Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Joha plaid. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Joha plaid tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Joha Plaid – 69

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Ugleunger.dk.

Her kan “Joha Plaid – 69” fås til 379,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fast og tryg platform fra start.
Med et råhvidt uldtæppe som det her kan du hjælpe den lille på vej til, at have sin første trygge base – udover Mor og Fars arme og nærhed.
I starten ligger den lille meget ned og uldtæppet her i softuld kan være den trygg…

Se hos Ugleunger.dk ❯❯

2: Joha Plaid – 15205

Sidste produkt på vores liste er Joha Plaid – 15205 som vi har fundet til 379,- hos Ugleunger.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Blødt svøb, tryghed og varme.
Det fortjener din lille ny baby og det er lige præcis det, som dette helt unikke og toplækre uldtæppe kan være med til, at give.
Uldtæppet måler 70×100 centimeter og er i grå blød soft uld.
Produceret af den bløde merino uld…

Se hos Ugleunger.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Joha plaid i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Joha plaid:

Dyreste Joha Plaid på listen er Joha Plaid – 69 fra Ugleunger.dk med en pris på 379.00. Billigste udvalgte Plaid er Joha Plaid – 69 som du kan købe for 379.00 hos Ugleunger.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Joha Plaid vi har fundet koster i gennemsnit 379 kr.
Ovenstående Joha Plaid data og priser er hentet fra 2 butikker (Ugleunger.dk, Babysam.dk). Alle Joha Plaid tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Plaid guides:

Fandt du ikke det rigtige Plaid blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Plaid:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Joha:

Er du vild med Joha, men Plaid var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Joha: