Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde lændepude. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lændepude tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lændepude

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Lændepude” fås til 195,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

3: Gamingstol, skrivebordsstol med fodstøtte, nakkestøtte og lændepude

Næste anbefaling er “Gamingstol, skrivebordsstol med fodstøtte, nakkestøtte og lændepude”.

Dagens bedste tilbud på “Gamingstol, skrivebordsstol med fodstøtte, nakkestøtte og lændepude” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 2199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Cool look: Det blå-sorte farvemønster og det udskårne design på toppen af €‹€‹ryglænet minder om sportspladserne i en racerbil. Så hvert videospil begynder professionelt, og uanset hvordan det kører, med denne stol er du allerede en vinder!Maksimal komf…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: TEMPUR lændepude

Sidste produkt på vores liste er TEMPUR lændepude som vi har fundet til 795,- hos LivetSomSenior.

Forhandlerens beskrivelse:
TEMPUR® Lændepuden er udviklet specielt til at forme sig optimalt omkring din lænd når du sidder ned.
TEMPUR® materialet er en type skum, som er trykaflastende.
Kombinationen af Lændepudens anatomiske form og TEMPUR® materialets støttende og trykaflast…

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste lændepude i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse lændepude:

Dyreste Lændepude på listen er Gamingstol, skrivebordsstol med fodstøtte, nakkestøtte og lændepude fra Lammeuld.dk med en pris på 2199.00. Billigste udvalgte Lændepude er Lændepude som du kan købe for 195.00 hos LivetSomSenior. Forskellen på de to priser er 2004 kr. – de 4 Lændepude vi har fundet koster i gennemsnit 1612 kr.
Ovenstående Lændepude data og priser er hentet fra 10 butikker (LivetSomSenior, Den Intelligente Krop, Lammeuld.dk, Erling Christensen Møbler, Gloria Mundi Care, Apuls.dk, Helsebixen.dk, Med24, Drømmeland, Sengekompagniet). Alle Lændepude tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lændepude guides:

Fandt du ikke det rigtige Lændepude blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lændepude:

Når vi sidder ned i løbet af dagen, har mange af os det med at falde lidt sammen.

Det gælder både, når vi sidder i mange timer på kontoret, ved middagsbordet og spiser, eller når vi er ude at køre. Har man tendens til at sidde og falde sammen, kan det være hårdt for ryggen. Den kan nemlig ikke lide at blive ”trykket sammen”, hvorfor stillingen er uhensigtsmæssig for os og kan resultere i rygsmerter. Ved at bruge en lændepude kan man lave om på det uhensigtsmæssige mønster, det er at sidde og falde sammen.

Læs mere om puden herunder og bliv klogere på, hvordan det kan være en hjælp for mange af os

Alle lændepuder:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“104”]

Hvad er en lændepude?

Lændepuden, der også kaldes rygpude, kan beskrives som en pude, der er udformet, så den giver ryggen – lænden – bedst mulig støtte, når man sidder ned.

Så når man sætter sig ned, kan man med fordel placere en sådan pude mellem sin lænd og ryglænet. Puden vil da støtte ind på den nedre del af ryggen, og man vil derpå tvinge sin krop til at sidde mere oprejst

Hvorfor hjælper en lændepude?

Når man vælger at anskaffe sig og bruge en sådan rygpude, er man godt på vej til at gøre noget godt for sin ryg. Det kan være svært at sidde ergonomisk korrekt i mange timer, for eksempel i et kontorjob. Eller hvis man er gangbesværet og/eller kørestolsbruger og sidder ned det meste af dagen.

Det kan være rigtig hårdt for ryggen, og man kan ende ud i lænde- og rygsmerter, der kan være svære at komme af med igen. Netop fordi, man ubevidst kommer til at falde sammen, når man sidder ned. Derfor er det en fordel at bruge den skrå pude med de bløde kurver.

For den giver netop den støtte, som lænden og ryggen har stor gavn af, uden at man hele tiden skal huske på at ”sidde pænt”.

Sagt med andre ord kan den:

  • Sørge for, at man sidder ergonomisk korrekt
  • Skåne ryggen for de uhensigtsmæssige siddestillinger, der kan give gener og smerter
  • Med tiden hjælpe med at styrke ryggen og dens muskulatur

Hvem kan have gavn af at bruge en lændepude?

Puden kan være til gavn for mange typer mennesker. Vi har alle sammen gavn af at sidde ergonomisk korrekt.

Så har man tendens til at sidde og falde sammen, og hvis man sidder meget ned i løbet af en dag, så fortvivl ikke.

Her kan en lændepude vise sig at have en gavnlig effekt. Og det er både til brug ved spisebordet, på arbejde, i bilen, i sofaen, i kørestolen, i seniorstolen – eller hvor man sidder i løbet af en dag.

Og den er let at have med sig, ligesom der findes lændepuder i forskellige størrelser og til forskellige behov. Man kan få den oplevelse, at det føles lidt hårdt for ryggen at komme i gang med at bruge rygpuden. Det er fordi, ryggen er kommet på arbejde. I og med, man tvinger kroppen til at sidde mere oprejst, vil der være behov for lidt tilvænningstid.

Til gengæld er man godt på vej til at give sin ryg rigtig gode ergonomiske betingelser, der med tiden helt sikkert vil komme en til gode

Hjælp & Vejledning til Lændepuder

3 Simple Tricks Mod Rygsmerter https://www.youtube.com/watch?v=5RpoIA8ppOc TEMPUR Rygpude/Lændepude https://www.youtube.com/watch?v=TdXtgzcbr1k

Lændepude til støtte af ryggen

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk