laforma:

Er du vild med Laforma, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Laforma: