Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde House Nordic sofabord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle House Nordic sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: House Nordic Amazonas Sofabord – 110

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “House Nordic Amazonas Sofabord – 110” fås til 3849,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: House Nordic Copenhagen Sofabord – hvid og natur 120

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe House Nordic Copenhagen Sofabord – hvid og natur 120 til kun 1395,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: House Nordic Bolzano Sofabord – marmor look og sort ben 70

Næste anbefaling er “House Nordic Bolzano Sofabord – marmor look og sort ben 70”.

Dagens bedste tilbud på “House Nordic Bolzano Sofabord – marmor look og sort ben 70” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1420,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: House Nordic Copenhagen Sofabord – hvid og sort 120

Sidste produkt på vores liste er House Nordic Copenhagen Sofabord – hvid og sort 120 som vi har fundet til 1175,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste House Nordic sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse House Nordic sofabord:

Dyreste House Nordic Sofabord på listen er House Nordic Amazonas Sofabord fra ModernRoom.dk med en pris på 5499.00. Billigste udvalgte Sofabord er House Nordic Venezia Sofabord som du kan købe for 450.00 hos Bolig Haven. Forskellen på de to priser er 5049 kr. – de 4 House Nordic Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 8765.75 kr.
Ovenstående House Nordic Sofabord data og priser er hentet fra 3 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Bolig Haven, ModernRoom.dk). Alle House Nordic Sofabord tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med House Nordic:

Er du vild med House Nordic, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra House Nordic: