Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen sofabord. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: – 2022 – Dejligt rundt sofabord med hylde i rattan fra Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er – 2022 – Dejligt rundt sofabord med hylde i rattan fra Ib Laursen som vi har fundet til 1299,- hos Sille Sylvester.

Forhandlerens beskrivelse:
Virkelig skønt rundt bord i rattan flet med bambus stel. Det skønne bambus bord har en hylde med plads til blade, strikketøj m.m. Super anvendeligt i mange rum hjemme og i sommerhuset.
Leveres samlet.
En bestseller der  nu er på læager igen.
Måler H: 50,…

Se hos Sille Sylvester ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ib Laursen sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ib Laursen sofabord:

Dyreste Ib Laursen Sofabord på listen er – 2022 – Dejligt rundt sofabord med hylde i rattan fra Ib Laursen fra Sille Sylvester med en pris på 1299.00. Billigste udvalgte Sofabord er – 2022 – Dejligt rundt sofabord med hylde i rattan fra Ib Laursen som du kan købe for 1299.00 hos Sille Sylvester. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Ib Laursen Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 1299 kr.
Ovenstående Ib Laursen Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (Sille Sylvester). Alle Ib Laursen Sofabord tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Ib Laursen:

Er du vild med Ib Laursen, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Ib Laursen: