Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Hay spiseske. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hay spiseske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HAY Sunday spiseske, 5-pak, rustfrit stål

Sidste produkt på vores liste er HAY Sunday spiseske, 5-pak, rustfrit stål som vi har fundet til 239,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt med fem stilfulde spiseskeer fra serien Sunday, designet af tegnestuen BIG-GAME for danske HAY.
Serien er hovedsageligt kendetegnet ved sin lige form og det karakteristiske riflede håndtag – perfekt til at skabe smukke borddækninger både til hverdag o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Hay spiseske i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Hay spiseske:

Dyreste Hay Spiseske på listen er HAY Sunday spiseske, 5-pak, rustfrit stål fra KitchenOne.dk med en pris på 239.00. Billigste udvalgte Spiseske er HAY Sunday spiseske, 5-pak, rustfrit stål som du kan købe for 239.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Hay Spiseske vi har fundet koster i gennemsnit 239 kr.
Ovenstående Hay Spiseske data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Hay Spiseske tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spiseske guides:

Fandt du ikke det rigtige Spiseske blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spiseske:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Hay:

Er du vild med Hay, men Spiseske var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Hay: