Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen stol. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen stol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: IB LAURSEN stol – naturfarvet rattan, m. 1 hynde, med armlæn

  • Mærke: Ib Laursen
  • Materiale: Rattan

Sidste produkt på vores liste er IB LAURSEN stol – naturfarvet rattan, m. 1 hynde, med armlæn som vi har fundet til 2999,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvilken fantastisk hyggelig rattan stol fra Ib Laursen vi præsenterer her.
Stolen har et flot flettet mønster, skønne armlæn og en dejlig blød hynde. Når man kigger på stolens flotte look, får man straks lyst til at sætte sig i den.
Den vil passe rigtig…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Ib Laursen Stol på listen er IB LAURSEN stol – naturfarvet rattan, m. 1 hynde, med armlæn fra Boboonline.dk med en pris på 2999.00. Billigste udvalgte Stol er IB LAURSEN stol – naturfarvet rattan, m. 1 hynde, med armlæn som du kan købe for 2999.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Ib Laursen Stol data og priser er hentet fra 1 butikker (Boboonline.dk). Alle Ib Laursen Stol tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stol guides:

Fandt du ikke det rigtige Stol blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stol: