Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde kørestol. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kørestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kørestol, model Marlin

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Senior24.dk.

Her kan “Kørestol, model Marlin” fås til 3295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Standard kørestol med kraftige 24″ hjul og masser af justeringsmuligheder, fås i 3 bredder. Marlin er robust kørestol med mange justeringsmuligheder og store 24″ drivhjul. Marlin kørestolen minder meget om vores Dolphin kørestol, men er billigere, hvil…

Se hos Senior24.dk ❯❯

2: Kørestol, letvægt med vinklet ryglæn, model Barracuda

Anden anbefaling har vi fundet hos Senior24.dk, hvor du kan købe Kørestol, letvægt med vinklet ryglæn, model Barracuda til kun 5495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kørestol letvægts i aluminium med kraftige 24″ hjul og justérbart ryglæn, får i 4 bredder. Barracuda kørestolen er ligesom Dolphin en letvægts kørestol i meget høj kvalitet.
Den er bygget på en kraftig aluminiumsramme og udstyret med store 24″ drivhjul…

Se hos Senior24.dk ❯❯

3: Standard kørestol Tomtar

Næste anbefaling er “Standard kørestol Tomtar”.

Dagens bedste tilbud på “Standard kørestol Tomtar” har vi fundet hos Senior24.dk hvor prisen lige nu er 3495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Robust standard kørestol i god tysk kvalitet med kraftige 24″ hjul og fine justeringsmuligheder, fås i 4 bredder. Her er vores gedigne standard kørestol i god tysk kvalitet fra Tomtar.
Kørestolen har rigtigt gode indstillingsmuligheder og robuste 24-t…

Se hos Senior24.dk ❯❯

4: Økonomi kørestol, model New Classic.

Produkt nummer 4 på vores “kørestol-liste” er Økonomi kørestol, model New Classic. som du lige nu kan købe for 2695,- hos Senior24.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Økonomi kørestol med kraftige 24″ hjul. Billig kørestol i god kvalitet. Vores New Classic kørestol er til dig, som har lejlighedsvis behov for en robust kørestol. New Classic kørestolen er en gedigen kørestol med store 24″ drivhjul med punkteringsfri dæk…

Se hos Senior24.dk ❯❯

5: Rollz Motion – Kombineret rollator og kørestol

Forhandlerens beskrivelse:
Rollz Motion rollator og kørestol i en samlet løsning. Rollz Motion Rollator er meget mere end en rollator, med et enkelt snuptag, så laver du den om til en stabil og komfortabel kørestol, som nemt monteres med de medfølgende fodstøtter. Vi har nu R…

Se hos Senior24.dk ❯❯

6: Letvægts kørestol, model Dolphin

Sidste produkt på vores liste er Letvægts kørestol, model Dolphin som vi har fundet til 4295,- hos Senior24.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Letvægts kørestol i aluminium med kraftige 24″ hjul og masser af justeringsmuligheder, fås i 4 bredder. Dolphin er vores bedste letvægts kørestol. Den er bygget på en kraftig aluminiumsramme og udstyret med store 24″ drivhjul med massive punktérfri dæk….

Se hos Senior24.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kørestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kørestol:

Dyreste Kørestol på listen er Trekinetic GT-3 Kørestol (GT3) – sammenklappelig fra Gloria Mundi Care med en pris på 60250.00. Billigste udvalgte Kørestol er Trekinetic GTE Elektrisk Kørestol – nu også med hvide dæk (Cadillac-modellen) – sammenklappelig som du kan købe for 0.00 hos Gloria Mundi Care. Forskellen på de to priser er 60250 kr. – de 6 Kørestol vi har fundet koster i gennemsnit 24779.67 kr.
Ovenstående Kørestol data og priser er hentet fra 5 butikker (Senior24.dk, Gloria Mundi Care, LivetSomSenior, Legen.dk, Proshop.dk). Alle Kørestol tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kørestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Kørestol blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kørestol:

Både unge og ældre kan komme i situationer, hvor en kørestol er blevet en nødvendighed i hverdagen.

Enten i en periode eller mere permanent. Det kan være i forbindelse med en skade, en operation, eller en kronisk sygdom eller tilstand, der sætter bevægeapparatet helt eller delvist ud af spil.

Er det til den mere permanente løsning, kan muligheden for at anskaffe sig sin egen kørestol være oplagt.

Dette i forhold til den, man kan få bevilget fra kommunen, som måske er en brugt model, eller måske ikke helt svarer til ens ønsker og behov. Men hvad kan de forskellige kørestole, og hvilken type kan man få mest gavn og glæde af? Det vil vi se nærmere på i det følgende. Guiden er præsenteret i samarbejde med kørestol.dk – Danmarks kørestol guide.

Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger kørestol?

Vi alle sammen kender kørestolen. Men man tænker nok ikke så meget over, hvilke egenskaber de forskellige typer stole har, hvis man ikke har haft med dem at gøre. Men der er mange forskellige mulige egenskaber og funktioner, der er relevante at være opmærksom på.

For eksempel, hvor let stolen skal være, hvor bred eller smal den skal være og hvilke indstillingsmuligheder der skal være mulighed for.

Skal armlæn, benstøtter og hovedstøtte kunne justeres? Skal sæde og ryglæn have flere indstillingsmuligheder? Derudover kan man også kigge på komforten. Hvor stor komfort skal der være – hvor meget tid kommer man til at tilbringe i kørestolen? Og skal den kunne klappes sammen? En anden og væsentlig ting er desuden at overveje, om det er en manuel eller eldrevet udgave af kørestolen, man skal have.

Alt i alt handler det om at finde ud af, hvilke funktioner og typer, der bedst kan opfylde ens ønsker og behov.

Og hvilket prisleje, stolen kan ligge i

Skal jeg have en manuel eller eldreven udgave?

Kniber det med kræfterne til at kunne komme rundt i en manuel kørestol selv, er fordelene ved en eldreven udgave til at få øje på. Med en sådan er man mere uafhængig af andre – mere selvstændigt hjulpet.

Derudover er en sådan udviklet, så man sidder komfortabelt i den, og der er typisk mange indstillingsmuligheder, så den passer brugeren godt. Den har desuden et joystick på armlænet, som gør det enkelt og trygt at styre stolen, når man er på farten.

På den måde har man en god og komfortabel stol, hvorfra man kan styre sig rundt, opleve dagen og få klaret sine ærinder. Til gengæld koster en el-kørestol også noget mere end en manuel en af slagsen. Hvis ikke man får en bevilget, kan prisen derfor have stor betydning i valget mellem manuel eller eldreven udgave.

Der findes også mange gode manuelle kørestole. Mange er lavet i let materiale og med gode hjul, der gør det praktisk for såvel bruger at køre den, som hjælper at skubbe stolen rundt. Derudover kan god komfort og mange indstillingsmuligheder, som nævnt ovenfor, være med til at gøre de manuelle typer til en attraktiv hjælpemulighed. Desuden vil en manuel stol ofte være sammenklappelig – og for eksempel lettere at have med i en almindelig personbil.
Af tilbehør kan det være smart at medkøbe en kørestolsrampe, ligesom det også kan være en god ide med enten en kilepude eller rygpude da man skal sidde mange timer i stolen

Hjælp & Vejledning

Permobil F3-Corpus: Elektrisk Kørestol
https://www.youtube.com/watch?v=ZMRnH0sH7TQ&t
Marlin: Sammenklappelig Kørestol
https://www.youtube.com/watch?v=YLG0oiZLJNk
Dolphin: Letvægts-kørestol
https://www.youtube.com/watch?v=_iGA5avY3hE

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk