Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde JobOut massagebold. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle JobOut massagebold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: JobOut Massagebold (1 stk)

  • Mærke: JobOut

Vores første anbefaling er “JobOut Massagebold (1 stk)” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
JobOut Rock øger blodcirkulationen samt lindrer stress og spændinger i hånd-, nakke- og rygmuskler.
Kan anvendes forebyggende mod musearm.Mål: Ø 7 cm. Materiale: PVC.Mål: 7 x 7 x 7 cm. Vægt: 80 g.
Materiale: Ftalatfri PVC.
Plejeråd: Rengøres med en fugtig…

Tjek bedste pris ❯❯

2: JobOut Massagebold Hård (1 stk)

  • Mærke: JobOut

Sidste produkt på vores liste er JobOut Massagebold Hård (1 stk) som vi har fundet til 109,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hård massageboldMassagebolden fra JobOut er en hård massagebold der er et effektivt og håndterligt værktøj til at lindre muskelspændinger.Anvend gulvet, væggen eller en anden hård overfladen til at stabilisere bolden med så du kan ramme præcis på det sted…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste JobOut Massagebold på listen er JobOut Massagebold Hård (1 stk) fra Helsebixen.dk med en pris på 109.95. Billigste udvalgte Massagebold er JobOut Massagebold (1 stk) som du kan købe for 89.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 20 kr.
Ovenstående JobOut Massagebold data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle JobOut Massagebold tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massagebold guides:

Fandt du ikke det rigtige Massagebold blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massagebold: