Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Goki massagebold. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Goki massagebold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lille massagebold fra Goki (1 stk)

  • Mærke: Goki

Sidste produkt på vores liste er Lille massagebold fra Goki (1 stk) som vi har fundet til 18,- hos BabyGear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Massagebold der kan anvendes til dejlig massage og stimulering af blodomløb og gavnlig til gribeøvelser – stimulerer reflexzonerne.
Prisen er for 1 stk.
Kommer i 4 assorterede farver Tyske Goki står bag lækkert trælegetøj til børn.
Goki er en forkortelse…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Goki Massagebold på listen er Lille massagebold fra Goki (1 stk) fra BabyGear.dk med en pris på 18.00. Billigste udvalgte Massagebold er Lille massagebold fra Goki (1 stk) som du kan købe for 18.00 hos BabyGear.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Goki Massagebold data og priser er hentet fra 1 butikker (BabyGear.dk). Alle Goki Massagebold tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massagebold guides:

Fandt du ikke det rigtige Massagebold blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massagebold: