Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde klapsæde. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle klapsæde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pressalit Care PLUS klapsæde fastmonteret, hvid

  • Dagens pris: 2412,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Pressalit
  • Farve: Hvid

Første anbefaling på listen er fra mærket Pressalit.

Det bedste tilbud på “Pressalit Care PLUS klapsæde fastmonteret, hvid” vi har fundet er hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 2412,-

Forhandlerens beskrivelse:
Klapsædet er ideelt, hvor der er behov for en ekstra siddeplads, og hvor pladsen er minimal. Dette kan typisk forekomme i rum, hvor der ofte er behov for hvile – f.eks.
i køkkenet, elevatoren, korridoren eller til en af- og påklædning i badeværelset.
Klap…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Pressalit Raja klapsæde med dæmpning, hvid

  • Dagens pris: 1927,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Pressalit
  • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Pressalit Raja klapsæde med dæmpning, hvid til kun 1927,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pressalit klapsæde – bløde, runde former og soft close.
En ekstra siddeplads på badeværelset, i opgangen eller måske i entréen?Klapsædet er ikke egnet til brug i brusenichen eller andre steder, hvor klapsædet udsættes for vand.Pressalit vægmonteret klapsæ…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Klapsæde (Designet af Adman & Edblad) – Vægstol – Vippesæde

Næste anbefaling er “Klapsæde (Designet af Adman & Edblad) – Vægstol – Vippesæde”.

Dagens bedste tilbud på “Klapsæde (Designet af Adman & Edblad) – Vægstol – Vippesæde” har vi fundet hos Gloria Mundi Care DK hvor prisen lige nu er 1150,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Klapsæde i aluminium til væg Sædet er praktisk og kan klappes op og fylder ingenting, når det ikke er i brug.
Det måler 40 cm i dybden og 32 cm i bredden (dog 29 cm i siddebredde). Klapsædet er støbt i aluminium, og der indgår en vis mængde genanvendt alu…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

4: Klapsæde til entré, køkken og lignende

Produkt nummer 4 på vores “klapsæde-liste” er Klapsæde til entré, køkken og lignende som du lige nu kan købe for 3105,- hos Gloria Mundi Care DK

Forhandlerens beskrivelse:
Sædet kan klappes op og fylder ingenting, når det ikke er i brug.  Klapsædet leveres med monteringsvejledning.
Der følger monteringsbolte med til massiv væg, og det er vigtigt, at du undersøger nøjagtigt, hvilken beskaffenhed væggen har, så sædet monteres…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

5: Gedy væghængt klapsæde til bad (bruseklapsæde) eller opgang

Forhandlerens beskrivelse:
Smukt klapsæde til badeværelset Stilfuldt klapsæde til badeværelset i smukt og stærkt brudsikkert ABS-plast og aluminium. Godt hjælpemiddel, hvis du f.eks.
døjer med svimmelhed, er usikker på benene eller lignende og vil undgå at falde i brusebadet. Hulle…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

6: Klapsæde i rustfri stål til baderum – hjælpemidler

Sidste produkt på vores liste er Klapsæde i rustfri stål til baderum – hjælpemidler som vi har fundet til 2333,60 hos Beslagsmanden.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart og praktisk klapsæde i rustfri stål til baderum. Klapsædet har en bæreevne på 150 kg, og monteres med skruer. Materiale: Rustfri stål Overflade: Satin Mål ses på teknisk tegning i billeder…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste klapsæde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse klapsæde:

Dyreste Klapsæde på listen er Pressalit Care Pressalit Plus klapsæde, højderegulérbart, u/skinne, hvid fra vvs.dk med en pris på 4546.75. Billigste udvalgte Klapsæde er Iris montagesæt klapsæde som du kan købe for 925.75 hos vvs.dk. Forskellen på de to priser er 3621 kr.
Ovenstående Klapsæde data og priser er hentet fra 5 butikker (Proshop.dk, Gloria Mundi Care DK, Beslagsmanden, Elvvs.dk, vvs.dk). Alle Klapsæde tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Klapsæde guides:

Fandt du ikke det rigtige Klapsæde blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Klapsæde:

Der kan være rigtig mange forskellige grunde til, at væghængte klapsæder kan være praktiske eller gode at have i hjemmet. For nogle mennesker, så er det lille, opklappelige sæde en god måde at spare plads på. De har det for eksempel hængende i et trangt køkken i en lejlighed eller på det lille badeværelse.

Men for rigtig mange, så er det alderen og motorik, som er den bærende faktor. Her kan et klapsæde være en kæmpe hjælp i forbindelse med rigtig mange af hverdagens aktiviteter

Udvalgte klapsæder:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“122”]

Hvad er et væghængt klapsæde?

Som det nok fremgår af navnet, så er et væghængt klapsæde et sæde, som kan hænges på en given væg i hjemmet. Ydermere har produktet typisk hængsler, så det kan klappes op imod samme væg, når det ikke er i brug. På den måde optager sædet ikke plads, når det ikke bruges.

Væghængte klapsæder er først og fremmest praktiske produkter. De er designet til at gøre hverdagen lettere og til at få en siddemulighed ind der, hvor der ellers ikke er plads. Derfor benyttes de typisk af personer, som på grund af alder eller motoriske hæmninger har svært ved at holde sig på fødderne længe ad gangen uden støtte-

Hvor bruger man et væghængt klapsæde?

For dig som mærker, at kroppen let bliver anstrengt, så vil de typiske steder, hvor du ville få gavn af væghængte klapsæder, typisk være på badeværelset, i gangen eller entreen.

I badeværelset bruger mange klapsædet i badet i stedet for en badetaburet eller badebænk. Her kan sædet monteres i brusekabinen. På den måde har du et sted at sidde, imens du vasker dig eller bliver vasket.

Hvis du i stedet monterer det væghængte klapsæde i entreen, så kan du bruge det som en støtte, når du skal have overtøjet på og af i stedet for et entremøbel. Har du problemer med arme og ben, så kan det være besværligt at komme af med jakken og lukke skoene op eller snøre dem. Støtten ved at kunne side roligt på det udklappede bræt vil give dig en større sikkerhed og lade dig komme i eller ud af overtøjet

Hvilke typer af væghængte klapsæder findes der?

Rent praktisk er konceptet bag langt de fleste klapsæder til montering på væggen de samme. Så længe du har en nogenlunde stabil væg og en boremaskine, kan du dermed montere dem. Men visuelt er der stor forskel på klapsæderne, og du kan med fordel overveje, hvor vigtigt det visuelle aspekt er for dig.

Nogle af sæderne er lavet af helt simpelt plastik.

Disse er ikke specielt pæne at se på, men de tjener deres primære formål – nemlig at støtte dig og dine processer. Andre igen er lavet i metal, og nogle er mere æstetiske i for eksempel poleret træ eller flotte farver

Hvor kan jeg købe et væghængt klapsæde?

Du kan købe dit kommende væghængte klapsæde rigtig mange steder. Der er mange butikker, som specialiserer sig i denne type af hjælpemidler til ældre eller gangbesværede. Der er samtidig også rigtig mange boligbutikker, som efterhånden tilbyder en bred vifte af denne type af møbler.

Men på hjemmesider på internettet finder du nok det allerstørste udvalg. Her finder du mange varianter og mange forhandlere, som du ikke finder nede i dit lokale bycentrum.

Derfor giver internettet dig en større mulighed for at vælge det produkt, som fungerer allerbedst for dig

Vælg et væghængt klapsæde for din egen skyld

Det er meget vigtigt, at du ikke ser det at installere et væghængt klapsæde på for eksempel badeværelset som et nederlag.

Alder og sygdomme er en naturlig del af den menneskelige tilværelse. I stedet for at ignorere og tie om dine problemer, bør du derfor se dem i øjnene og handle på dem. Med et væghængt klapsæde kan du komme i hvert fald ét af dine problemer til livs.

Så tøv ikke, men tjek det store udvalg i butikkerne og på internettet ud

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Væghængte Klapsæder

Vægthængt Klapsæde fra WallChair Inc https://www.youtube.com/watch?v=KEN58l6dXlY Eureka MFG Væghængt Klapsæde https://www.youtube.com/watch?v=DAfJ2fLS-CQ