Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Kartell kontorstol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kartell kontorstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kartell – Maui kontorstol – hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Kartell – Maui kontorstol – hvid” fås til 2754,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kartell – Maui kontorstol – hvid Serien af Maui-stole er designet til at kuinne tilfredsstille specifikke behov derhjemme eller på kontoret.
Stolen justeres nemt med det indbyggede håndtag og tilpasses efter brugerens højde og vægt.
Se hele vores udvalg f…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Kartell – Maui kontorstol – sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Kartell – Maui kontorstol – sort til kun 2754,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kartell – Maui kontorstol – sort Serien af Maui-stole er designet til at kuinne tilfredsstille specifikke behov derhjemme eller på kontoret.
Stolen justeres nemt med det indbyggede håndtag og tilpasses efter brugerens højde og vægt.
Se hele vores udvalg f…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Kartell – Spoon kontorstol – sort

Næste anbefaling er “Kartell – Spoon kontorstol – sort”.

Dagens bedste tilbud på “Kartell – Spoon kontorstol – sort” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 4802,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kartell – Spoon kontorstol – sort Kontorstolen Spoon er designet af Antonio Citterio for Kartell. Stolen er specielt tiltænkt arbejdsområder og indeholder avancerede teknologiske funktioner og maksimal fleksibilitet, der gør at den nemt kan tilpasses efte…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Kartell – Spoon kontorstol – hvid

Sidste produkt på vores liste er Kartell – Spoon kontorstol – hvid som vi har fundet til 4802,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Kartell – Spoon kontorstol – hvid Kontorstolen Spoon er designet af Antonio Citterio for Kartell. Stolen er specielt tiltænkt arbejdsområder og indeholder avancerede teknologiske funktioner og maksimal fleksibilitet, der gør at den nemt kan tilpasses efte…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kartell kontorstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kartell kontorstol:

Dyreste Kartell Kontorstol på listen er Kartell – Spoon kontorstol – sort fra Erling Christensen Møbler med en pris på 4802.00. Billigste udvalgte Kontorstol er Kartell – Maui kontorstol – hvid som du kan købe for 2754.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 2048 kr. – de 4 Kartell Kontorstol vi har fundet koster i gennemsnit 3778 kr.
Ovenstående Kartell Kontorstol data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Kartell Kontorstol tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kontorstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Kontorstol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kontorstol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Kartell:

Er du vild med Kartell, men Kontorstol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kartell: