Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde kørestol. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kørestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Letvægts kørestol i aluminium

  • Dagens pris: 3995,- kr.
  • Fundet hos Senior24.dk
  • Materiale: Aluminium

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Senior24.dk.

Her kan “Letvægts kørestol i aluminium” fås til 3995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Letvægts kørestol i aluminium med kraftige 24″ hjul og masser af justeringsmuligheder, fås i 4 bredder. Her finder du vores gedigne letvægts kørestol fra tyske Tomtar med stel i aluminium, hvilket reducerer vægten med ca. 4 kilo i forhold til kørestol…

Se hos Senior24.dk ❯❯

2: Kørestol, letvægt med vinklet ryglæn, model Barracuda

Anden anbefaling har vi fundet hos Senior24.dk, hvor du kan købe Kørestol, letvægt med vinklet ryglæn, model Barracuda til kun 5495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kørestol letvægts i aluminium med kraftige 24″ hjul og justérbart ryglæn, får i 4 bredder. Barracuda kørestolen er ligesom Dolphin en letvægts kørestol i meget høj kvalitet.
Den er bygget på en kraftig aluminiumsramme og udstyret med store 24″ drivhjul…

Se hos Senior24.dk ❯❯

3: Standard kørestol Tomtar

Næste anbefaling er “Standard kørestol Tomtar”.

Dagens bedste tilbud på “Standard kørestol Tomtar” har vi fundet hos Senior24.dk hvor prisen lige nu er 3595,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Robust standard kørestol i god tysk kvalitet med kraftige 24″ hjul og fine justeringsmuligheder, fås i 4 bredder. Her er vores gedigne standard kørestol i god tysk kvalitet fra Tomtar.
Kørestolen har rigtigt gode indstillingsmuligheder og robuste 24-t…

Se hos Senior24.dk ❯❯

4: Caneo B Kørestol

Produkt nummer 4 på vores “kørestol-liste” er Caneo B Kørestol som du lige nu kan købe for 4595,- hos Senior24.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Caneo B kvalitets kørestol med kraftige 24″ hjul og masser af justeringsmuligheder, fås i 5 bredder – med og uden tromlebremser. Her finder du den gedigne Caneo B kørestol fra tyske Dietz.
Caneo B er velkendt for sin høje kvalitet og anvendes mange s…

Se hos Senior24.dk ❯❯

5: Letvægts kørestol, model Dolphin

Forhandlerens beskrivelse:
Letvægts kørestol i aluminium med kraftige 24″ hjul og masser af justeringsmuligheder, fås i 4 bredder. Dolphin er vores bedste letvægts kørestol. Den er bygget på en kraftig aluminiumsramme og udstyret med store 24″ drivhjul med massive punktérfri dæk….

Se hos Senior24.dk ❯❯

6: Rollz Motion – Kombineret rollator og kørestol

Sidste produkt på vores liste er Rollz Motion – Kombineret rollator og kørestol som vi har fundet til 8895,- hos Senior24.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Rollz Motion rollator og kørestol i en samlet løsning. Rollz Motion Rollator er meget mere end en rollator, med et enkelt snuptag, så laver du den om til en stabil og komfortabel kørestol, som nemt monteres med de medfølgende fodstøtter. Vi har nu R…

Se hos Senior24.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kørestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kørestol:

Dyreste Kørestol på listen er Rollz Motion – Kombineret rollator og kørestol fra Senior24.dk med en pris på 8895.00. Billigste udvalgte Kørestol er Kørestol, foldbar som du kan købe for 1.50 hos Sygeplejebutikken.dk. Forskellen på de to priser er 8893.5 kr.
Ovenstående Kørestol data og priser er hentet fra 6 butikker (Senior24.dk, LivetSomSenior, Børnenes Kartel, vvs.dk, Coolshop.dk, Sygeplejebutikken.dk). Alle Kørestol tilbud er opdateret i dag 25-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kørestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Kørestol blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kørestol:

Både unge og ældre kan komme i situationer, hvor en kørestol er blevet en nødvendighed i hverdagen.

Enten i en periode eller mere permanent. Det kan være i forbindelse med en skade, en operation, eller en kronisk sygdom eller tilstand, der sætter bevægeapparatet helt eller delvist ud af spil.

Er det til den mere permanente løsning, kan muligheden for at anskaffe sig sin egen kørestol være oplagt.

Dette i forhold til den, man kan få bevilget fra kommunen, som måske er en brugt model, eller måske ikke helt svarer til ens ønsker og behov. Men hvad kan de forskellige kørestole, og hvilken type kan man få mest gavn og glæde af? Det vil vi se nærmere på i det følgende. Guiden er præsenteret i samarbejde med kørestol.dk – Danmarks kørestol guide.

Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger kørestol?

Vi alle sammen kender kørestolen. Men man tænker nok ikke så meget over, hvilke egenskaber de forskellige typer stole har, hvis man ikke har haft med dem at gøre. Men der er mange forskellige mulige egenskaber og funktioner, der er relevante at være opmærksom på.

For eksempel, hvor let stolen skal være, hvor bred eller smal den skal være og hvilke indstillingsmuligheder der skal være mulighed for.

Skal armlæn, benstøtter og hovedstøtte kunne justeres? Skal sæde og ryglæn have flere indstillingsmuligheder? Derudover kan man også kigge på komforten. Hvor stor komfort skal der være – hvor meget tid kommer man til at tilbringe i kørestolen? Og skal den kunne klappes sammen? En anden og væsentlig ting er desuden at overveje, om det er en manuel eller eldrevet udgave af kørestolen, man skal have.

Alt i alt handler det om at finde ud af, hvilke funktioner og typer, der bedst kan opfylde ens ønsker og behov.

Og hvilket prisleje, stolen kan ligge i

Skal jeg have en manuel eller eldreven udgave?

Kniber det med kræfterne til at kunne komme rundt i en manuel kørestol selv, er fordelene ved en eldreven udgave til at få øje på. Med en sådan er man mere uafhængig af andre – mere selvstændigt hjulpet.

Derudover er en sådan udviklet, så man sidder komfortabelt i den, og der er typisk mange indstillingsmuligheder, så den passer brugeren godt. Den har desuden et joystick på armlænet, som gør det enkelt og trygt at styre stolen, når man er på farten.

På den måde har man en god og komfortabel stol, hvorfra man kan styre sig rundt, opleve dagen og få klaret sine ærinder. Til gengæld koster en el-kørestol også noget mere end en manuel en af slagsen. Hvis ikke man får en bevilget, kan prisen derfor have stor betydning i valget mellem manuel eller eldreven udgave.

Der findes også mange gode manuelle kørestole. Mange er lavet i let materiale og med gode hjul, der gør det praktisk for såvel bruger at køre den, som hjælper at skubbe stolen rundt. Derudover kan god komfort og mange indstillingsmuligheder, som nævnt ovenfor, være med til at gøre de manuelle typer til en attraktiv hjælpemulighed. Desuden vil en manuel stol ofte være sammenklappelig – og for eksempel lettere at have med i en almindelig personbil.
Af tilbehør kan det være smart at medkøbe en kørestolsrampe, ligesom det også kan være en god ide med enten en kilepude eller rygpude da man skal sidde mange timer i stolen

Hjælp & Vejledning

Permobil F3-Corpus: Elektrisk Kørestol
https://www.youtube.com/watch?v=ZMRnH0sH7TQ&t
Marlin: Sammenklappelig Kørestol
https://www.youtube.com/watch?v=YLG0oiZLJNk
Dolphin: Letvægts-kørestol
https://www.youtube.com/watch?v=_iGA5avY3hE