Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Kartell sofabord. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kartell sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kartell – Multiplo Low – ovalt sofabord

Sidste produkt på vores liste er Kartell – Multiplo Low – ovalt sofabord som vi har fundet til 25997,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofabord med marmor finish Flotteste spisebord fra Kartell med marmorfinish.
Et helt igennem fantastisk smukt sofabord, som med sit marmorfinish har et moderne udtryk, som vil gøre enhver stue helt unik.
Multiplo serien af borde er alsindig i dets former…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kartell sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kartell sofabord:

Dyreste Kartell Sofabord på listen er Kartell – Multiplo Low – ovalt sofabord fra Erling Christensen Møbler med en pris på 25997.00. Billigste udvalgte Sofabord er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 15997 kr. – de 1 Kartell Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 25997 kr.
Ovenstående Kartell Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Kartell Sofabord tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Kartell:

Er du vild med Kartell, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kartell: