Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde indkøbsvogn. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle indkøbsvogn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Indkøbsvogn i træ

  • Dagens pris: 940,- kr.
  • Fundet hos Ciha
  • Materiale: Træ

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Ciha.

Her kan “Indkøbsvogn i træ” fås til 940,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Størrelse: 50x32x53CM Materiale: Økologisk bøgetræ…

Se hos Ciha ❯❯

2: Le Toy Van Honeybake Indkøbsvogn

Anden anbefaling har vi fundet hos Luksusbaby Danmark, hvor du kan købe Le Toy Van Honeybake Indkøbsvogn til kun 649,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super skøn indkøbsvogn i træ fra Vilac.
Vognen har 2 indvendige rum og en opbevaringshylde i stof nedenunder.
Der medfølger en indkøbspose i høj kvalitet af stof, som kan tages af og på samt en minikridttavle.
Inviterer til skøn leg og hyggeligt samvær.
M…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

3: TrustCare Lets Shop (kombineret rollator og indkøbsvogn)

Næste anbefaling er “TrustCare Lets Shop (kombineret rollator og indkøbsvogn)”.

Dagens bedste tilbud på “TrustCare Lets Shop (kombineret rollator og indkøbsvogn)” har vi fundet hos LivetSomSenior hvor prisen lige nu er 2995,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

4: Indkøbsvogn med store hjul og termorum

Produkt nummer 4 på vores “indkøbsvogn-liste” er Indkøbsvogn med store hjul og termorum som du lige nu kan købe for 795,- hos LivetSomSenior

Se hos LivetSomSenior ❯❯

5: Luksus Indkøbsvogn med kølerum, antrazitgrå

Sidste produkt på vores liste er Luksus Indkøbsvogn med kølerum, antrazitgrå som vi har fundet til 795,- hos Senior24.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Luksus indkøbsvogn med elegant stel i aluminium og taske med kølerum, farve antrazitgrå. Elegant luksus shopper med stel i aluminium og taske i antrazitgrå med sorte detaljer. Smart taske med indbygget kølerum Den elegante taske indeholder 36 liter o…

Se hos Senior24.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste indkøbsvogn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse indkøbsvogn:

Dyreste Indkøbsvogn på listen er TrustCare Lets Shop (kombineret rollator og indkøbsvogn) fra LivetSomSenior med en pris på 2995.00. Billigste udvalgte Indkøbsvogn er Indkøbsvogn Til Børn – Legetøj Med Tilbehør som du kan købe for 39.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 2955.05 kr.
Ovenstående Indkøbsvogn data og priser er hentet fra 12 butikker (Ciha, Luksusbaby Danmark, LivetSomSenior, Senior24.dk, Coop.dk, Eurotoys, Kids-world, Babysam.dk, Gucca.dk, Børnenes Kartel, Creativ Company, Flenci.dk). Alle Indkøbsvogn tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Indkøbsvogn guides:

Fandt du ikke det rigtige Indkøbsvogn blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Indkøbsvogn: