Når man skal ud at købe Hillerstorp Rygpude kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Rygpude. Det forstår vi godt her på Hok.dk.

Derfor har vi her udvalgt 2 Hillerstorp Rygpude fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Hillerstorp Rygpude lidt nemmere.

Dyreste Hillerstorp Rygpude på listen er Läckö gråmeleret rygpude til modul loungesofa fra Hillerstorp fra ES Furniture med en pris på 529.00. Billigste udvalgte Rygpude er Läckö mørkegrå rygpude til modul loungesofa fra Hillerstorp som du kan købe for 449.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 80 kr. – de 2 Hillerstorp Rygpude vi har fundet koster i gennemsnit 489 kr.
Nedenstående Hillerstorp Rygpude data og priser er hentet fra 1 butikker (ES Furniture). Alle Hillerstorp Rygpude tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rygpude guides:

Fandt du ikke det rigtige Rygpude blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rygpude:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Hillerstorp:

Er du vild med Hillerstorp, men Rygpude var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Hillerstorp: