Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde lændestøtte. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lændestøtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Backonfy stol lændestøtte – åndbar, ergonomisk og let

  • Dagens pris: 69,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 89.00, nu kun 69,-.
    Du sparer 20 kr. / 22 %
  • Fundet hos Capida.dk

Vores første anbefaling er “Backonfy stol lændestøtte – åndbar, ergonomisk og let” som lige nu er på tilbud hos Capida.dk.

Her er prisen sat ned med 22 % og kan altså fås for kun 69,- – en besparelse på 20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Backonfy stol lændestøtte – åndbar, ergonomisk og let…

Se hos Capida.dk ❯❯

2: Rygstrækker & lændestøtte – massage og smertelindring

  • Dagens pris: 129,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 199.00, nu kun 129,-.
    Du sparer 70 kr. / 35 %
  • Fundet hos Satana.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Satana.dk, hvor du kan købe Rygstrækker & lændestøtte – massage og smertelindring til kun 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rygstrækker – udstrækning af ryg og lænd Denne smarte rygstrækker (back stretcher) er et ergonomisk designet massageapparat til massage, afslapning og smertelindring af øvre ryg og lændehvirvelsøjlen.
Den udstrækker ryggen på en behagelig måde og løsner…

Se hos Satana.dk ❯❯

3: Gamerstol med teleskopisk fodstøtte, ergonomisk, nakkestøtte, lændestøtte, sort og hvid

Næste anbefaling er “Gamerstol med teleskopisk fodstøtte, ergonomisk, nakkestøtte, lændestøtte, sort og hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Gamerstol med teleskopisk fodstøtte, ergonomisk, nakkestøtte, lændestøtte, sort og hvid” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 2199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Egenskaber :Farver: Sort og hvidMaterialer: Skum med høj densitet, nylon, stål, PUStolens dimensioner: 67 x 66 x (116-126) cm (L x B x H)Sæde / gulvhøjde: 47-57 cmSæde dimensioner: 50 x 52 cm (L x B)Ryglæn højde: 71 cmDiameter på hjul: 50 mmStatisk belast…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Gamingstol i Ergonomisk Design, Justerbar Nakkestøtte, Lændestøtte, Belastningskapacitet Op Til 150 Kg, Sortblå

Sidste produkt på vores liste er Gamingstol i Ergonomisk Design, Justerbar Nakkestøtte, Lændestøtte, Belastningskapacitet Op Til 150 Kg, Sortblå som vi har fundet til 2499,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Produkt beskrivelse Farvenavn: Sort-Blå Det bedste til det bedste Hvis du vil være den bedste i den virtuelle verden, har du brug for det rigtige udstyr i den virkelige verden.
En ideel spilopsætning inkluderer ikke kun en kraftig CPU eller et grafikkort…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste lændestøtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse lændestøtte:

Dyreste Lændestøtte på listen er Sanus Kontorstol med læderbetræk og justerbar lændestøtte fra Gloria Mundi Care med en pris på 6375.00. Billigste udvalgte Lændestøtte er InnovaGoods Tourmabelt Termisk Lændestøtte som du kan købe for 35.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 6340 kr. – de 4 Lændestøtte vi har fundet koster i gennemsnit 4109.75 kr.
Ovenstående Lændestøtte data og priser er hentet fra 10 butikker (Capida.dk, Satana.dk, Lammeuld.dk, Bandageshoppen.dk, Gloria Mundi Care, Apuls.dk, Med24, Helsebixen.dk, Dealshoppen, Plusshop.dk). Alle Lændestøtte tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lændestøtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Lændestøtte blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lændestøtte:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk