Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde knæbeskytter. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle knæbeskytter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HERO Knæbeskytter 2 stk.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos VVSproffen.dk.

Her kan “HERO Knæbeskytter 2 stk.” fås til 87,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndværker modelPresening udvendigLæder indvendigVelcro rem2 stk.
pak.Farve: Blå…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

2: Knæbeskytter 2 stk. GEL med velcro luk

Anden anbefaling har vi fundet hos Globaltools, hvor du kan købe Knæbeskytter 2 stk. GEL med velcro luk til kun 176,25 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kreator knæbeskytter 2 stk.
med GELKnæbeskytter letvægt kvalitetCE EN14404+A1 godkendt…

Se hos Globaltools ❯❯

3: Knæbeskytter 2 stk. professionel

Næste anbefaling er “Knæbeskytter 2 stk. professionel”.

Dagens bedste tilbud på “Knæbeskytter 2 stk. professionel” har vi fundet hos Globaltools hvor prisen lige nu er 190,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kreator knæbeskytter 2 stk.Polyethylen skumPolyester Elastik bånd…

Se hos Globaltools ❯❯

4: OX-ON Knæbeskytter basic sort/grå

Sidste produkt på vores liste er OX-ON Knæbeskytter basic sort/grå som vi har fundet til 159,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse knæbeskyttere er meget sildstærke og robuste, så de sikrer dig en god beskyttelse.Ydersiden er fremstillet af PU/nylon og indersiden i syntetisk læder.Knæbeskytterne er med en velcrolukning og er i størrelsen one size….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste knæbeskytter i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse knæbeskytter:

Dyreste Knæbeskytter på listen er FENTO 400 Knæbeskyttere fra Toolster.dk med en pris på 965.00. Billigste udvalgte Knæbeskytter er Melton Knæbeskyttere – Let’s Go – Sort m. Antiskrid – OneSize – Melton Beskyttelsesudstyr som du kan købe for 55.00 hos Kids world.dk. Forskellen på de to priser er 910 kr. – de 4 Knæbeskytter vi har fundet koster i gennemsnit 6050.89 kr.
Ovenstående Knæbeskytter data og priser er hentet fra 28 butikker (VVSproffen.dk, Globaltools, Davidsenshop.dk, Dorch Danola AS, Tooleto, Bandageshoppen.dk, Kids world.dk, KÆRE BØRN, Parcellet, MamaMilla.dk, Stokværk, Apuls.dk, Dania Bikes, Babysam.dk, Legekammeraten.dk, FC Beton, AktivVinter.dk, Babadut.dk, Homeshop.dk, Proshop.dk, Cykelpartner, Cykelexperten.dk, Dealshoppen, Toolster.dk, Toolworld.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, Naturebaby.dk). Alle Knæbeskytter tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knæbeskytter guides:

Fandt du ikke det rigtige Knæbeskytter blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knæbeskytter:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk