Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Gribetang

Bedste Gribetang: Se top 10

(opdateret september 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde gribetænger. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på gribetænger | ✅ Gribetang-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 gribetænger

Her kan du se de 3 bedste gribetænger ud af de 10 gribetænger vi har på vores liste her på Hok.dk
De 3 gribetænger er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på gribetænger | ✅ Gribetang-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vitility gribetang – small

  • Dagens pris: 79,95 kr.
  • Fundet hos Med24

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Med24.

Her kan “Vitility gribetang – small” fås til 79,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vitility gribetang – din hjælpende hånd til let at samle ting op Denne gribetang fra Vitility er din hjælpende hånd til let at samle ting op.
Gribetangen er velegnet til dig, som har svært ved at bøje eller strække dig.
Hvis ikke du kan bøje dig ned, er d…

Se hos Med24 ❯❯

2: Gribetang i aluminium

Anden anbefaling har vi fundet hos LivetSomSenior, hvor du kan købe Gribetang i aluminium til kun 145,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

3: PINK gribetang med 90? roterbart hoved & indbygget magnet. Foldbar & let at tage med på farten

  • Dagens pris: 499,- kr.
  • Fundet hos Seniorpleje
  • Farve: Pink

Næste anbefaling er “PINK gribetang med 90? roterbart hoved & indbygget magnet. Foldbar & let at tage med på farten”.

Dagens bedste tilbud på “PINK gribetang med 90? roterbart hoved & indbygget magnet. Foldbar & let at tage med på farten” har vi fundet hos Seniorpleje hvor prisen lige nu er 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvor nøjes med kun en gribetang, når du kan få det hele i én løsning.
Smart, flot og ergonomisk.
Denne smarte multifunktionelle gribetang har 90? roterbart hoved, er 80 cm lang, har magnet i spidsen og indbygget skohorn.
Den er uundværlig for dig, der ha…

Se hos Seniorpleje ❯❯

4: Wiha Automatisk gribetang 250mm

Produkt nummer 4 på vores “gribetang-liste” er Wiha Automatisk gribetang 250mm som du lige nu kan købe for 618,75 hos Toolster.dk

Forhandlerens beskrivelse:
– Sikker og hurtig indstilling direkte på emnet uden knaptryk.
– Skraldefunktion muliggør hurtig iskruning via enkel overskraldning.
– Selvlåsende fra 17 mm. – Funktionen uden trykknap i siden sikrer, at tangen også kan betjenes med venstre hånd.
– Reduce…

Se hos Toolster.dk ❯❯

6: KNIPEX Gribetang af kunststof

  • Dagens pris: 187,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Materialer: Kunststof, Plast

Forhandlerens beskrivelse:
98 62 01 Gribetang af kunststofFuldisolering reducerer risiko for kortslutning.
Til tællermontage og tællerspærring.
Klasse C; anvendelsesområde ned til -40°C.
VDE-godkendt: ja  …

Se hos Proshop.dk ❯❯

7: KNIPEX Gribetang

Forhandlerens beskrivelse:
KNIPEX 37 43 125 Gribetang til finmekanik betrukket med kunststof forkromet 125 mm…

Se hos Proshop.dk ❯❯

8: Gribetang med 3 funktioner

Forhandlerens beskrivelse:
Gribetang med tre gribe måder. Gribetangen har aluminiumskrop og plastikhåndtag. Tre gribe måder: stålkrog, magnetisk spids, gummihoved Er stor hjælp og et godt hjælpemiddel til dig som måske sidder i kørestol, eller har svært ved at bukke dig, kan gribet…

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

9: Foldbar gribetang

Forhandlerens beskrivelse:
Er stor hjælp og et godt hjælpemiddel til dig som måske sidder i kørestol, eller har svært ved at bukke dig, kan gribetangen være et godt hjælpemiddel til at lette din hverdag. Længde: 80 cm, sammenfoldelig i to. Låsning holder elementet på plads. En grib…

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

10: Vitility gribetang med krog og magnet – large

  • Dagens pris: 109,95 kr.
  • Fundet hos Med24

Sidste produkt på vores liste er Vitility gribetang med krog og magnet – large som vi har fundet til 109,95 hos Med24.

Forhandlerens beskrivelse:
Vitility gribetang med krog og magnet – din hjælpende hånd og forlænget arm Denne gribetang med krog og magnet fra Vitility er din hjælpende hånd og forlænget arm, så du slipper for at bøje dig ned efter ting på jorden.
Tangen er også god til at nå ting i…

Se hos Med24 ❯❯

36 yderligere gribetænger

De 10 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste gribetang i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de gribetænger vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 36 gribetænger:

Gribetænger fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste gribetænger på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige gribetang til dine behov:

Købsguide til gribetænger

En gribetang kan være en god, for nogle mennesker uundværlig, hjælper i hverdagen.

Hvis man af den ene eller anden grund kan have besvær med at bukke sig ned, rejse sig eller række efter ting, kan man have brug for hjælp.

Det kan være efter en operation, eller en mere permanent tilstand der gør, at man er blevet besværet. Alder i sig selv kan have stor indflydelse på ens bevægeapparat, og somme tider kan den rette hjælp gøre underværker for en i hverdagen. Som for eksempel gribetangen kan. Læs mere herunder og bliv klogere på, hvordan sådan en tang kan være en stor hjælp

Gribetænger:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“80”]

Hvad kan man bruge en gribetang til?

Som den praktiske hjælper den er, kan den for eksempel være behjælpelig, når man skal samle et lommetørklæde, briller eller andet op fra gulvet.

Eller række efter en bog, kuglepen eller andre ting ovre fra en hylde eller et bord. Eller måske er der brug for hjælp til at kunne nå et stykke tøj eller en hat fra øverste hylde i skabet.

Den er også fin, hvis man har brug for et redskab til at samle affald op med, eller man kan bruge den som påklædningspind. Tangen kan altså bruges til mange ting – og kan tage fat i både mindre og større ting.

Man skal dog være opmærksom på at bruge den hensigtsmæssigt. For eksempel, at man ikke får for mange ting med ned fra øverste hylde. Derudover kan man også få modeller, der er udstyret med magnet og krog nede på kloen. Dette kan være enormt praktisk, hvis man for eksempel har tabt en mønt, en nål, et nøglebundt eller andet, der kan ”fanges” af en magnet eller krog

Kan man bruge en gribetang alle steder – også udenfor?

Som før nævnt er gribetangen god til at samle affald op med, som man somme tider kan have brug for ude i haven eller andre steder udenfor. Og ja, den kan sagtens bruges udenfor. Man kan i så fald vælge at have to gribetænger – en til udendørs- og en til indendørsbrug.

Samtidig hermed kan det være, at man da vil vælge to forskellige længder af tængerne. Men det kommer helt an på, hvordan ens behov er. Hjælpemidlet er under alle omstændigheder forholdsvis let at have med sig og egner sig til brug de fleste steder, og så kan den typisk være i en rollator eller en kørestol når man skal på tur.

Den har en praktisk størrelse og funktion, der kan være gavnlig i mange forskellige situationer

Hvad skal man være opmærksom på, inden man køber sådan et hjælpemiddel?

Inden man anskaffer sig en gribetang, kan man overveje, hvilket materiale man ønsker, den er fremstillet i. Men det er bestemt også værd at kaste et blik på håndtaget – og hvordan man skal gribe omkring det. Nogle greb er nemlig bedre til eksempelvis gigt-plagede hænder end andre, og det skal også gerne være let at holde ved – behageligt at bruge. Derudover skal længden af redskabet gerne give mening for den enkelte bruger, hvorfor det også er en god ide at kigge nærmere på dette.

Ligesom man bør overveje, om man ønsker en tang med magnet og krog for enden, og om hjælpemidlet skal kunne foldes sammen til rejsebrug. Kort fortalt er det individuelt, hvilke behov den enkelte bruger har i forhold til en gribetang. Vigtigst er, at man får et hjælpemiddel, der kan yde en den hjælp i hverdagen, man har brug for

Hvordan ser en gribetang egentlig ud?

Det er et forholdsvist lille og simpelt hjælpemiddel, der lidt kan beskrives som en ekstra arm med håndtag. Der findes forskellige modeller af den, i forskellige længder og med forskellige håndtag, hvor nogle mere ligner krykker eller en spadserestok.

Men ens for dem alle er, at de består af den her ”lange, tynde arm”, et håndtag i den ene ende og ”gribeforanstaltningen” i den anden.

Denne fungerer som en slags klo, der kan holde fast om ting, ved at man klemmer om håndtaget. Gribetænger kan være fremstillet i forskellige materialer, for eksempel plastik, aluminium eller stål

Hvordan virker en Gribetang?

I videoen nedenfor kan du se hvordan en gribetang kan være et godt hjælpemiddel. https://www.youtube.com/watch?v=orW9I4xWmEM

Sammenklappelig Gribetang

Der findes en række forskellige typer af gribetange. Med en sammenklappelig gribetang, får du en praktisk gribetang som du nemt kan have med dig rundt.

Tips: Sådan tager du bukser på med en gribetang

Har du problemer med at få bukser på, så kan en gribetang hjælpe dig med at gøre hele processen nemmere. I videoen nedenfor kan du se hvordan du bruger en gribetang til at få bukser på. https://www.youtube.com/watch?v=ZrZ6bx5GUMw