Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde hvilestol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hvilestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: KARE DESIGN Country Side hvilestol – brunt koskind, m. armlæn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Boboonline.dk.

Her kan “KARE DESIGN Country Side hvilestol – brunt koskind, m. armlæn” fås til 14399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den lækre Country Side hvilestol, du ser her, er lavet af tyske KARE Design, der bestemt ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller design, og det kan man i den grad også se på denne lækre stol. Den flotte stols design er inspireret af diamanter, hv…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: Session stol – ergonomisk spisestue-, møde- eller hvilestol (Session Relax)

Anden anbefaling har vi fundet hos Gloria Mundi Care, hvor du kan købe Session stol – ergonomisk spisestue-, møde- eller hvilestol (Session Relax) til kun 5256,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bag om Session-stolen Stolene: Session-stolen har et klassisk design og en høj siddekomfort.
Den er både velegnet som komfortabel stol i køkkenet/spisestuen, som mødestol og – i Relax-udgaven – som hvilestol. Den er meget nem at sætte sig i og rejse sig…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

3: Casa hvilestol lysegråt stof og krom stel

Næste anbefaling er “Casa hvilestol lysegråt stof og krom stel”.

Dagens bedste tilbud på “Casa hvilestol lysegråt stof og krom stel” har vi fundet hos ES Furniture hvor prisen lige nu er 1049,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne hvilestol designet af Klaus Goecke….

Se hos ES Furniture ❯❯

4: Tingeling, Udendørs hvilestol, akacietræ by Venture Design (H: 102,5 cm. x B: 72 cm. x L: 78 cm., Sort)

  • Dagens pris: 4099,- kr.
  • Fundet hos Likehome.dk
  • Mærke: Venture Design

Sidste produkt på vores liste er Tingeling, Udendørs hvilestol, akacietræ by Venture Design (H: 102,5 cm. x B: 72 cm. x L: 78 cm., Sort) som vi har fundet til 4099,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lige så fin hvilestol på terrassen som i en gruppe ved spisebordet.
Tjingeling giver i sit smagfulde og kunstneriske design din terrasse en behagelig loungestol at slappe af i.
Benene er lavet af akacie og sædet er lavet af slidstærkt vævet reb.
Sid behag…

Se hos Likehome.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hvilestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hvilestol:

Dyreste Hvilestol på listen er Brunstad Paz hvilestol m. skammel – Sortlakeret stel – Bardal 780 fra Erling Christensen Møbler med en pris på 18660.00. Billigste udvalgte Hvilestol er Casa hvilestol lysegråt stof og krom stel som du kan købe for 1049.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 17611 kr. – de 4 Hvilestol vi har fundet koster i gennemsnit 100937.5 kr.
Ovenstående Hvilestol data og priser er hentet fra 5 butikker (Boboonline.dk, Gloria Mundi Care, ES Furniture, Likehome.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Hvilestol tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hvilestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Hvilestol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hvilestol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk