Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde håndstøvsuger. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle håndstøvsuger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: ILIFE M50 2-i-1 ledningsfri håndstøvsuger

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Powerbanken.dk.

Her kan “ILIFE M50 2-i-1 ledningsfri håndstøvsuger” fås til 649,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ILIFE M50 elegant og kraftig støvsuger M50 er en elegant, håndholdt støvsuger, der med sine 15000Pa sugeevne kan klare de fleste opgaver.
Den kan komme op og køre i hele 32 minutter, må middel kraft, så man kan nå en hel del flere opgaver før det e…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

2: Ryobi R18DD3-252VT bore/skruemaskine og håndstøvsuger ONE+ inkl. batteri og lader

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Ryobi R18DD3-252VT bore/skruemaskine og håndstøvsuger ONE+ inkl. batteri og lader til kun 2499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Effektivt arbejdssæt med bore-/skruemaskine og støvsuger Ryobi arbejdssæt indeholder kompakt, kulfri bore-/skruemaskine (R18DD3-0), en håndstøvsuger (R18HV-0), et Lithium+ 2,0 Ah-batteri, et Lithium+ 5,0 Ah-batteri samt en hurtigoplader (2,0 Amp/t.) – alt…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Vooni® Trådløs Håndstøvsuger

Næste anbefaling er “Vooni® Trådløs Håndstøvsuger”.

Dagens bedste tilbud på “Vooni® Trådløs Håndstøvsuger” har vi fundet hos CoolStuff.dk hvor prisen lige nu er 289,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tid til rengøring? Med en lille håndholdt støvsuger får du fat i de nullermænd, der har lagt sig i utilgængelige hjørner! Vores håndholdte støvsuger er trådløs og udstyret med et genopladeligt batteri, perfekt til dig, der leder efter en fleksibel bilstøv…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

4: Bissell Pet Hair Eraser håndstøvsuger 23676

Produkt nummer 4 på vores “håndstøvsuger-liste” er Bissell Pet Hair Eraser håndstøvsuger 23676 som du lige nu kan købe for 699,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Bissell Pet Hair Eraser trådløs støvsuger 23676…

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Kobold VC100 håndstøvsuger med kraftig sugeevne

Forhandlerens beskrivelse:
Kobold VC100: Praktisk håndstøvsuger med kraftig sugeeffekt Kobold VC100 er en elegant og gennemtænkt håndstøvsuger og samtidig en af de letteste håndholdte støvsugere på markedet, hvilket gør den nem at arbejde med – også for personer med nedsat styrke…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

6: Gardena Håndstøvsuger Easyclean Li – 9339-20

  • Dagens pris: 710,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Gardena

Sidste produkt på vores liste er Gardena Håndstøvsuger Easyclean Li – 9339-20 som vi har fundet til 710,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gardena Håndstøvsuger Easyclean Li – 9339-20 Til fleksibel rengøring udendørs og indendørsDen håndholdte GARDENA EasyClean Li-støvsuger til udendørs brug er perfekt til fleksibel rengøring udendørs og indendørs.
Den kan opsuge fugtige og tørre partikler….

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste håndstøvsuger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse håndstøvsuger:

Dyreste Håndstøvsuger på listen er Ryobi R18DD3-252VT bore/skruemaskine og håndstøvsuger ONE+ inkl. batteri og lader fra Davidsenshop.dk med en pris på 2499.00. Billigste udvalgte Håndstøvsuger er Håndstøvsuger Handy 14,4V passer til Nilfisk som du kan købe for 0.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 2499 kr. – de 6 Håndstøvsuger vi har fundet koster i gennemsnit 4263 kr.
Ovenstående Håndstøvsuger data og priser er hentet fra 16 butikker (Powerbanken.dk, Davidsenshop.dk, CoolStuff.dk, Elgiganten, Gloria Mundi Care, Proshop.dk, Homeshop.dk, Plusshop.dk, Coop.dk, Dealshoppen, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Bolig Haven, Quickparts.dk, Dorch Danola AS, vvs.dk). Alle Håndstøvsuger tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndstøvsuger guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndstøvsuger blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndstøvsuger:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk