Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde J-Line bakke. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle J-Line bakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Oriental bakke på fødder – Ø69,5 cm fra J-Line

  • Mærke: J-Line

Sidste produkt på vores liste er Oriental bakke på fødder – Ø69,5 cm fra J-Line som vi har fundet til 449,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Giv din indretning et strejf af østens mystik, med den denne fantastiske bakke.
Brug den som et dekorativt indslag i din indretning.
Du kan også bruge den til servering, eller som udgangspunkt til et lækkert stilleben – med smukke lysestager og blomster….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste J-Line Bakke på listen er Oriental bakke på fødder – Ø69,5 cm fra J-Line fra ES Furniture med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Bakke er Oriental bakke på fødder – Ø69,5 cm fra J-Line som du kan købe for 449.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående J-Line Bakke data og priser er hentet fra 1 butikker (ES Furniture). Alle J-Line Bakke tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Bakke blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bakke: