Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Hama dispenser. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hama dispenser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hama Photo Tape Dispenser 500 Tapes

  • Dagens pris: 60,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Hama

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Hama Photo Tape Dispenser 500 Tapes” fås til 60,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Er du også en af dem, der gemmer dine yndlingsbilleder i et fotoalbum? Eller er du mere tilhængere af trenden med instantbilleder? Med fotobånd kan du nemt sætte dine billeder ind i et album uden synlig lim.- Klæbemiddel til indklæbning af fotos, postkort…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Hama Photo Corner Dispenser 500 corners

  • Dagens pris: 63,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Hama

Sidste produkt på vores liste er Hama Photo Corner Dispenser 500 corners som vi har fundet til 63,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kan du lide at opbevare dine yndlingsbilleder i et fotoalbum? Eller er du mere tilhængere af trenden med øjeblikkelige billeder? Fotohjørner er den fleksible løsning til at sætte billederne fast i albummet.
Hvis du ændrer mening om rækkefølgen af dine fot…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Hama dispenser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Hama dispenser:

Dyreste Hama Dispenser på listen er Hama Photo Corner Dispenser 500 corners fra Proshop.dk med en pris på 63.00. Billigste udvalgte Dispenser er Hama Photo Tape Dispenser 500 Tapes som du kan købe for 60.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 3 kr. – de 2 Hama Dispenser vi har fundet koster i gennemsnit 61.5 kr.
Ovenstående Hama Dispenser data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Hama Dispenser tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dispenser guides:

Fandt du ikke det rigtige Dispenser blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dispenser:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Hama:

Er du vild med Hama, men Dispenser var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Hama: