Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde kompressionsstrømper. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kompressionsstrømper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sigvaris Gummihandsker Til Kompressionsstrømper X-Large (1 stk)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Sigvaris Gummihandsker Til Kompressionsstrømper X-Large (1 stk)” fås til 45,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gummihandsker der minimerer risiko for skade ved påføring af støtte- og kompressionsstrømper….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Sigvaris Gummihandsker Til Kompressionsstrømper Medium (1 stk)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Sigvaris Gummihandsker Til Kompressionsstrømper Medium (1 stk) til kun 45,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gummihandsker der minimerer risiko for skade ved påføring af støtte- og kompressionsstrømper….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Kompressionsstrømper 18-21 mmHg | NV620

Næste anbefaling er “Kompressionsstrømper 18-21 mmHg | NV620”.

Dagens bedste tilbud på “Kompressionsstrømper 18-21 mmHg | NV620” har vi fundet hos Bandageshoppen.dk hvor prisen lige nu er 300,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Novamed® NV620 kompressionsstrømper 18-21 mmHg Kompressionsstrømpe klasse 1 er medicinsk udviklet for at afhjælpe og forhindre udvikling af sygdom forbundet med dårlig blodcirkulation i benene som f.eks.
åreknuder og blodpropper.
Ved at vælge kompression…

Se hos Bandageshoppen.dk ❯❯

4: Kompressionsstrømper 23-33 mmHg | NV660

Sidste produkt på vores liste er Kompressionsstrømper 23-33 mmHg | NV660 som vi har fundet til 189,- hos Bandageshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Novamed® NV660 kompressionsstrømper 23-33 mmHg Kompressionsstrømper – også kaldet støttestrømper – er en særlig strømpe, som hjælper med at øge blodcirkulationen i benene.
Det er et veldokumenteret hjælpemiddel, som de fleste mennesker kan få glæde af….

Se hos Bandageshoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kompressionsstrømper i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kompressionsstrømper:

Dyreste Kompressionsstrømper på listen er Kompressionsstrømper | FS4+ fra Bandageshoppen.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Kompressionsstrømper er Day Kompressionsstrømper 43-37 som du kan købe for 25.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 474 kr. – de 4 Kompressionsstrømper vi har fundet koster i gennemsnit 1374.78 kr.
Ovenstående Kompressionsstrømper data og priser er hentet fra 8 butikker (Helsebixen.dk, Bandageshoppen.dk, Netspiren, Med24, Helsam, ShopWithSocks, Plusshop.dk, ScandiHills.dk). Alle Kompressionsstrømper tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kompressionsstrømper guides:

Fandt du ikke det rigtige Kompressionsstrømper blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kompressionsstrømper:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk