Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Getama stol. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Getama stol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Getama – Nanna Ditzel Ring stol

  • Mærke: Getama

Sidste produkt på vores liste er Getama – Nanna Ditzel Ring stol som vi har fundet til 13792,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk og stilfuld lænestol fra Getama Ring Stolen er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet designet af Nanna Ditzel. Nanna Ditzel er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske design-møbler.
Ring lænestolen har et kunstnerisk udtryk, men sa…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Getama Stol på listen er Getama – Nanna Ditzel Ring stol fra Erling Christensen Møbler med en pris på 13792.00. Billigste udvalgte Stol er Getama – Nanna Ditzel Ring stol som du kan købe for 13792.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Getama Stol data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Getama Stol tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stol guides:

Fandt du ikke det rigtige Stol blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stol: